@uma350 belki stok fotoğrafçılığı yapıyor aynı zamanda. Kendi çekimidir belkiBelki sağ üstteki müzik notalarını kendi çizmiştir.
![]()
Ben grafikerim arkadaşlar , yaptığımız işler genelde zevkli ve bazen cok sıkıcı olabiliyor. Reklam ajanslarının yaptığı iş (reklamcılık,tabelacılık,matbaa...) gerçekten kolay birşey değil . Yarım saat süren iş de oluyor 5 gün süren iş de.
Bir örnek vereyim ben Denizli'deyim, müşterime logo çalıştım 3 gün boyunca. ( bazen bu 5 gün 1 haftayı bulabilir ) Adam bana dediki ben yaptırmıyacam kalsın vazgeçtim , be adam soruyorum sana ben 3 gün boyunca gözlerim kan çanağına dönene kadar senin işinle uğraşmışım bu ne demek oluyor.
Anlıyacağınız Denizli'de bu işe saygı yok.
Not: Arkadaşımızın yaptığı türde çalışmalar genelde boş vakitlerimizde yada canımız sıkıldığında ortaya çıkardığımız tasarımlardır. Günlük işlerin içinde böyle çalışmalar %1 dir.
Emeğine sağlık uğraşmışsın
Sen 1 logoyla uğraşıyorsun gene iyi . Bende Denizlideyim . Beni biliyorsun. Biz 1 hafta uğraştığımız tasarımı çöpe attık. sen 3 gün uğraştığın logo olsa iyi. 1 hafta dediysem gece 12 e kadar mesaiye kalıp katalog bitirdik. Adamın her dediğini ettik gene beğendiremedik. Ben vazgeçtim dedi. Ne diyebilirsin sen şimdi bu adama ?
Ben en basit örneği verdimvizyon otomasyonu bilirsin aynı şekilde katalog çalıştık elimizde patladı . Demiştim zaten cedriic şimdi atlar diye
![]()
![]()
Sen Gel Bakam Bi Özele. Atlamayı Soracam Sana![]()
@uma350 belki stok fotoğrafçılığı yapıyor aynı zamanda. Kendi çekimidir belkiBelki sağ üstteki müzik notalarını kendi çizmiştir.
![]()
Güzel olmuş eline sağlık :flowers: Beats audio kulaklık tercih olabilirdi![]()