Monitör Tavsiyesi ?

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Malum ekran kartını aldık. Sıra geldi monitöre. Alacağım monitörün panel türü ne olmalı ? Kaç inç , kaç ms olmalı. Genel olarak oyun için alacağım.
Sınır max 650 . Önerilerinizi bekliyorum. Daha çok kendi kullandığınız ve memnun kaldığınız monitörleri yazarsanız sevinirim.

Janmark

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Oyun için alıyorsam ben seni yerinde olsam eğer ekran kartında destek varsa çift monitör alıp oyunları orada oynardım :)

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
1.önerinde Samsung monitörde DVI bağlantısı yok bu bi eksiği monitörün ama yinede güzel.. Samsung varken Asus tercih edilir mi bilemiyorum..

Ben şunu tavsiye ediyorum..

Belki kızacaksın ama şimdiki teknoloji bu artık..

Benim kullandığımsa budur şimdilerde biraz modası geçti ama 2010 yılının en iyi monitörüydü kendisi..

Samsung XL2370 23" Widescreen LCD Monitor

[video=youtube;kn6mZ1Xu-ms]http://www.youtube.com/watch?v=kn6mZ1Xu-ms&feature=related[/video]

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
1.önerinde Samsung monitörde DVI bağlantısı yok bu bi eksiği monitörün ama yinede güzel.. Samsung varken Asus tercih edilir mi bilemiyorum..

Ben şunu tavsiye ediyorum..

Belki kızacaksın ama şimdiki teknoloji bu artık..

Benim kullandığımsa budur şimdilerde biraz modası geçti ama 2010 yılının en iyi monitörüydü kendisi..

Samsung XL2370 23" Widescreen LCD Monitor

[video=youtube;kn6mZ1Xu-ms]http://www.youtube.com/watch?v=kn6mZ1Xu-ms&feature=related[/video]
Oyunlarda performansı nasıl ?
Görüntüden memnun musunuz ?
Sorunları var mı ?

Xauake

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
marka olarak samsungdan şaşma kardesımde ne alırsan al

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Oyunlarda performansı nasıl ?
Görüntüden memnun musunuz ?
Sorunları var mı ?
Fazla oyun oynamama rağmen oyunlardaki performansı gayet mükemmel...
Görüntüden son derece memnunum hatta hdmı bağlantıya bile gerek duymuyorum dvı tamamen pırıl pırıl görüntü sağlıyor.. İsterseniz hdmı bağlantıda yapabilirsiniz.. Tepki süresi 2ms olduğu için filmlerde ve oyunlarda asla sıkıntı çekmezsiniz..
Hiç bi şekilde hiç bi sorununu görmedim hatta kendi ayarlarını bile yazılım yoluyla otomatik yapıyor.. Magıc tune programıyla cd de geliyor gerekli yazılımlar zaten.. Ben 2010 modeli olduğu için öyle söyledim yoksa gayet memnunum monitörümden 2010 yılında 750tl vermiştim.. Arkadaş gerçekten parasını hak eden bi ürün..

Bu monitörü alırsan sormak istediğin bişey olursa her zaman sorabilirsin... Aslında bu monitöre şöyle böyle demeye bile gerek yok SAMSUNG yapıyor bu işi..