Elimde bir müzik seti var ama...

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
big_680103945rn.jpg

Elimde bu resimdekinden var ama ortadaki merkez bozuk ona bağlayınca ses çıkmıyor. 2x 4ohm 5w sony hoparlörleri var bende çöpe atmak istemiyrum bu ortada olandan yada başka da olur bağlayabileceğim herhangi bişey tek satılır mı? Bir de bunu dizüstü bilgisayarda kullanmak istiyorum ben ona uygun bişey var mıdır?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
öncelikle tamir ettirmeyi dene. belki çok basit bir arızası vardır. bu tür müzik setlerinin hoparlörleri ayrılabilir olması lazım. ayırıp başka cihazlara bağlayabilirsin. belki küçük bir amfi vb cihaz gerekebilir.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
öncelikle tamir ettirmeyi dene. belki çok basit bir arızası vardır. bu tür müzik setlerinin hoparlörleri ayrılabilir olması lazım. ayırıp başka cihazlara bağlayabilirsin. belki küçük bir amfi vb cihaz gerekebilir.

CIFT-TARAFLI-RCA-KABLO-1-5-METRE__44979162_0.jpg

hoparlörler ayrılabiliyor ve uçları yukarıdaki resim gibi bunu uygun bir anfiye mi artık başka neye takılır bilmiyorum uygun bir alete taksak alete de bigisayardan kablo taksak çalışır dimi
bi tarafı 3.5mmjack bi tarafı kırmızı beyaz şekilde ses kablosu var bende onunla bağlasam o cihaza...
ne diye aramalıyım internette bu cihazları tek bulabilmem için ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
deneyebilirsin tabi. ben ses sistemleri konusunda çok deneyimli değilim. :)