Cedriic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Doğum günümü face'den de olsa hatırlayıp yada görüp diyelim, kutlayan herkese teşekkürler. Yaş kemale eriyor.
Nice mutlu yıllaraDoğum günümü face'den de olsa hatırlayıp yada görüp diyelim, kutlayan herkese teşekkürler. Yaş kemale eriyor.
Nice mutlu yıllara![]()
Doğum günümü face'den de olsa hatırlayıp yada görüp diyelim, kutlayan herkese teşekkürler. Yaş kemale eriyor.
Her zaman olduğu gibi bir karikatürler cevap vereyim çünkü suçlusun hala kulaklık gelmedi1'im, 1'im!
Geçtim seni. :mrgreen:
Beleş 6 aylık Advanced SystemCare Pro 5 ister misiniz??..
http://tr.giveawayoftheday.com/advanced-systemcare-pro-5/
Her zaman olduğu gibi bir karikatürler cevap vereyim çünkü suçlusun hala kulaklık gelmedi![]()
![]()
Biz olmasak seçemeyecektin hakkım büyük anlayacağın ödeşmemiz lazım kulaklıktan aşşağısı kurtarmazÇocuk haklı.Kulaklıkçı başı mıyım ben? :mrgreen:
Biz olmasak seçemeyecektin hakkım büyük anlayacağın ödeşmemiz lazım kulaklıktan aşşağısı kurtarmaz![]()
![]()
Dipnot:Sennheiser marka olacak yoksa kabul etmiyoruz kargo iadeSnopy marka yolluyorum o zaman. Hayattan bez bakalım.![]()
Dipnot:Sennheiser marka olacak yoksa kabul etmiyoruz kargo iade![]()
![]()
Bu kadar söze taş olsa çatlardı ben kendi kendime alırım istemiyorumBende var bir tane Sennheiser; ama kablosu koptu onu yollayayım o halde. :4:
Bu kadar söze taş olsa çatlardı ben kendi kendime alırım istemiyorum:lol::lol:
Kutlama kralı @Alnair Alsad, kıl payı 2. olan @-Beneficence- ve sıralama umrunda olmayan @aquess1999, @Charlie Scene, @Cedriic, @Nick.Rey 'e 22 yıllık yoldan çok teşekkürler, darısı başınıza![]()
Önemli olan katılmaktı Acun beyKutlama kralı @Alnair Alsad, kıl payı 2. olan @-Beneficence- ve sıralama umrunda olmayan @aquess1999, @Charlie Scene, @Cedriic, @Nick.Rey 'e 22 yıllık yoldan çok teşekkürler, darısı başınıza![]()