- Reaksiyon puanı
- 351
Bir yanlışlık olmuş, silindi. Geri açayım dedim 

Bir yanlışlık olmuş, silindi. Geri açayım dedim![]()
Denemeydi o ama bir daha da çıkmam.Ben de seni. Hemen üye olmuşun köftehor.![]()
Eger bir gun kiz arkadasim olursa o insan mutlaka benle FIFA oynayacaktir![]()
Oynamazsa?![]()
Gel muhterem sende gel.SDN bana kıyak geçmiş.![]()
Ooo torrent sitelerinin üstadı nerelerdesiniz görüşemiyoruz artık akk'mi vurdu yoksaGel muhterem sende gel.![]()
Ayıpsın olurmu bize vız gelir akk sen benim istatistikleri görmedin galiba.Ooo torrent sitelerinin üstadı nerelerdesiniz görüşemiyoruz artık akk'mi vurdu yoksa![]()
Ayıpsın olurmu bize vız gelir akk sen benim istatistikleri görmedin galiba.
![]()
Plaka budur!
![]()
Yeni harddisk aldım doldurmak gerek![]()
şu an elimin altında 100gb net var ama indirecek aklıma 1 tek film gelmiyor. hiç düşünmeden 1080p film indirdiğim dönemleri özler oldu. artık 720p olarak arşivime girmeye layık film bulamıyorum. dandik dundik filmleri 720p indirip, shift delete yapıyorum.![]()
Sen sinema işinden film işinden anlarsın emeğe saygı hemen silme![]()
Sen öyle diyorsan öyledir.the hobbit filmi çıksın onun için ayrı bir hdd alıcam. 150-200, artık en yüksek kaç gb düşerse onu indiricem. son yıllar sektör resmen kan ağlıyor.![]()
Hobbit değilde batmani bekliyorum sabrısızlıkla .beni batman kadar sarmadı nedense lord of the rings napim bi ısınamadım gerçi onu da bu sene yeni izledimama. trenle gelirken bir başladım indiğimde yüzüklerin efendisi hala bitmemişti![]()