Video düzenleme programı ?

kek123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba bu yaz bir video çekip düzenleyeceğim bunun için bildiğiniz kullanışlı, güzel birazda özel efektleri olan bir program biliyorsanız yazarsanız sevinirim.Daha önce Ulead , Windows movie maker gibi kolay programları kullandım bu yüzden biraz birşeyler biliyorum.Çok kolay olmasın çokta profesyonel birşey olmasın.Yardımlarınıza güveniyorum.Şimdiden sağolun arkadaşlar !

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Ben Ulead VideoStudio 11 kullanıyorum. Hemen hemen her işimide görüyor. Bir çok efekt var içinde. Biraz kurcalamak lazım, göründüğü kadar basit değil.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Valla bi ara çok uğraşmıştım video düzenleme işiyle movie maker en kullanışlısı.Bir kaç program daha kullanmıştım ama movie maker benim işimi fazlasıyla görüyordu.Amatör olarak uğraşanlara movie maker gayet yeterli.Ama sen movie maker yetmedi diyorsun daha üstü olarak hatta bayağı üst sınıf bir program olarak Adobe After Effects var.Üst düzey bir program.Daha üstleride var ama okulunu, dersini görmek lazım.Kurcalamakla öğrenilcek programlar değil diğerleri.Okullarına gidip ders almak lazım.

kek123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok sağolun arkadaşlar ilginiz için.Bende eskiden Ulead kullanıyordum ama baya güzel pratik hemde kolay ama ben birazda effect olsun istiyorum videoda Sony Vegas mı diyorsunuz yoksa adobe mi? Çokta zor olmasın yalnız arkadaşlar program.Size güveniyorum.

QZER34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony vegas pro önerebilirim

Bencede vegas ile videoları kesmek, efekt yapmak , resimler eklemek ,başka bir sürü şey yapabilirsin yani kolaydır kullanması ve kalitelidir . Adobe ae sana göre biraz daha ileri seviye .

Kralahmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Mpeg Video Wizard kullanıyorum.Türkiye'de kullanan sayısı çok değil ama Avrupa ve Amerika'da çok kullanılıyor.Kesme,efektler vb. çoğu şey var ve çok memnunum.

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Valla bi ara çok uğraşmıştım video düzenleme işiyle movie maker en kullanışlısı.Bir kaç program daha kullanmıştım ama movie maker benim işimi fazlasıyla görüyordu.Amatör olarak uğraşanlara movie maker gayet yeterli.Ama sen movie maker yetmedi diyorsun daha üstü olarak hatta bayağı üst sınıf bir program olarak Adobe After Effects var.Üst düzey bir program.Daha üstleride var ama okulunu, dersini görmek lazım.Kurcalamakla öğrenilcek programlar değil diğerleri.Okullarına gidip ders almak lazım.
enteresan

kek123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sony vegas kurdum güzel bir programa benziyor çokta zor değil gibi ama bakalım alışabilecek miyim ...

okanerbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlkar acaba ulead 11 in türkçe yaması varmı ben aradım bir kaçtane buldum fakat bulduğum yamalar işe yaramadı yardımcı olursanız sevinirim.

mapii

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zamaninda bende çok kullandım .. Al - koy
çok rahatı.. Şimdi nasıl 11 versiyonu bakmak lazım ..

Ben Ulead VideoStudio 11 kullanıyorum. Hemen hemen her işimide görüyor. Bir çok efekt var içinde. Biraz kurcalamak lazım, göründüğü kadar basit değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aşağı yukarı hepsiyle biraz uğraştım en son olarak,premier pro ve daha basit işler için uleadX5 kullanıyorum.
Tech smith camtasia ekran kaydı yapar video düzenlemeye çok sınırlı izin verir.
Sony vegas pro çok kaliteli bir programdır,biraz uğraşmak gerekir,profosyoneldir.
After Effects video düzenleme yazılımı değildir.Çok profesyoneldir, eğitim almadan kullanımı çok zordur.Tabi hakkı ile kullanılacaksa.
Edius,da orta sınıf üstü profesyonele yakın iyi bir programdır.Genelde mac kullanıcıları tercih eder.
Diğer arkadaşların önerdikleri programlar,basit ama yeni başlayan için en uygun yazılımlardır.

Saygılar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben ashampoo burning 10 kullanıyom nasıl bir program anlatabilirmisiniz

aburakhaltas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
moive maker gibi bi program arıyorum ama
moive makerın tek sıkıntısı
altta küçük pencre acıp diğer kameranın videosunu koyamıyorum
böle bi program biliomusunuz yapabileceğim?

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
adobe premire pro kullandım deneme sürümü 30 günlük 2. gün dolmadan sildim. bilgisayarın enerjisini sonuna kadar kullanıyor gpu felan bırakmadı bilgisayarda

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar vıdeoya gulme efektı nasıl verebılırım arka planda mesela çok guzel hareket bunlarda sureklı gulme efektı uygulanıyor

samdroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony vegas pro veya adobe serisinden After effects ve Premiere Pro bunları deneyebilirsin.