Soru En son hangi filmi izlediniz?

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
1 i izledim o kadar saçma geldiki 2 ve 3 ü aklımdan bile geçirmedim :D

üstadım sen itiraf et bende edicem hadi, saçma mı geldi, yoksaa...? :D :D :D

ya beni tişkillendiren hikayelerin gerçek oluşu, bu bir, ikincide musallatı izlemiyorum, Allah'ım yarabbim gidin kurgulayın olmuşları ne çekiyosunuz. :@ :@

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
üstadım sen itiraf et bende edicem hadi, saçma mı geldi, yoksaa...? :D :D :D

ya beni tişkillendiren hikayelerin gerçek oluşu, bu bir, ikincide musallatı izlemiyorum, Allah'ım yarabbim gidin kurgulayın olmuşları ne çekiyosunuz. :@ :@

Yok ya vallaha saçma geldi. Konu değil çekimler oyunculuk işleniş çok kötü. Korku türü film en seviğim türdür. Hem korksam korktum derim. :)
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] korku filmi seyredeceksen ve seyretmediysen drag me to hell (kara büyü) tavsiye ederim. Ama orjinal dilde seyrret dublajlı değil.

7rkfs.jpg

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Yok ya vallaha saçma geldi. Konu değil çekimler oyunculuk işleniş çok kötü. Korku türü film en seviğim türdür. Hem korksam korktum derim. :)
@-Beneficence- korku filmi seyredeceksen ve seyretmediysen drag me to hell (kara büyü) tavsiye ederim. Ama orjinal dilde seyrret dublajlı değil.
Bunu indiriyorum hemen daha önce bakmadım hiç teşekkür ettim hocam :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bunu indiriyorum hemen daha önce bakmadım hiç teşekkür ettim hocam :)

Rica ederim seyret ve yorumlarını belirt birde senin gözünden bakalım film olmuş mu diye. :)

Dediğim gibi dublajlı izleme. Bizimkiler korku filmine dublaj yaparak resmen filmi katlediyorlar. Bulabilirsen 5.1 (6ch) sesle seyret :D

LeaveNhA

Doçent
Reaksiyon puanı
5
üstadım bende severim korku filmi, fakat ne biliyim bu iki film serisi bana itici geliyor... :D

peki bana ölüm fısıltısı tadında bir film önerebilir misiniz ?
gerilim mi korkumu tam çözemiyorum ama geçen gün tv de denk geldim, acayip güzeldi.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
The Fall (2006)

uddnV.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0460791/

Bir film yada bir eser hakkında yorum yaparken spoiler vermeyi pek sevmem. Ama bu film nasıl tarife edilir ki başka türlü? Son 20 dakikadır bunu düşünüyorum :) Sadece bir film değil bence sanat eseri bu.. Film 1900 lerin başında los angeles şehrinde bir hastanede yatan ruhen bunalımda olan bir dublör ve tarım işiyle uğraşan bir ailenin kolu kırılmış beş yaşındaki kızı (aksanı deli etti beni, bu kadarmı tatlı olur) arasında geçiyor.. Genç arkadaş, küçük kızımıza bir hikaye, daha doğrusu bir masal anlatmaya başlıyor ve biz burada olayları küçük kızın zihnindeki şekilde ve karakterlerde izliyoruz.. Aslında hastanede geçen hikaye ve karakterlerin anlattığı hikayeler hem farklı hem aynı.. Kendilerinden birşeyler ekliyorlar masala ve kendileri masal oluyorlar.. Hikaye içinde hikaye tarzında düzenlenmiş bir senaryo. Hikayeyi genç adam şekillendirse de biz bu hikayeyi küçük kızın betimlemeleri şeklinde izliyoruz.. Ama izlediğimiz görseller küçük bir kızın hayal dünyasından daha fazlası buna emin olabilirsiniz. :) Filmde anlatılan masaldaki her sahne bir tablo değerine sahip.. Analdığım kadarıyla filmdeki 5-10 saniyelik bir görüntü için dünya turu yapmışlar.. Görülebilecek en güzel manzaraları bulmuşlar film için. Escher'in merdivenlerinden tutunda Salvador Dali'nin tabloları gibi hazırlanmış mekanlara kadar pekçok güzelliği bulabilirsiniz filmde.. Sanat ekibi çok çalışmış, hemde çok.. Hemde bize bu muhteşem görsel şöleni izletirken öyle saçma sapan efektlerle göz boyamasıda yapmamışlar, herşey güzel ve gerçek.. Muhteşem görselleri ve hikayenin derinliği kendine bağlıyor sizi.. Sonra sizde filmdeki küçük kız gibi masalın gerisini merak edip filmden kopamıyorsunuz.. Sadece görseller değil Senaryosuda pek güzel.. Oyunculuklar bile sıradan değil.. Yan rollerdeki karakterler bile başrol oyncusundan beklenen performansla oynamışlar. Takdir ettim doğrusu.. Her sahnesinde bir vurgu var filmin.. Yönetmen hikayede olmayan pekçok şeyi arka plan görselleriyle anlatmış bize.. Sahnelerdeki anlatılmak istenen huzur, öfke ve aşk gibi duyguları arka plandaki imgelerle eşleştirebiliyor insan.. Bunun için simgebilimci olmaya gerek yok.. Müzikleri de sahnelere çok güzel uymuş.. Anlat anlat bitiremem ben şimdi bu filmi, çok beğendim çünkü. Hani etkisinde kalmadım ama beğendim, özenerek yapmışlar. Günümüzde Amerikanın dünyayı kurtardığı, bir ayrılıp bir birleşilen aşk olaylarının yaşandığı, falanca kişinin başarıya giden yolunun işlendiği filmlerden sıkıldıysanız muhakkak izleyin.. Düşüşün aslında düştükten sonra kalkmak olduğunu anlatıyor bu film bize.. Sıradışı senaryonun güzel bir masalla harmanlanıp, Dünyanın en güzel doğal görüntüleriyle bize sunulan bu filme 8,2/10 puan veriyorum.. Tavsiyemdir izleyin :) Ha bu arada bir şey daha öğretiyor bu film bize ''gugli gugli gugli go away'' ;)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Blitz 2011 imbd 6.0 : Filmi az önce izledim, Jason Statham başrollerini paylaştığı bir film , Luke Evans da oyunuyor ama keşke daha aktif bir rolde olsa. Filme gelelim , Zamanında ortaçağda Urug kesen Statham, 20 kişiyi tek döven Statham bu filmde hiç dövüşmüyor desek yeridir. İlk defa dövüşmediği bir film izledim aslında şaşırmadım değil , Biraz daha işleyişe önem verilmiş . Konusu basit Polis katili bir adamın peşindeler. İlk 40dk hiçbir gelişme yok , 60dk oldu biraz hızlandı sonra sonuç ve film bitti. Açıkçası tavsiye etmiyorum adamınn 2 sende 20 tane filmi var gidin kalan 19u izleyin bu filimi izlememekle çokta birşey kaybetmezsiniz. Dövüşmeyen bir Statham , normal aktörler gibiydi. Tavsiye etmiyorum.

images

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
@-Beneficence- korku filmi seyredeceksen ve seyretmediysen drag me to hell (kara büyü) tavsiye ederim. Ama orjinal dilde seyrret dublajlı değil.

7rkfs.jpg

Evet güzel filmdi bu bende beğenmiştim değişik farklı bi hikâyesi vardı..

23u8xt3.jpg

Filmi yeni bitirdim, her korku filminde olduğu gibi biraz saçmalıklar vardı ama sonunda şaşırdım ve sanırım tek izlediğim için biraz gerildim...Korku sevenler kaçırmasın : )

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
The Fall (2006)

uddnV.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0460791/

Bir film yada bir eser hakkında yorum yaparken spoiler vermeyi pek sevmem. Ama bu film nasıl tarife edilir ki başka türlü? Son 20 dakikadır bunu düşünüyorum :) Sadece bir film değil bence sanat eseri bu.. Film 1900 lerin başında los angeles şehrinde bir hastanede yatan ruhen bunalımda olan bir dublör ve tarım işiyle uğraşan bir ailenin kolu kırılmış beş yaşındaki kızı (aksanı deli etti beni, bu kadarmı tatlı olur) arasında geçiyor.. Genç arkadaş, küçük kızımıza bir hikaye, daha doğrusu bir masal anlatmaya başlıyor ve biz burada olayları küçük kızın zihnindeki şekilde ve karakterlerde izliyoruz.. Aslında hastanede geçen hikaye ve karakterlerin anlattığı hikayeler hem farklı hem aynı.. Kendilerinden birşeyler ekliyorlar masala ve kendileri masal oluyorlar.. Hikaye içinde hikaye tarzında düzenlenmiş bir senaryo. Hikayeyi genç adam şekillendirse de biz bu hikayeyi küçük kızın betimlemeleri şeklinde izliyoruz.. Ama izlediğimiz görseller küçük bir kızın hayal dünyasından daha fazlası buna emin olabilirsiniz. :) Filmde anlatılan masaldaki her sahne bir tablo değerine sahip.. Analdığım kadarıyla filmdeki 5-10 saniyelik bir görüntü için dünya turu yapmışlar.. Görülebilecek en güzel manzaraları bulmuşlar film için. Escher'in merdivenlerinden tutunda Salvador Dali'nin tabloları gibi hazırlanmış mekanlara kadar pekçok güzelliği bulabilirsiniz filmde.. Sanat ekibi çok çalışmış, hemde çok.. Hemde bize bu muhteşem görsel şöleni izletirken öyle saçma sapan efektlerle göz boyamasıda yapmamışlar, herşey güzel ve gerçek.. Muhteşem görselleri ve hikayenin derinliği kendine bağlıyor sizi.. Sonra sizde filmdeki küçük kız gibi masalın gerisini merak edip filmden kopamıyorsunuz.. Sadece görseller değil Senaryosuda pek güzel.. Oyunculuklar bile sıradan değil.. Yan rollerdeki karakterler bile başrol oyncusundan beklenen performansla oynamışlar. Takdir ettim doğrusu.. Her sahnesinde bir vurgu var filmin.. Yönetmen hikayede olmayan pekçok şeyi arka plan görselleriyle anlatmış bize.. Sahnelerdeki anlatılmak istenen huzur, öfke ve aşk gibi duyguları arka plandaki imgelerle eşleştirebiliyor insan.. Bunun için simgebilimci olmaya gerek yok.. Müzikleri de sahnelere çok güzel uymuş.. Anlat anlat bitiremem ben şimdi bu filmi, çok beğendim çünkü. Hani etkisinde kalmadım ama beğendim, özenerek yapmışlar. Günümüzde Amerikanın dünyayı kurtardığı, bir ayrılıp bir birleşilen aşk olaylarının yaşandığı, falanca kişinin başarıya giden yolunun işlendiği filmlerden sıkıldıysanız muhakkak izleyin.. Düşüşün aslında düştükten sonra kalkmak olduğunu anlatıyor bu film bize.. Sıradışı senaryonun güzel bir masalla harmanlanıp, Dünyanın en güzel doğal görüntüleriyle bize sunulan bu filme 8,2/10 puan veriyorum.. Tavsiyemdir izleyin :) Ha bu arada bir şey daha öğretiyor bu film bize ''gugli gugli gugli go away'' ;)

alkış:)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31

7rkfs.jpg
Çokta iddaalı değil ama değişik bir tarzı var boş zamanlarda izlenebilir filmin sonunda kızın ölmesine üzüldüm ama :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Sağol filmi izlemeyenler ve izlemeyi düşünenler için iyi tüyo vermişsin sonunda ne olduğunu söyleyerek
Dikkat edersen seninle alakalı bir durum yok webnick'ten alıntı yapmışım herşeye muhalefet olmak zorunda değilsin filmin sonunu öğrenince ne oluyor izlenmiyormu şu saçmalıkları bırakın artık çocuk değilsiniz.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
di-E1JP.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1020530/

Afişe aldanıp izledim ama filmin sonunda keşke izlemeseymişim dedim kendi kendime ilk defa böyle bir duyguya kapıldım nedenini bilmiyorum :D filme notum: 10/3 biliyorum çok saçma bir yorum oldu kusura bakmayın.. :)

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
di-E1JP.jpg

Afişe aldanıp izledim ama filmin sonunda keşke izlemeseymişim dedim kendi kendime ilk defa böyle bir duyguya kapıldım nedenini bilmiyorum :D filme notum: 10/3 biliyorum çok saçma bir yorum oldu kusura bakmayın.. :)
Demekki 2008 yılında hiç korku filmi yapılmamış afişte yazan en kışkırtıcı dehşet verici dediğine göre:D:D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
di-E1JP.jpg

Hadi ya bense o filmi çok beğendim. En beğendiğim gerilim filmlerinden diyebilirim hatta. Demek ki senin tarzın değil ama 3 puanı hak etmediğini düşünüyorum en azından, IMDB'deki çoğunluk da benim gibi düşünüyor

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
21 Jump Street: Eğlenceli bri film ancak altyazılar çok iyi değil şimdilik
Wrath of the Titans: Son zamanlarda bir Titan furyasıdır gidiyor, bence kötü bir uyarlama olmuş

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=65406]008taki[/MENTION] bu filimin alt yazısını bulamadım.

vlkn35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Snow white İdare eden bir film ama charlize theron mükemmeldi herzamanki gibi

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31

Her ne kadar film beni gidişatıyla sıksada yinede izlenebilir afrikadaki cinayetleri, tecavüzleri, soykırımları gözler önüne seren bir film onların yaşantısını görünce insanın kendi haline şükretmesi kaçınılmaz bir son.

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
VCD-OLULERIN-SAFAGI-DAWN-OF-THE-DEAD__11318690_0.jpg

Ölülerin şafağı; Zombiseverlere gelsin, daha yeni izleyebildim :D güzeldi.

thesavarona

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yüzüklerin Efendisi\Kralın Geri Dönüşü Bıkmadan Usanmadan Devam İzlemeye.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
24111_Goon_BluRay_flat_front_Combo.jpg

goon
seann willian scott döktürmüş. 1 aydır altyazısını beklediğim bir filmdi.oldukça eğlenceli ,harika ve başarılı dövüş sahneleri vardı.
2.si çıkar mı acaba :) ucu açık gibi olmuş ama çok düşük bir ihtimal.