Sagopa Kajmer - 40 [2012]

hessa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abilerim ablalarım sakin olalım
artık sagopakajmer bozdu olmuyo eski tadı yok tartışmaları baymadı mı
dinleyin sadece, beğenmiyorsanız bırakın dinlemeyin

sagopanın bozup bozmadığını nasıl anlarsınız?

önce
vasiyet dinlenir
sonra
baytar
bitince
bir pesimistin göz yaşlarına geçilir
ve son olarak
neyim var ki dinlenilir
bütün bunlardan sonra
ıstakoz, zaman alacak intikamını yahut 40 dinlenilip karar varılabilir.

üstteki metodu uygulayın sonra karar verin bilim yalan söylemez!

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@adrasa; @GaMeRR119;

Arkadaşlar, yorumlarda biraz daha yumuşak olun.Klavye başından sert görünmeye kalkmayın. İlla siz dinliyorsunuz diye asıp, kesmiycez. Ve tüm yorumlarda, Sagopa 'yı övecek şekilde yazılmayacak. Eğer buraya bu konu açılıyorsa, her türden yorumlara açık olmalısınız.

Bana buradan delikanlılık yapma deyipte, klavye başından delikanlılık yapmak... Bu da güzel...

Senin gibilerde şöyle düşünür: Bunlar Sansar 'ı, Selo 'yu, Gazapizm 'i, Alaturka Mavzer 'i falan bir kişi birden fazla kere dinliyordur öyle yükseliyordur...bizim gibilerde şu soruyu sorarlar acaba bunları bir kişi 100 kere niye dinler?
Anlayabiliyor musunuz acaba? Sagopa 'ya has bir durum değil.

Sizin gibilerinde anlayamayacağı tek şeyi yukarıda açıkladım.Okuyabilirsiniz.

Karşıt görüşlere tahammülünüz yoksa, o zaman bu konuyu burada açmayacaksınız. Gidin taraftarı olan sitelerde açın.Herkes olumlu şeyler yazsın.
Ha burada mı açtın? O zaman gelipte "yok bu konuya girme, yok adının olduğu yere gelme" diyemezsiniz.
Dediğim gibi, zorunuza gidiyorsa böyle bir platformda açmayacaksınız konuyu.

Bugün böyle diyorsunuz, yarın öbürgün görürüm sizi.Ölene kadar böyle sürmeyecek.Bir kaç sene daha en fazla... Zamanında sizler gibiydim, körü körüne savunurdum.
Anlıyorum sizleri...

Acaba bu adam, ilah falan mı diye sormaya başladım kendime. Öyle davranıyorlar da...

Neyse, olumlu yorumlara engel olduğum için özür dilerim. Zira, eleştiriye açık olmayan, kendini salt doğru gören kişilere neyi anlatabilirsin ki? Daha eleştiriye tahammülleri yok.
Haksız bir kişi varsa o da benim.Sizlere böyle bir şey yakışmaz zira.

Klavye başında adamlık hee :):) hiç güleceğim yoktu...:) gelsene sen benim olduğum yere sana ben heryerde adamlık yaparım...:) kuran çarpsın klavye başında olmasak olaylar daha farklı gelişirdi...:) sen kimsinki ben senden korkacam...sansar'a da hasmışta bu özellik sansarın hangi şarkısı
9,088,674 kere dinlenmiş...Gazapizm kim yaww...bu bebeleri nereden buluyosun...alaturka mavzer de kim dünün bebelerinin isimlerini vemrişsin burada bende bişey diyor zannetimm :) arkadaşlar siz bu arkadaşa inanmayın...savunduğu kişilerin sadece adlarını yazın youtube'ye :) kimleri savunduğunu göreceksiniz öyle bir savunuyorki arkadaş sanki sansar denen itin her parçası 10 milyon kez felan dinlenmiş :) hey allahım yaww :)

hessa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle deme reyiz sansar o saydıkları arasında sagoya ayar verebiecek tek kişidir. ayrıca vaktinde "paranı verdim" ile sağlam diss'lemiştir.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Klavye başında adamlık hee :):) hiç güleceğim yoktu...:) gelsene sen benim olduğum yere sana ben heryerde adamlık yaparım...:) kuran çarpsın klavye başında olmasak olaylar daha farklı gelişirdi...:) sen kimsinki ben senden korkacam...sansar'a da hasmışta bu özellik sansarın hangi şarkısı
9,088,674 kere dinlenmiş...Gazapizm kim yaww...bu bebeleri nereden buluyosun...alaturka mavzer de kim dünün bebelerinin isimlerini vemrişsin burada bende bişey diyor zannetimm :) arkadaşlar siz bu arkadaşa inanmayın...savunduğu kişilerin sadece adlarını yazın youtube'ye :) kimleri savunduğunu göreceksiniz öyle bir savunuyorki arkadaş sanki sansar denen itin her parçası 10 milyon kez felan dinlenmiş :) hey allahım yaww :)

Basitleşme !!!
Yorumlarından ergenin, liselinin önde gideni olduğun belli oluyor. Ben de karşımdakini adam zannediyordum.

Birincisi, klavye başından delikanlılık yapanlar sizlersiniz.Ben değilim. Ki yazdığın bu mesajda da görülüyor.
İkincisi, sen önce git kitap oku, okuduğunu anla da sonra gel benimle tartışmaya gir. Seni tehdit ettiğimi nereden çıkardın acaba?

gelsene sen benim olduğum yere sana ben heryerde adamlık yaparım...
Tipik, klavye başı delikanlısı.
Eminim ki gelsem, sen ortalarda görünmezsin. Neyse senin seviyene düşmeyeyim.
Önce adam ol, konuşmayı, tartışmayı öğren, yazdığın kelimeleri, iki düşün bir yaz sonra adamlık yap.

O bebeler dediğin adamlar, sagoyu rezil etti de rezil ettiler. Sansar tek başına, ağzının payını verir.

Evet ben bunları savunuyorum. En azından ne yaptıklarını saklamıyorlar. Oldukları gibi görünüyorlar. Ve dinleyenlerde bunu bildikleri halde dinliyorlar.

Kusura bakmayın.Ağır olmuş olabilir. Ama ben alttan almaya çalıştıkçca, sizler çrikinleştikçe çirkinleşiyorsunuz...

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
öyle deme reyiz sansar o saydıkları arasında sagoya ayar verebiecek tek kişidir. ayrıca vaktinde "paranı verdim" ile sağlam diss'lemiştir.

sagoda ona cevap olarak şu parçasındaki şu sözü yazmıştır...

sagopa kajmer & kolera - bu şarkıyı zevk için yaptık

eblehlere müzik yaptığımı sanmıyorum
ayrıca ben satılmıyorum paran varsa git gofret al
ben tokum
edepte kusur varsa ben yokum
sanma kusurlu bi kalbe saplanan okum beybi !

Basitleşme !!!
Yorumlarından ergenin, liselinin önde gideni olduğun belli oluyor. Ben de karşımdakini adam zannediyordum.

Birincisi, klavye başından delikanlılık yapanlar sizlersiniz.Ben değilim. Ki yazdığın bu mesajda da görülüyor.
İkincisi, sen önce git kitap oku, okuduğunu anla da sonra gel benimle tartışmaya gir. Seni tehdit ettiğimi nereden çıkardın acaba?

Tipik, klavye başı delikanlısı.
Eminim ki gelsem, sen ortalarda görünmezsin. Neyse senin seviyene düşmeyeyim.
Önce adam ol, konuşmayı, tartışmayı öğren, yazdığın kelimeleri, iki düşün bir yaz sonra adamlık yap.

O bebeler dediğin adamlar, sagoyu rezil etti de rezil ettiler. Sansar tek başına, ağzının payını verir.

Evet ben bunları savunuyorum. En azından ne yaptıklarını saklamıyorlar. Oldukları gibi görünüyorlar. Ve dinleyenlerde bunu bildikleri halde dinliyorlar.

Kusura bakmayın.Ağır olmuş olabilir. Ama ben alttan almaya çalıştıkçca, sizler çrikinleştikçe çirkinleşiyorsunuz...

klavye başı adamlık meselesini ortaya çıkaran sensin bilader lise çocuğu gibi görünende bu klavye başı delikanlığı yazdığında kendinin olduğunu belli ettin...:) ben senin görüşlerini saygısızca buluyorum şahsen bende saygısızlacağım için sen özele gel...

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Onun bunun için sizlerin kalbini kırdığım için de üzgünüm ama ben alttan almaya çalıştım her seferinde.

Kalbinizi kırdıysam da özür dilerim ben...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ohoo gene coştu millet :D Yapmayın arkadaşlar sebep ne olursa olsun değmez.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sagoda ona cevap olarak şu parçasındaki şu sözü yazmıştır...

sagopa kajmer & kolera - bu şarkıyı zevk için yaptık

eblehlere müzik yaptığımı sanmıyorum
ayrıca ben satılmıyorum paran varsa git gofret al
ben tokum
edepte kusur varsa ben yokum
sanma kusurlu bi kalbe saplanan okum beybi !

klavye başı adamlık meselesini ortaya çıkaran sensin bilader lise çocuğu gibi görünende bu klavye başı delikanlığı yazdığında kendinin olduğunu belli ettin...:) ben senin görüşlerini saygısızca buluyorum şahsen bende saygısızlacağım için sen özele gel...

