- Reaksiyon puanı
- 2,164
Samsung kullanıcıları, bu başlık altında toplanıyor, fikir alışverişi yapıyor...
http://www.phonearena.com/image.php?m=Articles.Images&f=name&id=40575&popup=1Bi Sorum Olacak Size.
Samsung Galaxy S2 ' de
Amoled Plus ve Live Panel Var. Bunların Arasındaki Fark Nedir ?
İlgilenenler İçin Şimdiden Teşekkürler![]()
ne kadar boş bir yorum ya.Arkadaslar bir iphone kullanicisi olarak ilk kez andorid denemek istedim ve 24 ay kontratli s 3 aldim almaz olaydim sacka sapan bi telefon kim ne diyosa hikaye o paranin hakkini uygulama olarak veremiyor store diye bi sacmalik var apk olarak olan uygulama storeda yokk ...i phone 5 cikana kadar katlanirim bu sacmaliga fakat 5 cikinca kimse beni tutamaz ..ml
Yigenin neden kendine avukatlik gorevini ustlenirsin.yazdiklarimi anlayabilsen yani capin yeterse hakli oldugumu anlarsin tr sartlarinda en ust duzey fiyata satilan telefonda yine tr store runda adam gibi uygulama yok apk olrak yurt disi sitelerinde bangir bangir indirdigimiz uygulamar malesef yokk ....ne kadar boş bir yorum ya.
sanki ios ile android arasında çok bir fark varmış gibi
apple hastası olabilrsiniz ama s3 e çamur atmanızın manası nedir?
bir tek akıllısı siz misiniz onu anlayamadım milyonlar satan telefon söz konusu millet almak için can atar bizimkiler b*k atıyor..
capin diye bir kelime yok Çapın varYigenin neden kendine avukatlik gorevini ustlenirsin.yazdiklarimi anlayabilsen yani capin yeterse hakli oldugumu anlarsin tr sartlarinda en ust duzey fiyata satilan telefonda yine tr store runda adam gibi uygulama yok apk olrak yurt disi sitelerinde bangir bangir indirdigimiz uygulamar malesef yokk ....
yegen madem öyle acıkla bana çapın yeterse asphalt 7 yi neden store dan değilde apk siteleri üzerinden indirme mecburiyeti duyuyorum yada bunun gibi onlarca uygulama var bumudur yani store kalitesi ayrıca demem o ki tr şartlarında s 3 için en üst fiat istenirken uygulama destegi olarak hakkını veremiyorlar fiat performans orantısı uyuşmuyor s 3 de......capin diye bir kelime yok Çapın var
önce siz kendi yazdıklarınızı anlayın hatta anlatmak istediklerinizi yazıya dökün yada dökmeye çalışın biz oradan sizin anlatmak istediğinizi anlayalım. tr şartlarında en üst düzey telefonu size kimse zorla aldırmadı almayaydın kardeşim zoraki mi aldırdılar? bu forumda 10 a yakın s3 ve 30 dan fazla s2 kullanıcısı var hiç birisi store konusunda sıkıntı çekmezken sizin gibi elmacılar gelip burada samsunga b*k atmakta üstünüze yok şunu da dile getirmek isterim ki s3 kullanıcısı olduğunzda aşikar zaten
yegen madem öyle acıkla bana çapın yeterse asphalt 7 yi neden store dan değilde apk siteleri üzerinden indirme mecburiyeti duyuyorum yada bunun gibi onlarca uygulama var bumudur yani store kalitesi ayrıca demem o ki tr şartlarında s 3 için en üst fiat istenirken uygulama destegi olarak hakkını veremiyorlar fiat performans orantısı uyuşmuyor s 3 de......capin diye bir kelime yok Çapın var
önce siz kendi yazdıklarınızı anlayın hatta anlatmak istediklerinizi yazıya dökün yada dökmeye çalışın biz oradan sizin anlatmak istediğinizi anlayalım.
tr şartlarında en üst düzey telefonu size kimse zorla aldırmadı almayaydın kardeşim zoraki mi aldırdılar? bu forumda 10 a yakın s3 ve 30 dan fazla s2 kullanıcısı var hiç birisi store konusunda sıkıntı çekmezken sizin gibi elmacılar gelip burada samsunga b*k atmakta üstünüze yok şunu da dile getirmek isterim ki s3 kullanıcısı olduğunzda aşikar zaten
Telefonu aldığın yere götürüp durumu anlatırsan sana yardımcı olacaklarını düşünüyorum.arkadaşlar galaxy note aldım telefonun şarjı bitince kapandı bi daha açılmadı sorun nedir acaba. şarja taktım bütün gece ama yinede açılmadı