Müziğin Ritmini Tut

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
El emeğidir, 2-2 buçuk saat süresince yapılmıştır.
i5815169_asdfas-png

Evriveydetayken

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bir ara öğrenmek istiyorum da hep aynı bahane zamanı yok :D ama bir ara hakkaten grafik ile ilgilenmeyi çok istiyorum. Bu arada çalışma çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Güzel olmuş eline sağlık :flowers: Beats audio kulaklık tercih olabilirdi :D

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
[MENTION=269626]Evriveydetayken[/MENTION] Vallaha ben hobi olarak yapıyorum şuan, boş zamanlarımda karalıyorum bir şeyler, sen de denemelisin. :D
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION] Hocam beats hiç aklıma gelmedi aslında, daha marjinal durabilirdi :D

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Yardımım dokunur inşallah, istediğin kadar soru sorabilirsin :D

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Bu işlere biraz yabancıyım ama bu kadar uzun sürüyormu resmi yapmak..?

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Şimdi buradaki her parça el emeği öylemi ? kulaklık vs.. ?
O zaman iyi çalışma :)

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Aslında müzik notaları tek tek vardı hepsini birleştirdim renklendirdim o yüzden uzun sürdü. Kulaklığın bir tarafınıda yazının altına yerleştirmem gerekiyordu çok zor sildim o da uzun sürdü. Diğer yazı, arkaplan,efekt, style, action, texture hepsi benim işim. :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ben beğendim, eline sağlık. Sen şimdi bana güzel bir avatarda yaparsın müzikle ilgili, sıkıldım edwarddan :)

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben grafikerim arkadaşlar , yaptığımız işler genelde zevkli ve bazen cok sıkıcı olabiliyor. Reklam ajanslarının yaptığı iş (reklamcılık,tabelacılık,matbaa...) gerçekten kolay birşey değil . Yarım saat süren iş de oluyor 5 gün süren iş de.

Bir örnek vereyim ben Denizli'deyim, müşterime logo çalıştım 3 gün boyunca. ( bazen bu 5 gün 1 haftayı bulabilir ) Adam bana dediki ben yaptırmıyacam kalsın vazgeçtim , be adam soruyorum sana ben 3 gün boyunca gözlerim kan çanağına dönene kadar senin işinle uğraşmışım bu ne demek oluyor.

Anlıyacağınız Denizli'de bu işe saygı yok.

Not: Arkadaşımızın yaptığı türde çalışmalar genelde boş vakitlerimizde yada canımız sıkıldığında ortaya çıkardığımız tasarımlardır. Günlük işlerin içinde böyle çalışmalar %1 dir.

Emeğine sağlık uğraşmışsın

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Teşekkür ederim :)
[MENTION=68465]kurtboz[/MENTION] ben orada sadece sonuca baktım. Filter'dan render ve motion bluru kullanmak için ders almaya gerek yok ve hiçbir yardımın dokunmuş değil.

bootlader

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Tartışma? Ben konunun gerçeğini söylüyorum.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ben grafikerim arkadaşlar , yaptığımız işler genelde zevkli ve bazen cok sıkıcı olabiliyor. Reklam ajanslarının yaptığı iş (reklamcılık,tabelacılık,matbaa...) gerçekten kolay birşey değil . Yarım saat süren iş de oluyor 5 gün süren iş de.

Bir örnek vereyim ben Denizli'deyim, müşterime logo çalıştım 3 gün boyunca. ( bazen bu 5 gün 1 haftayı bulabilir ) Adam bana dediki ben yaptırmıyacam kalsın vazgeçtim , be adam soruyorum sana ben 3 gün boyunca gözlerim kan çanağına dönene kadar senin işinle uğraşmışım bu ne demek oluyor.

Anlıyacağınız Denizli'de bu işe saygı yok.

Not: Arkadaşımızın yaptığı türde çalışmalar genelde boş vakitlerimizde yada canımız sıkıldığında ortaya çıkardığımız tasarımlardır. Günlük işlerin içinde böyle çalışmalar %1 dir.

Emeğine sağlık uğraşmışsın

Sen 1 logoyla uğraşıyorsun gene iyi . Bende Denizlideyim . Beni biliyorsun. Biz 1 hafta uğraştığımız tasarımı çöpe attık. sen 3 gün uğraştığın logo olsa iyi. 1 hafta dediysem gece 12 e kadar mesaiye kalıp katalog bitirdik. Adamın her dediğini ettik gene beğendiremedik. Ben vazgeçtim dedi. Ne diyebilirsin sen şimdi bu adama ?

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen 1 logoyla uğraşıyorsun gene iyi . Bende Denizlideyim . Beni biliyorsun. Biz 1 hafta uğraştığımız tasarımı çöpe attık. sen 3 gün uğraştığın logo olsa iyi. 1 hafta dediysem gece 12 e kadar mesaiye kalıp katalog bitirdik. Adamın her dediğini ettik gene beğendiremedik. Ben vazgeçtim dedi. Ne diyebilirsin sen şimdi bu adama ?

Ben en basit örneği verdim :) vizyon otomasyonu bilirsin aynı şekilde katalog çalıştık elimizde patladı . Demiştim zaten cedriic şimdi atlar diye :D :D