Dirk Kuyt: "Galatasaray'a gol atmak istiyorum"

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Fenerbahçe, Dirk Kuyt'a kavuştu. Sarı-lacivertli ekibin Hollandalı transferi Dirk Kuyt, İstanbul'a geldi ve havaalanında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Kuyt'ın o açıklamaları...

kuyt600_WAWPK.jpg

Sarı-lacivertli ekibe katılmanın mutluluğunu yaşadığını ve transferinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade eden Hollandalı yıldız, "Fenerbahçe'nin bir parçası olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Burayı gelmeyi dört gözle bekliyordum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha önce Feyenoord'da oynadığı dönemde İstanbul'a gelme imkanı bulduğunu ve Fenerbahçe taraftarına hayran olduğunu dile getiren Kuyt,

"İstanbul'a daha önce de gelmiştim. Fenerbahçe'nin geçmişi hakkında bilgi sahibiydim. Fenerbahçe ile yaptığımız maçlarda ne kadar büyük kulüp olduğunu ve taraftarların ne kadar bağlı olduğunu biliyordum. Fenerbahçe taraftarının ne kadar coşku olduğunu ve fantastik bir ortam yarattıklarını görmüştüm" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye büyük başarılar kazanmak için geldiğini ve şampiyonluklar yaşamak istediğini söyleyen Dirk Kuyt, eşinin de geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelerek, kendisine çok olumlu bilgiler verdiğini sözlerine ekledi.

Galatasaray karşısında oynanacak derbi maçını da heyecanla beklediğini söyleyen Kuyt, "Galatasaraya karşı iyi oynayıp, gol atarak gerçek Fenerbahçeli olmak istiyorum. Liverpool da da bu tür maçları heyecanla bekliyordum. Böyle büyük maçları oynamaktan zevk alıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sen ne büyük kulüpsün Galatasaray! :D

kaynak siteden bazı yorumlar: :mrgreen:

Sen ne büyüksün Galatasaray...

Yazık yazık adamın ağzından fbden önce GALATASARAY çıkıyor. İşte büyüklük böyle birşey.

Kendini şampiyon sanıp sevinmeyide öğrenmiş mi gelmeden kuyt?

Baska bi takımın şampiyonluğuna sevinerek gercek bi Fenerli olursun.

yavrucuum, gerçek fenerli olmak için önce, son maçta şampiyonluğu kaybetmen gerekiyor. Hatta o da yetmiyor, kazandığını sanıp başkalarıyla dalga geçiceksin. Yahut üstüne ezeli rekibinin sahanda kupa kaldırması gibi olaylar silsilesi gelicek falan. Kolay değil ama enteresandır hep de olabiliyor.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Galatasaray'a gelen yabancılar içinde böyle muhabbetler yapılıyor. Fenerbahçe maçlarının önemi aşılanıyor en baştan. Yoksa büyüklük mevzusu falan değil. Zaten bu adamların hiç biri ne Galatasaray'ı ne Fenerbahçe'yi doğru düzgün tanımıyor bile. Eminim geçmişte bir maçı olmamış olsa bizimkilerin Türk takımı olduğunu bile bilmezler. Kendimizi dev aynasında görmeyelim boşuna.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Galatasaray'a gelen yabancılar içinde böyle muhabbetler yapılıyor. Fenerbahçe maçlarının önemi aşılanıyor en baştan. Yoksa büyüklük mevzusu falan değil. Zaten bu adamların hiç biri ne Galatasaray'ı ne Fenerbahçe'yi doğru düzgün tanımıyor bile. Eminim geçmişte bir maçı olmamış olsa bizimkilerin Türk takımı olduğunu bile bilmezler. Kendimizi dev aynasında görmeyelim boşuna.

Kendimizi bir yerde gördüğümüz yok be hocam :)

Doğrular bunlar.

Tabi, iki takımdaki yabancı oyuncular için söyledikleriniz geçerli.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Kendimizi bir yerde gördüğümüz yok be hocam :)

Doğrular bunlar.

Tabi, iki takımdaki yabancı oyuncular için söyledikleriniz geçerli.

Abi medyanın oyunları bunlar. Hiç birinin ilk cümlesi elbette Galatasaray'a şöyle yapıcam, Fenerbahçe'ye gol yağdırıcam vs olmaz. Arada sorup duruyorlar röportajlarda, aklına sokuyorlar Galatasaray'a gol atarsan gerçek Fenerli olursun diye bak bak saçmalığa bak. Deli oluyorum. Selçuk Şahin'de Galatasaray'a gol attı aman olmaz olsun öyle gerçek Fenerli :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Abi medyanın oyunları bunlar. Hiç birinin ilk cümlesi elbette Galatasaray'a şöyle yapıcam, Fenerbahçe'ye gol yağdırıcam vs olmaz. Arada sorup duruyorlar röportajlarda, aklına sokuyorlar Galatasaray'a gol atarsan gerçek Fenerli olursun diye bak bak saçmalığa bak. Deli oluyorum. Selçuk Şahin'de Galatasaray'a gol attı aman olmaz olsun öyle gerçek Fenerli :D
biz de işin şakasındayız zaten. :D özlemişiz böyle geyikler yapmayı. 1 senedir şikeyle yatıp kalkıyoruz. :)

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Habertürk'te elemanın birisi yorumu patlatmış üstüne diyecek birşey kalmıyor.
"Nasıl yıldızsa 34 maçta 2 gol, en yakın rakibi Muslera 33 maçta 1 gol."

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62

Çok takılmayın be hocam :)

Lig bitti, insan bir şeyleri saldırmak istiyor :D

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
öyle dememiş çarpıtmayın..dese bile dert ettiği şeye bak.Her gelen zaten atıyor.saç baş yolduran Guiza bile attıysa....:D

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
adam şehitlerimizi andı taziye dileğinde bulundu aziz başkana selam gönderdi okadar jestinin arasından seçe seçe gs fb sidik yarışına takılmışsınız cümleten bravo