• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olur olur ben yurtta 1mbit neti zor buluyorum. Okulda bari böyle olsun ama dimi :D

Vay arkadaş internet hızına bak yav. İngiltere falan sandım ben de :P

1983484683.png

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsünden selamlar :D

Başakşehirin 1. ve 4. Etaplarında Superonline var ama 5. Etap' da yok. O yüzden faydalanamıyorum. Hatta Superonlinenın sitesinden öneri yazdım form doldurarak "5. Etap için de bu hizmeti getirmelisiniz" diye. Adamlar bana "müşterilerin fikirleri doğrultasında hareket etmiyoruz" diyerek posta koydu. Ne yapayım daha :D

Metro IE 10 cp ye göre daha da iyileştirilmişmi yoksa banamı öyle geldi :D Bir eksiği var o da flash.

Ewet yılık izine çıkıyorum 15 güne kadAR Yokum sdn forum size emanet
köye gidiyorum özledim o güzel havayı ciğerme çekerim herkese nasıp olsun :D :D

Cumadan önce cuma mesajı yazdık. Cuma namazı bitti eve geldik. Hala mesajımız onaylanacak. Bu ne iştir yahu. Mesajın onaylanmaması içinde hiçbir sebep yok. Adım gibi eminim mesajımdan yani. :hammer::hammer::hammer:

Teleservis sen ne biçim telefon tamir ediyon öyle..
Telefonun tırnağını oturtmamış telefon açık resmen, ben de yeni fark ettim hayret bir şey ya kaç kere gönderecem bunlara:@

Cumadan önce cuma mesajı yazdık. Cuma namazı bitti eve geldik. Hala mesajımız onaylanacak. Bu ne iştir yahu. Mesajın onaylanmaması içinde hiçbir sebep yok. Adım gibi eminim mesajımdan yani. :hammer::hammer::hammer:
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] bölüm sorumlusu ilgilenmeniz bekleniyor :)

Meclise sunmuşturlar :P

Ve de SDN'ye Mobilde bağlanamıyoruz,Anasayfaya giriyor foruma girmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...