James Bond Skyfall - İlk Fragman

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bu kısa tanıtım videosunda İstanbul ve Adana'dan tek bi karenin olmaması çok ilginç. Ana fragmanda görürüz sanırım ama pek olduğu gibi gösterilmeyecek. Zira Eminönünü eskici pazar usulü değiştirmişlerdi.. .

[video=youtube;24mTIE4D9JM]http://www.youtube.com/watch?v=24mTIE4D9JM[/video]

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Türkiye'den sahne olsa ne olacak ki, gördünüzmü Eminönü'ndeki seti, 3.sınıf Dünya ülkesi gibi gösterecekler Türkiye'yi.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Türkiye'den sahne olsa ne olacak ki, gördünüzmü Eminönü'ndeki seti, 3.sınıf Dünya ülkesi gibi gösterecekler Türkiye'yi.

gelip maslaktaki gökdelenlerde çekecek değillerdiya. ona ihtiyaç olsa buraya kadar gelmelerine gerek yok, kendi ülkelerinde çekerlerdi. :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
gelip maslaktaki gökdelenlerde çekecek değillerdiya. ona ihtiyaç olsa buraya kadar gelmelerine gerek yok, kendi ülkelerinde çekerlerdi. :)

Olaylara bakış açısı farklı olabilir tabi,
Ben bütün dünya'da izlenecek olan bir filmde ülkemizin 3 . sınıf dünya ülkesi gibi görünmesini istemem şahsen, bundan bahsetmiştim.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kimse istemez fakat, filmin konusuna göre bu senaryo şekillenebilir. Sadece bizim ülkemiz için değil yıllardır en pis olaylar Rusya'da geçer :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Eminönündeki dekor gerçekten Türkiye ile alakasızdı. Bide kapalıçarşının üstünde çektiler orasıda zaten çöplük gibi.

Neyse Türkiyede ki çekimler daha yeni bitti o yüzden montajlanmamıştır büyük ihtimal ana fragmanda görürüz.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Olaylara bakış açısı farklı olabilir tabi,
Ben bütün dünya'da izlenecek olan bir filmde ülkemizin 3 . sınıf dünya ülkesi gibi görünmesini istemem şahsen, bundan bahsetmiştim.
Herhalde 1. dünya ülkesi gibi göstermelerini de bekleyemezsin ne görmek istiyorsun tam anlayamadım ama zaten Türkiye'de olmayan bir şeyi göstereceklerini sanmıyorum. Eğer Türkiye'yi Paris, Londra, New York gibi görmek istiyorsan söyleyeyim boşuna bekleme ama iran, ırak gibi de olmaz.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bu adam daha iyi şeyler kattı seriye,severek izliyorum.Bu filmide kaçırmam.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
vay arkadaş Ralph Fiennes'de oynuyormuş. trailerda olduğu halde tanıyamadığım için kızdım kendime. bu adamın oynadığı 1 tane kötü film görmedim.

somurgenim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
para olunca kötülükte gözükmüyor kızlara arkadaşım.sorun şu ki sen necisin?caponcadan türkçeye nası geçtin?arabada benzettim seni.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12

Adam haklı :)

Bak buda haklı :)

Kimse istemez fakat, filmin konusuna göre bu senaryo şekillenebilir. Sadece bizim ülkemiz için değil yıllardır en pis olaylar Rusya'da geçer :)

Bak bu cümleye imzamı attım :D

Herhalde 1. dünya ülkesi gibi göstermelerini de bekleyemezsin ne görmek istiyorsun tam anlayamadım ama zaten Türkiye'de olmayan bir şeyi göstereceklerini sanmıyorum. Eğer Türkiye'yi Paris, Londra, New York gibi görmek istiyorsan söyleyeyim boşuna bekleme ama iran, ırak gibi de olmaz.

Bu arkadaşımın düşüncesinin bir kısmına katılıyorum, diğer kısmına gelince bence haksız :)

Ülkeyi birinci dünya ülkesi gibi göstermesini beklemiyoruz. Ama bu adamlar ne zaman burada film çekseler. Bizi olduğumuz gibi değil kendi hayallerinde olmamızı düşündükleri şekilde çekiyorlar. Bizi biz gibi yansıtsınlar yeter. Zaten ABD sinemasından medet uman yok. :)

somurgenim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malı arap Faik'ten alıyorduk :P

Ne diyorsun kardeş yav :D

ne deyim el habibi.james bondda tip yok,ot yok çöp yok.tv starlarını asla sevemedim.niye konusu açılıyor.tamam açan açar ama gerçekle ne alakası var bu adamların filmlerinin.niye kendi bebek arabasına yaptıkları günleri anlatan filmlere falan yönelmezlerde,bu tür kendilerini büyüttükleri filmlerle,bize mesaj vermeye çalılırlar.alet olmayalım bu bizim çocuklar darbe yaptı diyenlere.Ne çabuk unuttuk bu adamların yaptıklarını,çuvalcı,işkenceci herifler adam olmuşta film çeviriyorlar.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ülkeyi birinci dünya ülkesi gibi göstermesini beklemiyoruz. Ama bu adamlar ne zaman burada film çekseler. Bizi olduğumuz gibi değil kendi hayallerinde olmamızı düşündükleri şekilde çekiyorlar. Bizi biz gibi yansıtsınlar yeter. Zaten ABD sinemasından medet uman yok. :)

1 tane bizi biz gibi yansıtan Türk filmi göstersene:). Siyah beyaz filmlerimizden tut günümüze kadar hep ayakkabılarla eve girip, elimizde viski bardağı tuttuk. tüm sakallı hocalarımız gavur hacıydı. düşene tekme atmak ve her türlü adilik neredeyse bir Türk geleneğiydi.

Ya biz kim olduğumuzu bilmiyoruz. ya da olduğumuzdan fazlası olduğumuzu sanıyoruz.

ne deyim el habibi.james bondda tip yok,ot yok çöp yok.tv starlarını asla sevemedim.niye konusu açılıyor.tamam açan açar ama gerçekle ne alakası var bu adamların filmlerinin.niye kendi bebek arabasına yaptıkları günleri anlatan filmlere falan yönelmezlerde,bu tür kendilerini büyüttükleri filmlerle,bize mesaj vermeye çalılırlar.alet olmayalım bu bizim çocuklar darbe yaptı diyenlere.Ne çabuk unuttuk bu adamların yaptıklarını,çuvalcı,işkenceci herifler adam olmuşta film çeviriyorlar.

forumumuzun yeni şowalye'si hepmize hayırlı olsun :P

antygen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar türkiyeden sahne var trailer içerisinde tren üzerindeki sahne türkiyede çekildi hatırlamıyormusunuz :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
1 tane bizi biz gibi yansıtan Türk filmi göstersene:). Siyah beyaz filmlerimizden tut günümüze kadar hep ayakkabılarla eve girip, elimizde viski bardağı tuttuk. tüm sakallı hocalarımız gavur hacıydı. düşene tekme atmak ve her türlü adilik neredeyse bir Türk geleneğiydi.

Ya biz kim olduğumuzu bilmiyoruz. ya da olduğumuzdan fazlası olduğumuzu sanıyoruz.

Haklısın. Bende zaten onu dedim. Bizi biz gibi göstersinler yeter. Fazlasını kimseden beklemiyorum :)