Linux mint kuramıyorum

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar kulay gelsin pc ye format attım daha öncesinde win 7 ile beraber wubi ile kurduğum ubuntu vardı şimdi işletimsistemim vista home premium sp2 ve bu seferde yine mint4win ile linux mint kurmaya çalışıyorum ama mint4win çalışmıyor tıklıyorum ama hayat yok acaba dosya mı bozuk dedim wubiyi çalıştırayım dedim ama yine aynı hiç bi şey yok her iki program da açılmıyor neden acaba??

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Şimdi şöyle Mimt4win ile Linuxmint ıso kalıbı aynı klasörde olması gerekiyor..

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi şöyle Mimt4win ile Linuxmint ıso kalıbı aynı klasörde olması gerekiyor..

tamam linuxmint sayfasından indirdim dvd kalıbını 32bit ve 64 bit ikisini de denedim sonuç aynı mint4win.exe çalışmıyor yaa

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tamam linuxmint sayfasından indirdim dvd kalıbını 32bit ve 64 bit ikisini de denedim sonuç aynı mint4win.exe çalışmıyor yaa

hocam iso kalıbını winrar ile aç içindeki mint4min.exe dosyasını aynı dizine çıkart dene büyük ihtimal olucaktır (eski mint4min dosyasını silmeyi unutma)

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
netten bir tane mint4win buldum mint 11 için açıldığında mint 11 yazıyor da acaba bununla mnt 13 ü kurabilirmiyim ki yahuu??

hocam iso kalıbını winrar ile aç içindeki mint4min.exe dosyasını aynı dizine çıkart dene büyük ihtimal olucaktır (eski mint4min dosyasını silmeyi unutma)
denedim ama nafile :( mint4win i tıklıyorum kullanıcı hesap denetimi açılıyor izin veriyorum başka hiç bi r şey yok sonrasında

aynı şeyleri wubi ile de yaşıyorum o da çalışmıyor ????

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yok mu yardımcı olacak bir arkadaş yaa :(

ubuntu kurayım dedim ama sonuç aynı wubi de çalışmıyor

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
insallah gorürler cvp verirler az sabret

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ben windows 7 usb dvd tool ile usbye yazdırıp yüklemiştim.

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@Choice Şu linke bi bakabilir misin??.. Belki yardımı dokunur..

http://forum.linuxmint.org.tr/index.php?topic=2196.0

Ama Linuxmint 13 ü bu şekilde kurabilir misin bilemiyorum denemek lazım...
olmyuor denedim ama hata veriyor

Ben windows 7 usb dvd tool ile usbye yazdırıp yüklemiştim.
öyle denemedim ama bu şekilde kurulumda 2 işletim sisteminden istediğimi kullanabiliyormuyum acaba?

ve arkadaşlar wein 7 kurdum sonuş yine aynı ne wubi çalışıyor ne de mint4win yok mu bana yol gösterecek biri ya

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Normal kurulum olsa bir şeyler gelirdi aklıma ama bu şekil kurulum hiç yapmadım windows kullanmadığım için deneyemiyorumda ama LinuxMint foruma bir yazın isterseniz yardımcı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlarımız var.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Ama Windows un üstünde vubinin çalışmaması anormal bişey hiç böyle bişeyle karşılaşmadım sürekli o şekilde kurulum yaparım...

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama Windows un üstünde vubinin çalışmaması anormal bişey hiç böyle bişeyle karşılaşmadım sürekli o şekilde kurulum yaparım...
ben de çözemedim wubi yada mint4win ikisi de çalışmoyr ne hikmetse [MENTION=139982]karizmaxi[/MENTION] dediğin gibi mintforuma yazdım cevap bekliyorum şimdi :)