Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bırak download olayını upload ile adil kullanımı geçiyorum. :D

GLCV6.png

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Okuyup anlamadan, bilip bilmeden, sormadan suç atmak sadece bizim milletimize özgü bir şey.

Hep suçlu karşı taraf.Ne yaptığımızı hiç bakmıyoruz.

Biz buyuz işte!

Neyse hayırlı akşamlar.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hayvan gibi kurt gibi eşek gibi açım.

herkese iyi kandiller

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Gel de sen savun kolaysa kalbime
Bu sevimsiz ayrılık nedendir ki
Kimse sen gibi kimse ben gibi olamaz
Biliyoruz ikimiz de bal gibi...

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İki harflik kelimelerin ikinci harfini her zaman yanlışlıkla, büyük yazan bir benim sanırım....

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Gel de sen savun kolaysa kalbime
Bu sevimsiz ayrılık nedendir ki
Kimse sen gibi kimse ben gibi olamaz
Biliyoruz ikimiz de bal gibi...

H
ala seviyoruz ikimizde bal, süt, reçel, peynir, zeytin, çikolata gibi kahvaltıya bekliyorum sabah.
Face version

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Solarscape - Alive (Ronski Speed with Stoneface & Terminal Vocal Mix) :thumbup1:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sınav sonucları ne zaman açıklanır ki...

Temmuz 20 bence.

Bu antalya da yaz aylarında oruç tutanlar sorgusuz sualsiz cennetsiz.O kadar turistte olsun yerli de olsun bayan var ki kafanı rastgele çevirsen her seferinde bi güzellik gözünün önüne geliyor. :blushing:

Bugün bir güzellik gördüm ki dillere destan.Yanlış anlaşılmasın Allah özene bezene yaratmış derler ya bende diyorum ki boş bir vakite denk gelmiş ki kız da kusur yok.Sarı saç, mavi göz, güzellik, sempatiklik... ne ararsan var. Allah sahibine bağışlasın. :yes:

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Suyla - Türk ve Altay mitolojisinde Yazgı Tanrısı. Su ile Güneş ve Ay’ın ışığından yaratılmıştır. At gözlü, kartal gagalı, eşek kulaklı ve yılan saçlıdır. Toğurtka (ağaçkakan) kuşu ongunudur. Tomurta (toğurtka) kuşu Tanrı’nın elçisi olarak kabul edilir. İnsanları korumakla görevlidir. İnsanların yaşamlarını denetler, bir değişiklik olduğunda Ülgen’e bildirir. Ülgen'in en önemli yardımcı ruhlarından biridir. Ülgen’e kurbanların ruhunu ulaştırır. İki dili vardır. Genelde Karlık Han ile birlikte görülür. Şamanın Ülgen’e kurban götürme yolculuğunda yardımcı olur ve onu kötü ruhların saldırısından korur. Atınkine benzer gözleriyle otuz günlük uzaklığı görebilir. Kam, göklere veya yeraltına yolculuk yaparken onu kötü ruhların saldırısından korur. Kam, ayin sırasında Suyla için arak (rakı) saçar. At Gözlü Kartal ya da İki Dilli Kekeme Han adlarıyla da bilinir.

Reaksiyon puanı
31
Temmuz 20 bence.

Bu antalya da yaz aylarında oruç tutanlar sorgusuz sualsiz cennetsiz.O kadar turistte olsun yerli de olsun bayan var ki kafanı rastgele çevirsen her seferinde bi güzellik gözünün önüne geliyor. :blushing:

Bugün bir güzellik gördüm ki dillere destan.Yanlış anlaşılmasın Allah özene bezene yaratmış derler ya bende diyorum ki boş bir vakite denk gelmiş ki kız da kusur yok.Sarı saç, mavi göz, güzellik, sempatiklik... ne ararsan var. Allah sahibine bağışlasın. :yes:
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] görmesin bunu insan bir resim çekerdi :D:D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Kısmet olmadı aslında [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] nunda yanımızda olması lazımdı, gelemedi. :D Ama o kadar güzel var ki, tercih etmek zorundasın şuna mı bakayım yoksa şuna mı? O duruma düşmek mevcut. :D

Reaksiyon puanı
2,148
2 liralık oyunu bile korsan oynayacağım senin yüzünden Lima Sky. Ne demek bulunduğunuz ülkede yüklenemez!

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
H
ala seviyoruz ikimizde bal, süt, reçel, peynir, zeytin, çikolata gibi kahvaltıya bekliyorum sabah.
Face version

Olmamış bu bence.

Halâ seviyoruz ikimizde "Mal" gibi. :P

[MENTION=89324]adrasa[/MENTION]

Yolla musaitim :P

[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

Beni boşver sen kendi söküğünü dik :P

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugun Urumci Katliaminin 3. yildonumu Cin isgaline karsi mucadele eden kahraman Uygur Turklerinin Tanri yari ve yardimcisi olsun...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] gerçekleri görüyor ve söylüyor ama :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...