Fenerbahçe'nin anlaştığı o isim...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Dirk Kuyt transferiyle sezonun ilk bombasını patlatan Fenerbahçe'nin, Fransız golcü Kevin Gameiro ile ön anlaşma imzaladığı ortaya çıktı.

kevin-gameiro-467.jpg

SPORX ÖZEL – Türk spor medyası F.Bahçe’nin golcüsü konusunda daldan dala konarken sporx sarı-lacivertlilerin ön anlaşma imzaladığı yıldız futbolcunun ismine ulaştı…

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yöneticisi Ali Yıldırım ile idari menajer Hasan Çetinkaya yaklaşık 2 aydır hem kendisiyle hem de kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü PSG takımının golcüsü Kevin Gameiro ile ön anlaşma imzaladığı ortaya çıktı.

Gameiro kimdir?

Geçen sezon başında forma giydiği Lorient’te 122 maçta 57 gol atarak büyük sükse yapan ve ünlü kulüpleri peşinden koşturduktan sonra 11 milyon euro karşılığında PSG’ye transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu ile ön anlaşmaları imzalayan sarı-lacivertlilerin bu transferi UEFA’dan herhangi bir Avrupa yasağı gelmemesi halinde resmiyet kazanacağı öğrenildi.

PSG’nın yıldız futbolcusu Gameiro’nun transferinde aynı takımda forma giydiği Lugano’nun hem Ali Yıldırım’a hem de Hasan Çetinkaya’ya verdiği olumlu raporların da etkisi olduğu belirtildi.

Milli takım forması da giyen ve geleceğin golcüleri arasında gösterilen Gameiro için sarı-lacivertlilerin kulübüne 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

Fransa’ya giderek Gameiro’nun işini bitiren Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya ikilisinin şimdi de rotasında Mehmet Topal’dan önce Real Madrid’in ön liberosu Lassana Diarra olduğu öğrenildi.

Yönetim, Diarra’nın ücretlerinde indirim yapamadığı takdirde Mehmet Topal’a yöneleceği öğrenildi.

ÖZEL HABER - Tahir KUM

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar bu haberler basının rating dolmalarından ibaret gibi geliyor bana. bir haberi ancak borsaya "transfer ettik" diye bildirilince ciddiye alır, inanırım. tıpkı kuyt transferi gibi.

hem zaten yabancı kontenjanımızın dolu olması lazım diye düşünüyorum. adamlar hala habire yabancı oyuncu transfer edip duruyorlar.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
arkadaşlar bu haberler basının rating dolmalarından ibaret gibi geliyor bana. bir haberi ancak borsaya "transfer ettik" diye bildirilince ciddiye alır, inanırım. tıpkı kuyt transferi gibi.

hem zaten yabancı kontenjanımızın dolu olması lazım diye düşünüyorum. adamlar hala habire yabancı oyuncu transfer edip duruyorlar.

Hocam Bienvenu ve Dia yolcu gibi geliyor bana. Ayrıca Gameiro biterse tek kelimeyle muhteşem olur :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Nasıl bir futbolcudur bilmem ama,bu kadar forvet takımımıza fazla olur.
İnandırıcı gelmedi bana .

Reaksiyon puanı
10,315
umarım dediğin gibi olur [MENTION=70615]erjan[/MENTION], yalnız orada sow var, bienwenu var, semihi saymıyorum bile...
umarım hayırlı olur,
olursa tabii! :)

Reaksiyon puanı
10,315
dia gitsinde.ilk yuhalıcak kişi benim onu.

dia kötü oyuncu değil aslında. bi türlü uyum sağlayamadı. son maçlarda fena değildi. hele galatasaray maçında döktürmüştü. bir de fazla şans tanınmadığı kanısındayım. yabancı kontenjanına çok takıldı çocuk.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bugün, bazı internet sitelerinde; Kulübümüzün, Paris Saint Germain'de forma giyen Kevin Gameiro ile ön anlaşma imzaladığı, transferin tamamlandığı haberleri yer almıştır.

Bahsi geçen bu haberler, gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün, adı geçen futbolcuyu transfer etme gibi bir düşüncesi ve böyle bir çalışması yoktur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29532

Reaksiyon puanı
10,315
arkadaşlar bu haberler basının rating dolmalarından ibaret gibi geliyor bana. bir haberi ancak borsaya "transfer ettik" diye bildirilince ciddiye alır, inanırım.

Bugün, bazı internet sitelerinde; Kulübümüzün, Paris Saint Germain'de forma giyen Kevin Gameiro ile ön anlaşma imzaladığı, transferin tamamlandığı haberleri yer almıştır.

Bahsi geçen bu haberler, gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün, adı geçen futbolcuyu transfer etme gibi bir düşüncesi ve böyle bir çalışması yoktur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29532

evet sevgili @erjan,
"ben demiştim!" demeyi sevmeyen birisi olarak...
olay budur,
diyorum! :)

Reaksiyon puanı
10,315
Keşke yalan olmasaydı abi Gameiro müthiş topçu :D

üzme tatlı cancağızını abim, dünyada müthiş futbolcu çok da, alacak paran, imkânın olmadıktan sonra yapacak bişey yok.
olmasını elbet hepimiz çok isterdik ya, istemekle olmuyor bu işler işte.
futbolcu imza atmadığı sürece basının dolmalık yemlerine asla inanmayacaksın, sonra sükut-i hayale uğramak zor oluyor.
hatta bir oyuncu kulübün kapısına dahi gelse, imza atmadığı sürece tamam demeyeceksin, ümide kapılmayacaksın.
geçmişte yaşadığımız nice acı tecrübelerden çok ibretler aldık biz çünkü.