Asus GTX670 alıyorum yorumlar ?

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Asus GTX670 DirectCU II TOP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı alıyorum.

Son olarak sizlere danışmak istedim. Stoklarda bitmişti, yeni gelmiş. Bir an önce almak istiyorum. Son olarak söylemek istedikleriniz ? Almaya değer mi ?
v2-61025.jpg

http://www.vatanbilgisayar.com/asus...11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61025

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bu zamanda alınabilecek en kral ekran kartı bence. perf bakımından 680'e yakın. oc ile 680'i geçiyor. daha az güç çekiyor. fiyatı da daha uygun.

daha ne olsun? hayrını göresin inşallah. :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bu niye bu kadar pahalı yahu, az biraz üstüne GTX 680 almıştım ben. 670 fiyatlarını çok iyi bilmiyorum ama 1100'ü kesinlikle geçmemeli bence.
Mesela Windforce şurada havale ile 1057 görünüyor, arada neredeyse 200 TL fark var. Ben olsam biraz daha dişimi sıkar beklerim. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bu niye bu kadar pahalı yahu, az biraz üstüne GTX 680 almıştım ben. 670 fiyatlarını çok iyi bilmiyorum ama 1100'ü kesinlikle geçmemeli bence.
hem asus hem de TOP versiyon. başka markaların normal verisyonu dediğin fiyata satılır.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
birgün bende bunu alıcam:sneaky2:

arkadaşa toplamıştık cidden çok kalite bir kart.. güzel bi sistem varsa yeni teknoloji, cidden en yuksek ayarlarda bıle kastıracak oyun yok piyasada

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Mesela Windforce şurada havale ile 1057 görünüyor, arada neredeyse 200 TL fark var. Ben olsam biraz daha dişimi sıkar beklerim. :)
dediğiniz ürünü ben alacaktım lakin piyasada yok şuan verdiğiniz sitede de yok.

Git oyun konsolu al daha iyi :D
Oyun konsolu hiçbir zaman bilgisayardaki görüntüyü veremez.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] Top versiyon dediğin nedir dostum? Az biraz daha oc'li olanı. Kartta senin de bildiğin gibi hiçbir fark yok yoksa. Gigabyte Windforce'yi kullandığımdan yazıyorum, bana göre MSI Twin Frozr kadar iyi soğutması, ayrıca bana daha sessiz geldi, onu da kullandım biliyorum. Sadece fazladan biraz daha oc'li diye bana göre ekstra para verilmez. Her türlü özel soğutmalı 670 o hızlara rahatça çıkar zaten.
@Bekçi dayan hocam valla kaçtır konunu görüyorum, kart gelse sanalmarketim'e gidip elden alıp yollayacam sana. :D Bu kadar beklemişsin fazladan 200 verme derim. Tabi karar senin.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] Top versiyon dediğin nedir dostum? Az biraz daha oc'li olanı. Kartta senin de bildiğin gibi hiçbir fark yok yoksa. Gigabyte Windforce'yi kullandığımdan yazıyorum, bana göre MSI Twin Frozr kadar iyi soğutması, ayrıca bana daha sessiz geldi, onu da kullandım biliyorum. Sadece fazladan biraz daha oc'li diye bana göre ekstra para verilmez. Her türlü özel soğutmalı 670 o hızlara rahatça çıkar zaten.
@Bekçi dayan hocam valla kaçtır konunu görüyorum, kart gelse sanalmarketim'e gidip elden alıp yollayacam sana. :D Bu kadar beklemişsin fazladan 200 verme derim. Tabi karar senin.
bu konuda haklısın. ancak özel soğutmalı 600 serisi kartlar hala türkiyede bulunamıyor. adam beklemek istemiyorsa yapacak birşey yok. 100-200 fazla vermeyi göze alacak. ya da senin dediğin gibi bekleyecek. :)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bu zamanda alınabilecek en kral ekran kartı bence. perf bakımından 680'e yakın. oc ile 680'i geçiyor. daha az güç çekiyor. fiyatı da daha uygun.

daha ne olsun? hayrını göresin inşallah. :)
o zaman siparişimi veriyorum. :)

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Gördüm :) ilginç

Gördüm :) ilginç

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3