SARKAT
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 68
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı
allahtan bunu yazanın kimin nesi olduğunu cümle alem biliyor. malum kişilerin torpili ile medyaya kapağa atmış kalemşörün teki. ama hakkını vermek lazım, işini iyi yapıyor.kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı
![]()
Bu anı sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Ne farkeder sanki zamanında hiç düşmedikte ilk defa düşüyoruz.H,ç farketmez kardeşim bu sene çok iyi işler başaracağız Allahın izniyle
bunlar herkesi kendi gibi zannediyor. allah akıl fikir versin. yanına da azıcık utanma.![]()
saol kardeşim sanada
Biri banamı seslendi![]()
![]()
Geldim müdür sen ne yapıyorsun araba alacan sanırım konunu gördüm bence sen o arabayı almasen nerelerdesin uyanık müdür
Geldim müdür sen ne yapıyorsun araba alacan sanırım konunu gördüm bence sen o arabayı alma![]()
Telefondaki X kim miş
Volkan...
var ya hani , evden adam kaldıran, ...yı volkan![]()
Km'si fazla sana gelmez o araba sanmıyorum dediği kadar yaktığınıda üfürmüş biraz konuşmasıda hiç samimi gelmediya alacam alacamda bir türlü alamadım gardaş ya anlıonmu bu işlerden ban ayrdım et
Tünaydın beylerŞu maçlar başlasa artık
![]()
Eline sağlık hocam güzel olmuş ama avatar için sadece orta kısmı almalıyız böyle çok uzak oluyor![]()
Avatar olarak kullanılır aslındanasıl olmş
![]()
Maçlar başlasın maçlarla ilgili espriler,geyikler benden![]()
Tamam beyler ben bir ay yokum forumda![]()
Herkesi kaçırdım zaten seni kaçırmam![]()
Eline sağlık hocam güzel olmuş ama avatar için sadece orta kısmı almalıyız böyle çok uzak oluyor![]()
![]()
Puhahha kimleri kaçırdın
![]()
Özel mesajla bana ulaş söylerim![]()