Yağmurda ıslandı acil yardım telefonsuz kaldım. :(

oguzhan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Efendim öncelikle herkese iyi günler, dün yağmurdan dolayı telefonum baya bir ıslandı ve şuan telefonumun üst tuşu işlev görmüyor bu yüzden telefonumu kapatamıyorum yada tuş kilidini kitliyemiyorum, telefonu kapatmak için bataryayı çıkartmam gerekiyor çıkartıp geri takınca da kendi kendine açılıyor. Telefonum Çin malı Iphone yardımcı olursanız çok sevinirim

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bütün carçaları sök güneşe bırak kurusun nede olsa çin malı belki gelir kendine:):)

oguzhan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Efendim bu çakma ıphone'lerde üst tuş bildiğiniz gibi tuş kilidinide kilitler peki bildiğiniz başka bir yolu varmı tuşu kilitlemenin tuşu kilitleyebilsem gerisi mühim değil. :( ?

TheAnonymous

Asistan
Reaksiyon puanı
0
adaşım O telefon bi daha çalışmaz bence sen yeni bir telefon al :D

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Pirinc dolu bi kavanozo kapat. Bir gun beklesin. İse yariyor goreceksin. Gecmis olsun

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bende duymuştum. deneme yapmıştım. işe yarıyor.

Hem senin telefonun çin malı olduğu için daha şanslısın Çin ve pirinç birbirini çok sever :D:D

Ne iğrenç bir espiri :D
Kaçınnnn :D

adolf_bitler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yağmur atacanı ara,can versin o çinliye.1 milyarlık çinde de çözüm yoksa,bu adam pınara bile hayat verdi.Önüne gelene veriyormuş hayat.Sonuçta yağmur demek bereket demek.
Eğer sorun yağmurdan çekmişsen eğer,o çok çapkın uzak dur.Ha son bir sorum:sorun neydi kardeş?Güneş kremi sürsene bi makineye.Sonucu yaz ,merak ettim.Bende de rus varda ,napcam bilmeyorum.

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sorun olustuktan hemen sonra telefonu kapatıp bataryayı vs. Sokup pırınc dolu kavonoza kapatmalıydınız.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
pirinç dolu bir kaba koy 1 gün beklet olmazsa zaten hasar görmüştür

oguzhan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yedek telefonum yok pazar günü ankaraya gidiyorum orda bulurum yedek telefon yani pazar günü bu pirinç olayını denesem olur mu ?

Telefoncu yapmak için 20 tl istedi hocam. :O

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
eğer olay sadece ıslanmaysa pirince kapattığında düzelir yani ödemene gerek yok. fakat devresi zarar gördüyse yapacak bir şey yok parayı verip yaptıracaksın :D

oguzhan66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese çok teşekkürler valla çin malı deyip geçmeyin hiç elimi dahi sürmedim sabırla 2 gün bekledim ve kendiliğinden çalışmaya başladı. :)