Kardeş hangi mesajımda sana, sizlere saygısızca bir ithamda bulundum?

DÜZENLEME:
Herkes bizimle aynı fikirde olmaz. Saygı göstermek lazım.
Ben size illa dinlemeyeceksiniz demedim.
Ama sizler "yok sen ve senin gibiler anlayamaz" gibisinden cümleleri bana karşı kullanmadınız mı sizinel aynı fikirde olmadığımdan dolayı?

Ama ben yine de diyorum, başkaları için şu forumda yüz yüze baktığım insanların kalbini kırıdysam özür dilerim.

hessa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=105867]E32KERNEL[/MENTION] ve [MENTION=254381]GaMeRR119[/MENTION] sakin olun agalar elin adamları için birbirinize saydırıyorsunuz.
sakin, sakin!

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Yavvv biri çıkıyor Sago dinleyenlere "YAZIK" kelimesini kullanıyor.Şimdi bu adama laf atmayalımda kime atalım ha :D

Adı Bilinmeyen Hatunlar ve Bu konunun kapanmasını rica/arz/talep ediyorum :P

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ama sizler "yok sen ve senin gibiler anlayamaz" gibisinden cümleleri bana karşı kullanmadınız mı sizinel aynı fikirde olmadığımdan dolayı?

Ama ben yine de diyorum, başkaları için şu forumda yüz yüze baktığım insanların kalbini kırıdysam özür dilerim.

hessa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konunun aslına dönelim:

şarkı sözleri şöyle eserin...

Ayrılıklar uzun sürer, çok sevip de kavuşamazsan
Hasret girdabı alabora eder aşk gemilerini açıkta
Gözüm izler uzaklardan karaya yanaşanları
Gelenler kalıcı değil gidenlerden haber var mı?

Biz hayatı sevdik(sevdik) o da bizi sever sandık
Dünya malıyla doldu çuval sandık
İki adımlık yol için ayakkabılar eskittik
En sonunda bizler eskidik, yenilenmek için masalara yattık

Sago geçmişi sildi, lekesi kaldı
Yıllar sevdiklerimi yanımdan aldı, eksildim, azaldıkça azaldım
Çok mu var? yoksa az mı kaldım? Fazlaydım, yoksa az mı sandım?

Hiçbir malumatım yok yarına dair
Yarının benden haberi var ama bugüne dair
Benden geriye kalacak tek şey; şiir
Ve akılda yıllarca akan sözlerimden tatlı nehir.
Beni anlamaya çalış !

Nakarat x2

Bir kere olsun anlayın, ben 40 kere de olsa söylerim
Bir kere geldim dünyaya, bir kere gitmek nasibim.

Hiçkimseler savunamıyor doğruyu sanki
Herkes tutmuş eğriyi, deli bilmez kötüyü iyiyi
Bu kabus zehri kalbimi buzla doldurdu
Buzdan bir tabut oldum sanki
Ancak erimem gerekirdi
Kurtulmak için sanki !

Dosdoğruyu görmeden terk etmeyin istedim
Herkes, beni terk etse kaç yazar ki?
Bir gün, hepinizi terkedeceğim bilinki
Terk-i diyar eyleyeceğim,
gelin görün ki...
Bir başında aşk olur bir ruh için dikenli güller
Can altını sahip bulur ama herkes kaybeder
Dostum herkes ölür, Allah herşeyi görür
Doğru tektir birdir, kader herşeyi bilir.

Ve önce insan olmak gerekir.
İnsan olabilmek için önce kul olman gerekir.
Kulluk için yürek gerekir.
Yürek köpekte de vardır (!)
İBRAHİM , ADEM , YUNUS , MUHAMMED olman gerekir !

Nakarat x2

Bir kere olsun anlayın, ben 40 kere de olsa söylerim
Bir kere geldim dünyaya, bir kere gitmek nasibim.

