Alnair Alsad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 29
Bana bir şey olursa, üyeliğimi banlamasınlarÖteki taraftan izlerim sizleri
![]()
Lâ havle...

Bana bir şey olursa, üyeliğimi banlamasınlarÖteki taraftan izlerim sizleri
![]()
Düşünmen bile yeter hocam baş tacısınAslan parçası renkdaşım boşver..
Ben sana en kralından kulaklık alırım
Başka istediğin bişey varsa onuda söyle feda olsun sana
Abartma ama![]()
30 kişi kalmışken öğle tatiline giriyorlar.
Sonra 1 saat beklemeyeyim diye emniyette ki işimi halletmeye gidiyorum.1 saat geçiyor ve mesai başlıyor.
30 dk sonra geliyorum ve sıram geçmiş.Adeletini.
Offf be fişte 348 kişi var diyor önümde.
Youtubeden Walkthrough lara baksana..Yav google arama sonuçlarındaki yabancı sitelere niye giremiyorum?
Ya da bilen söylese şunu; nova 3te ice and fire bölümünde konsolu koruma bölümü var orası nasıl geçiliyor acaba?
kendini cocuk aile korumasi midir ne haltsa ondan kilitlemis olabilirsin.Yav google arama sonuçlarındaki yabancı sitelere niye giremiyorum?
Ya da bilen söylese şunu; nova 3te ice and fire bölümünde konsolu koruma bölümü var orası nasıl geçiliyor acaba?
yanina bi katlanir sandalye biyane masa 2.5 litre kola laptop laptop bataryasi ve yiycek bisyler aldinmi siranin nasil geldiginin farkina bile varmazsinSandalye'de uyudum be.
Sıra halen aynı.
Bu gibi devlet kurumlarında nedense hep ntv açık benimde çok dikkatimi çekiyor anlaşma felanmı var acabaTV'de var sürekli Ntv açık.
Bari kunandayı verinde değişim kanal.
Hatun felan yokmu oralarda yanına otur ya hep ntv açık değiştirebilsek felan diye laf lafı açar bakarsın sonra el ele çıkarsınız-Beneficence-
Ntv'nin oyunu bunlar![]()
@-Beneficence-
Hatun var ya.
Sabah 2 3 tane gördüm içim gitti,dışım kaldı
Şuan iki adamın ortasında oturuyorum![]()
Saat kaç diye soraydınNe deseydim ki
Merhaba kaç saattir buradasınız?
Öğlende oldu yemek mi yesek?
Max Payne Androide çıkmış
Vs. vs.
![]()
Sende haklısın.
Ne deseydim ki
Merhaba kaç saattir buradasınız?
Öğlende oldu yemek mi yesek?
Max Payne Androide çıkmış
Vs. vs.
![]()
@__kadıköyRAP__ hocam şu yarı koyu sdn temasını indirebileceğimiz linki tekrar verebilirmisin sana zahmet![]()