BeyaZayeB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Şükür bir yaramazlık yok sende ne var ne yok

Unutmadan arada bir nefes al sağ taraf sana ait maşallah

Yok ya
Yok yaSüper, Bugün TRT çekimlere geliyor. Onu beklemedeyiz.
Türküler ve Öyküleri diye bir program var. Onun rize ayağı işte, Kastı falan ben ayarlıyorum...Ne çekiyor trt![]()
Türküler ve Öyküleri diye bir program var. Onun rize ayağı işte, Kastı falan ben ayarlıyorum...
Bana geliyor ki çamlı hemşin taraflarında... Rize'nin eski evleri oralarda malum. Ama yönetmen son kararı verirKolay gelsin.. Severim rizeyi ispire giderken rizeden geçiyoruz
Rizenin neresinde yapılacak çekimler ?
Az önce okudum Allah rahmet eylesin hepsine 8 ailenin acısı kelimelerle anlatılabiirmi Rabbim bu acıları kimseye yaşatmasınŞehitlerimizi bile malzeme olarak kullanan medyanın allah belasini versin..
Arada iyi geliyor yavayy arkadaş yok böyle bi rahatlama yavben böyle bi insan değilim ama ağzıma geleni saydırdım garibime...
Arada iyi geliyor ya![]()
Vaaayy unutmayan unutmuyor işte ... BüyüksünHasann geri mi döndün sen napıyosun nasılsın ara sıra uğrasan ya böyle![]()
Vaaayy unutmayan unutmuyor işte ... BüyüksünAynen eve okuldan kaçak net çektim.. Akşama kadar buralardayız
Sen nasılsın napıyorsun sevgili dostum
![]()
İyiyim ablacım öyle dostum mostum sevmiyorum unuttun herhalde ...
İyi bakalım hoşgeldin .
Ne yaptın tiyatroya devam mı ?
![]()
İçler acısı bir durum.![]()
Zalim akk'ye yakalandık.
Zalim akk'ye yakalandık.
401 toplam boyutu ben o dosyanın içinden 20 gb indiriyorum.![]()
Eğitim seti indiriyorum ders çalışmak için.nihaaacok dosya indirme pc cöker bozulur... akk adamı kandırıyor. .
![]()
Hee rahatladım... bir an heyecan yaptım daZalim akk'ye yakalandık.
401 toplam boyutu ben o dosyanın içinden 20 gb indiriyorum.![]()
Nasıl olsa 50'yi geçmiş bırak gitsin ay sonuna kadar.Ben de 135 gb Predatör filminin serisini indirmeye kalktım 200 kb ile baklım kaç ay sürecek![]()