Sago geçmişi sildi, lekesi kaldı
Yıllar sevdiklerimi yanımdan aldı, eksildim, azaldıkça azaldım
Çok mu var? yoksa az mı kaldım? Fazlaydım, yoksa az mı sandım?

bu arada üstteki bölümde abimiz açıktan açığa a2 (abluka alarm) tayfasına giydiriyor.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1

bende yorumuna biraz fazla sert davranmış olabilirimde...yinede çok fazla dinlediğim sanatçıyı geceleri onu dinlemeden uyuyamadığım sanatçıya biraz ters yorumlar geldi...canım sıkıldı böyle bide benim şu lafın zoruma gitti mesela...Şimdi hemen deme, "Dinlemiyorsan dinleme." diye. sanki biz haksısız sen haklısın da artı olarak şuraya gelip birkaç yorum sallayıp onca sagoseveride kırıp özür dilemen biraz tuhafıma gitti hee bide klavye başı delikanlılık var :) bilmiyorum artık sadece benden dileme özürü burada şuan konuyu takip edipte sagoyu sevenler eminim vardır onlardan dile...ancak bende sana sert davrandıysam özür dilerim...hadi kapatalım konuyu...

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende yorumuna biraz fazla sert davranmış olabilirimde...yinede çok fazla dinlediğim sanatçıyı geceleri onu dinlemeden uyuyamadığım sanatçıya biraz ters yorumlar geldi...canım sıkıldı böyle bide benim şu lafın zoruma gitti mesela...Şimdi hemen deme, "Dinlemiyorsan dinleme." diye. sanki biz haksısız sen haklısın da artı olarak şuraya gelip birkaç yorum sallayıp onca sagoseveride kırıp özür dilemen biraz tuhafıma gitti hee bide klavye başı delikanlılık var :) bilmiyorum artık sadece benden dileme özürü burada şuan konuyu takip edipte sagoyu sevenler eminim vardır onlardan dile...ancak bende sana sert davrandıysam özür dilerim...hadi kapatalım konuyu...

İnan, o yazdığım mesajın tamamını hiç bir art niyetle yazmamıştım. Yazıp, geçmiştim. Ama senin de "sen anlayamazsın" tarzından lafların ve başka bir arkadaşın mesajları beni sinirlendirdi.Klavye hikayesini de sana özel dememiştim.

Aslında kimsenin kalbini kıracak şeyler söylememiştim ama ben haksızsam özür dilerim. Herkes hakkını helal etsin.Mübarek 3 aylarda kimsenin kalbini kırmış olmayayım, kırmışsam da tekrar özür dilerim. Sorun değil.

Senin canın sağ olsun.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İnan, o yazdığım mesajın tamamını hiç bir art niyetle yazmamıştım. Yazıp, geçmiştim. Ama senin de "sen anlayamazsın" tarzından lafların ve başka bir arkadaşın mesajları beni sinirlendirdi.Klavye hikayesini de sana özel dememiştim.

Aslında kimsenin kalbini kıracak şeyler söylememiştim ama ben haksızsam özür dilerim. Herkes hakkını helal etsin.Mübarek 3 aylarda kimsenin kalbini kırmış olmayayım, kırmışsam da tekrar özür dilerim. Sorun değil.

Senin canın sağ olsun.

kardeşim benim kusura bakma :) bende senden özür dilerim :) buarada mübarek 3 aylar gelsede manevi bakımdan sevincim yemin ediyorum 10 kat artacak 4 değilde 5 gözle bekliyorum :)

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kardeşim benim kusura bakma :) bende senden özür dilerim :) buarada mübarek 3 aylar gelsede manevi bakımdan sevincim yemin ediyorum 10 kat artacak 4 değilde 5 gözle bekliyorum :)

Canın manın yerem. :D :D

Valla ya, Ramazan gelse de, mutlu olsak. İftardan sonra akşam serininde (tabi Erzurum 'da :) ) gezmek bir başka oluyor yaw. :D :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Kapatıyım mı konuyu, vurim mi sırtınıza :P

Şarkı güzel, sözler güzel, hayat güzel. Paylaşılamayan ne? sorun yoksa hadi devam öyleyse.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Offf ne yaptın sen Sagoo. Yüreğine sağlık. Mükemmel bir parça daha..

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kapatıyım mı konuyu, vurim mi sırtınıza :P

Şarkı güzel, sözler güzel, hayat güzel. Paylaşılamayan ne? sorun yoksa hadi devam öyleyse.

Modum bak git. :D :D :D
Çok şükür tatlıya bağladık. Dargın kalmadık.

Neyse ben konuyu daha fazla, işgal etmiyim.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Yakın zamanda cevabını yazacağım, kaçtı sanma.O yazdıklarına cevap yazıcam.Bi kaç güne yazarım.

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=254381]GaMeRR119[/MENTION];
Kardeş, sen dur, konu senin sayılır.:) Ben giderim. :D

O arkadaşımızda büyük ihtimalle beni kast ederek yazdı ama konu kapandı benim için. Tatlıya bağladık. Kendisi haklıdır. Kendisini yormasın. Onun da kalbini kırdıysak, özür dilerim. ;)