Turkcell Mobil İmza ?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Evet arkadaşlar şuan yeni kayıt yaptırdım mobil imza için ama ne işe yarar pek bilmiyorum bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim :turned:

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Evet arkadaşlar şuan yeni kayıt yaptırdım mobil imza için ama ne işe yarar pek bilmiyorum bilen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim :turned:

E-devlet'te şifre almadan giriş yapabilirsin,bankacılık işlemlerini yapabilirsin,kalem kullanmana gerek yok artık cebinden imza atacaksın usta :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
E-devlet'te şifre almadan giriş yapabilirsin,bankacılık işlemlerini yapabilirsin,kalem kullanmana gerek yok artık cebinden imza atacaksın usta :)

Aylık 5 tl ücreti varmış galiba :)

Bide benim bankada kartım felan yokki ne yapacaz :blink:

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
[h=2]Servis Detayları[/h]
  • Her türlü elektronik işlemde farklı şifreler kullanmadan, tek bir şifre ile kimliğinizi kanıtlayabilirsiniz
  • Yanınızda banka kartınız olmasa bile, anlaşmalı banka ATM'lerinden nakit çekebilirsiniz
  • İnternet ortamındaki güvenlik tehditlerinden kurtulursunuz, başka birisi şifrelerinizi çalıp sizin yerinize işlem yapamaz, sizi taklit ederek e-posta gönderemez.
  • Başka bir akıllı kart ve kart okuyucu taşımadan, bir yere gitmeye gerek olmadan ıslak imza atmış gibi işlem yapabilir, e-devlet uygulamalarında kullanabilirsiniz.

Kaynak

Böyle şeyler yapabiliyor muşsun.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
turkiye.gov.tr'ye login olabilir hakkınızda açılmış dava olup olmadığını, trafik ceza puanınızı vs görebilirsiniz.

adres.nvi.gov.tr'den mobil imza ile adres beyannamesi gönderebilirsiniz.