• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bigisayarıma sürekli güvenli modda çalışıyor

oguzhan_kork

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bigisayarıma bir şey oldu sürekli güvenli modda çalışıyor açma düğmesine basıyorum siyah bir ekranda sistem dosyaları yükleniyor diyor ve güvenli modda başlıyor yardım edebilirmisiniz lütfennnn

windows7 32bit :crying:

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Sistem açılırken F8 e bas. Önüne siyah bir ekran ve seçenekler gelecek. Bilinen en son iyi yapılandırmayla başlat gibi bir seçenek olacak onunla yeniden başlatmayı dene. Sorunun düzelmezse F8 ile aynı menüde sorun giderme diye bir seçenek var onu kullanarak windows onarmasını çalıştırın.

İki dediğimi windows cd si kullanarakta yapabilirsiniz.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İlk başta başlat çalıştıra msconfig yaz yöetici olarak aç ve ön yükleme yeri tıkla altak güvenli önyükleme tık kaldır pc yeniden başlat tm....

Sistem açılırken F8 e bas. Önüne siyah bir ekran ve seçenekler gelecek. Bilinen en son iyi yapılandırmayla başlat gibi bir seçenek olacak onunla yeniden başlatmayı dene. Sorunun düzelmezse F8 ile aynı menüde sorun giderme diye bir seçenek var onu kullanarak windows onarmasını çalıştırın.

İki dediğimi windows cd si kullanarakta yapabilirsiniz.
Lütfen insanları doğru bilgilendirin sizin söylediğini hiç birtane bile o sorunu düzelme söz konu olamz tşk

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Lütfen insanları doğru bilgilendirin sizin söylediğini hiç birtane bile o sorunu düzelme söz konu olamz tşk

Aslında çözerde diyelimki çözmez ve ben yalnış biliyorum. Yardım etmeye çalışmak suç mu oldu? Yada kasıtlı yalnış yönlerdiğimi mi düşünüyorsun?

Windows repair ne işe yarar [MENTION=277327]oguzhan_kork[/MENTION] araştırsın bence internetten. Kafasına yatarsa uygulasın bu kadar basit :)