BeyaZayeB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
senin sırtın kaşınıyor. :d
:d:d:d
senin sırtın kaşınıyor. :d
aynen baya bi uzak durr şöle bi 2000 3000 km falann 24 yasındasın artislenionn pampaa benmm 26 27 yasında eniştem war haa bu arada ergende sensinnhttp://forum.shiftdelete.net/programlama/265545-arkadaslarr-2.html
Çok fena ergensin sen ya. Senden uzak durmam lazım harbi.
aynen baya bi uzak durr şöle bi 2000 3000 km falann 24 yasındasın artislenionn pampaa benmm 26 27 yasında eniştem war haa bu arada ergende sensinn
pampa benn anlamsız şeyler yazmam yazdıklarım hep süper olursuperr![]()
![]()
Şimdi 6 mbit kullanıyorum evin interneti
pampa benn anlamsız şeyler yazmam yazdıklarım hep süper olur![]()
![]()
![]()
-Beneficence- diye sorsaydin belki bulurlardi118 80'i aradım, kendi numaramı sordum, 'Kayıtlarımızda öyle bi numara yok' dedi, 'Tamam yaz, veriyorum' dedim, yüzüme kapattı Şıllık![]()
![]()
Sen evlenince senide görecez o zamanda ben davulunuz patlasın derimDüğün, , düğün, düğün... Bu ne ya hu!
Davulunuz patlasın e mi?
Düğün, , düğün, düğün... Bu ne ya hu!
Davulunuz patlasın e mi?
Sen evlenince senide görecez o zamanda ben davulunuz patlasın derim![]()
Davul yerine kulaklığın patlar inş demek daha işime gelirDe, patlasın. İşime gelir.
Yoksa bu düğün senin mi? Niye tepki verdin bakim?![]()
Aynı fikrdeyim ..
Karşımızdaki binada düğün salonu var. cumartesi pazar evde oturulmuyor resmen..
Davul yerine kulaklığın patlar inş demek daha işime gelir![]()
Bana aldında sıra kendinemi geldi hayrola hakkımı yedirtmemGören ferman yayınlayacaklar sanır. El insaf!
Kulaklık alınca sana belli etmemek lazım. Not ettim.![]()
Ben sinir yüzünden gitmiştim bir ay oldu ikinci oldu bugün. Sinirlenince bağırarak aşırı tepki veriyordum o azaldı biraz, ilaç yoktu bir kaç gün eskisi gibiydim. Gitmenin faydası var gerçekten, devlete gidiyorum ben de.
Bana aldın da sıra kendine mi geldi hayrola hakkımı yedirtmem![]()
Taş olsa çatlamıştı şimdiye 10 tane kulaklık alman lazımdı.:hammer::hammer::hammer:Kulaklık Gümrük Müdürlüğü'ne atanmışsın sanırım. Hayırlı olsun.![]()
senin karşıda yine bizim en alt kat düğün salonu tuvalette halay çekiyoz anasını satimAynı fikrdeyim ..
Karşımızdaki bidana düğün salonu var. cumartesi pazar evde oturulmuyor resmen..
:lol:senin karşıda yine bizim en alt kat düğün salonu tuvalette halay çekiyoz anasını satim![]()
Taş olsa çatlamıştı şimdiye 10 tane kulaklık alman lazımdı.:hammer::hammer::hammer: