Laptop Bios Guclemek Istiyorum Arkadaslar

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaslar lutfen yardimci olun.

arkadaslar nekadar aradimsa birturlu biosumu gucliyecek site bulamadim birde buzamana kadar hic bios 'u mu guclemedim belki yanlis pogram indirim diye cekindim bu isleri bilen dostlarim bu konuda bana yardimci olurlarsa cok menmun olurum yardimci olacak arkadaslara sindiden cok tesekkurederim .yardimlarinizi bekliyorum saygilar arkadaslar..

arkadaslar resim yeteli degilse neresi eklenecekse yazin ekliyeyim.

9sau7.png

mMHXt.png

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Laptopunun sitesine girip kendi modelinin driverlarının olduğu sayfaya gel orada vardır bios güncelleme. Ben lenovoya yapmıştım çok kısa sürede bitmişti.

beyaz gulum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Notebook'un modeli nedir

kardesim Model: EasyNote MZ35 bu dur Manufacturer: Packard Bell BV bu da ismi zaten yukardaki resimde var kardesim simdiden tesekkurederim sagol.

Laptopunun sitesine girip kendi modelinin driverlarının olduğu sayfaya gel orada vardır bios güncelleme. Ben lenovoya yapmıştım çok kısa sürede bitmişti.

kardesim ilgin icin tesekkurederim fakat sitesinde gucliyecek hic birsey goremedim benim anlamadigi anakar ismi degisik galiba bios adi degisik yukarda resimde var zaten ismi modeli.

BGAREPAİR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bios güncelleme için farkli programlara ihtiyac yok.üreticinin sitesinden marka ve model gir bios update programini indir bu kadar

bgarepair-ümit damar

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
merhaba kardesim dedigim pogrami indirmistim zaten resimi de veriyorum bu gucleme var diyor fakat gucleme falan yapmiyor ayrica yardimlarin icin tesekkurederim.

WbgTq.png

Güncelleme bulamamış. En son 2006 da çıkmış güncellemesi zaten.