- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar elimde 8 gb'lık usb var buna pes 11 atabilir miyim:helpsmilie: yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Kopyala yapıştır yapacaksın sorun ne anlamadım.
Kopyala yapıştır yapacaksın sorun ne anlamadım.
TabikidePeki crack dosyasını filan hepsini kopyalayacak mıyım
Sen Program Files klasörü altından alıp kopyalamayı mı diyorsun yoksa oyunun kurulum dosyalarını veya iso'sunu mu diyorsun?
başka pc de çalışmaz kurulumu lazım
Kurulumunu bulman/indirmen lazım.
Hazır kurulu olan bi sistemden kopyalayarak çalışmaz.
Adam portable pes 11 sormuş bence. Yardımlarını ona göre yapın.
Bana kurulum lazım değil ben oyunu usbden oynamak istiyorum
Adam portable pes 11 sormuş bence. Yardımlarını ona göre yapın.
Bilgisayar değişmeyecekse oynayabilirsin. Ama USB belleklerin okuma yazma hızı harddiskten çok düşük olduğu için oynamada problem çıkarmı bilmem.
Ayrıca USB'yi başka bir pc'ye taktığında oyun çalışmayacaktır. Oyun kurulmadı der.
Öğretmenim haklısın ama bişey sorucam. Regedit dosyaları da kopyalansa ve kaydedilse yine de çalışmaz mı?
Bilgisayar değişmeyecekse oynayabilirsin. Ama USB belleklerin okuma yazma hızı harddiskten çok düşük olduğu için oynamada problem çıkarmı bilmem.
Ayrıca USB'yi başka bir pc'ye taktığında oyun çalışmayacaktır. Oyun kurulmadı der.
Desene daha önce madem.
Portable olanını indir o zamanSenin kopyalayacağım dediğin portable değil.
Denemedim. Hatta portable sürümü var mı onu bile bilmiyorum.
Var hocam da bilgisayara yükleyince bilgisayar yavaşlıyor onun usbden oynamak istiyorum oynarsam bilgisayara bir etkisi olur mu
VMWare ThinApp ile portable yap, çatır çatır her yerde oynarsın ama USB'den oynama olayını tavsiye etmem...
Neden?
USB 2.0'ın aktarım hızı bir SATA bağlantıya göre çok düşük. O yüzden oyunda takılmalar ya da aşırı yavaş yüklemeler gibi sorunlar yaşayabilirsin. Ama dersen ki ben USB 3.0 kullanıcam o zaman bak keyfine![]()
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2012]
"code"="XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX"
"installdir"="."
"version"="1.10.00"
@by efsane @real madridli
PES 2012'de şu yolla sadece program files'deki dosyaları kopyalayarak kuruluma gerek kalmadan oynanabiliyor. PES 2011'de de geçerlidir heralde.
Dosyaları yapıştırdığınızda önce bi dll hatası verebilir, o dll'yi bulup halledersiniz orası kolay. Diğer hata "Pro Evolution Soccer 2012 yüklenmedi." olur.
Onun çözümü de regeditte küçük bir ayar.
Kod:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2012] "code"="XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX" "installdir"="." "version"="1.10.00"
XXXX kısmına oyunu kurarken girdiğiniz seriali yazacaksınız, onu ben buradan veremem illegal olduğu için.
Yukardaki yazıyı metin dosyasına yazıp farklı kaydetten pes.reg olarak kaydedin ve reg kaydını çalıştırın.
Eyvallah abi. Oynayacağımdan değil de, merak ettim ben.![]()