• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

SDN ' i seviyorum . Çünkü ...

SDN ' i seviyorum çünkü ... çünküsü münküsü yok arkadaşım :D seviyorum işte herşeyiyle

SDN'yi seviyorum çünkü o beni sevmiyor. Ben tek taraflı aşklara bayılırım :P

Çünkü,daha Adı Bilinmeyenler açık :P

sanki insana aile havası veriyor samimi bir yapısı var adminler çalışıyor her nasılsa mantıksız üyeler siteyi ele geçirememiş ve güzel insanlarla güzel üyelerle devam ediyor forum ve bir kişinin sorununu çözmek diğer üyelere de zevk veriyor

seviyorum çünkü kaliteli editör kadrosuyla ajans haberlerinin yanında bir çok içeriği kendileri oluşturuyorlar. buda başka sitelerde bulamayacağım özgün kaliteli içeriği sağlıyor bana.

sevmenin dışında teknoloji açısından vazgeçilmez bir site benim için. keşke daha çok editörle sadece popüler teknoloji değil, teknoloji altyapıları yani teknoloji işinin mutfağı ile de ilgilenseler.

bir programcı olarak yazılımla ilgili içerik görmek isterim sdn anasayfasında

Çünkü kendime yakın buluyorum.

Bilmiyorum kopamıyorum.

Bildiklerimi paylaşmaktan keyif aldığım ve benim gibi birşeyler paylaşmaya can atan bir sürü üstadım var.

Özet: Kalifiyeyim, kalifiyesin, kalifiyeler... ;)

Uh Hain mod [MENTION=70777]shadowknight[/MENTION].:mrgreen::laugh:

SDN yi seviyorum çünkü SDN deki arkadaşları seviyorum..

Bu_gz_alc_merkezi_paral_bir_dzenleme_get_de_hediye_olarak_gzel_bir_seim_ya_da_birinin_ruhumuzu_ok_edici_pembe_gl_ve_sepet_ierisinde_gerbera_sunulan_pembe_tonlarnda_iekleri_Bu_gzel_f.jpg

Şu forumun seviyesini çok seviyorum. Yazacağım çok şey var ama duygusala bağlatmayın :)

Gerçekten ağlarmısın benimle, :P Neyse abartmayalım. Forumu seviyorum işte :D

Benim için özgürlük demek içim ferahlıyo bu foruma girince hertelden muhabbet bulabiliyorum..