Soru En son hangi filmi izlediniz?

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Yok ben lise değil orta 2 deydim yav daha :D vayy be baya zaman geçmiş üzerinden filmin.

Hatırlıyorumda sınıf sinemada izlemişti bu filmi.
Benim Asosyalliğim taaa o yıllara dayanmakta.
Adamlar sinemadan geldi filmden bahsediyordu.
Ben daha sinema nedir bilmiyordum.
Çünkü kendi halinde biriydim.
Okul biter direk eve.
Ev biter direk okula. : ((

Gelde içme.

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Leon'da kaç yıllık filmdi ona bir şey demediniz buna mı diyorsunuz :D Önemli olan eski olması değil sanattır tamam mı en azından izledik :sleep:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bu film sanat eseri ya ondan öyle dedik yav garipsedik : )

Leon bunun yanında dizi kalır Amanda :P

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Leon'da kaç yıllık filmdi ona bir şey demediniz buna mı diyorsunuz :D Önemli olan eski olması değil sanattır tamam mı en azından izledik :sleep:

Millete garip gelmesinin sebebi, hala birilerinin LOTR izlememiş olması. Leon güzeldir ama bir LOTR değildir. :)

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Millete garip gelmesinin sebebi, hala birilerinin LOTR izlememiş olması. Leon güzeldir ama bir LOTR değildir. :)
Benim en yakın arkadaşım daha değil yüzüklerin efendisi titanic'i izlemedi :) tabii bana da leon'u izlemeyenler öyle geliyor :D [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] zevk renk arkadaşım ya :D

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Benim en yakın arkadaşım daha değil yüzüklerin efendisi titanic'i izlemedi :) tabii bana da leon'u izlemeyenler öyle geliyor :D @ReDo zevk renk arkadaşım ya :D

Ben de Titanic' i tamamen izlemeyenlerdenim. Hiç bir zaman da izlemek gelmedi içimden :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yok ben lise değil orta 2 deydim yav daha :D vayy be baya zaman geçmiş üzerinden filmin.

Hatırlıyorumda sınıf sinemada izlemişti bu filmi.
Benim Asosyalliğim taaa o yıllara dayanmakta.
Adamlar sinemadan geldi filmden bahsediyordu.
Ben daha sinema nedir bilmiyordum.
Çünkü kendi halinde biriydim.
Okul biter direk eve.
Ev biter direk okula. : ((

Gelde içme.

Ben LOTR üç filmine sinemada izlemiştim. Hatta komik bir anım var ilk film vizyona girdiğinde 3 arkadaş gittik sinemaya okuldan sonra. O zaman çok popüler film. Salon full çekiyor. Bizim koltukları başka 3 kişiye daha satmışlar salak gişe elemanı.

Neyse film başladı millet salonu doldurdu. Biz üç arkadaş girdik sinemaya yerimizde 3 kişi oturuyor. Biletleride var. Gittik durumu izah ettik. Bize isterseniz paranızı verelim isterseniz 3 sandalye verelim arkadan izleyin dediler.

Filmin süresi uzun bir sonraki seansa kalsak eve dönemiyecez. Parayı alıp geri dönsek eve bu seferde o kadar yol gelmişiz sinemaya olmayacak. Sandalye tercihini kullandık. :D

Salon full artı 3 kişi olarak belkide kendi tarihinin rekorunu kırdı :lol:

Buda böyle bir anımdır. Arkadaşlar okursa kesin çıkarırlar artık beni :D

Şimdi dağılabilirsiniz arkadaşlar :D

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
actofvalor.jpg

İdare eder. Vakit geçirmek için izlenebilir... 6.5/10

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ben de izlemedim LOTR serisini, essah. :D

mümkünse bu konuya daha yorum yazma. hatta seriyi izlemeden hiç bir konuya yazma :D

Ben LOTR üç filmine sinemada izlemiştim. Hatta komik bir anım var ilk film vizyona girdiğinde 3 arkadaş gittik sinemaya okuldan sonra. O zaman çok popüler film. Salon full çekiyor. Bizim koltukları başka 3 kişiye daha satmışlar salak gişe elemanı.

Neyse film başladı millet salonu doldurdu. Biz üç arkadaş girdik sinemaya yerimizde 3 kişi oturuyor. Biletleride var. Gittik durumu izah ettik. Bize isterseniz paranızı verelim isterseniz 3 sandalye verelim arkadan izleyin dediler.

Filmin süresi uzun bir sonraki seansa kalsak eve dönemiyecez. Parayı alıp geri dönsek eve bu seferde o kadar yol gelmişiz sinemaya olmayacak. Sandalye tercihini kullandık. :D

Salon full artı 3 kişi olarak belkide kendi tarihinin rekorunu kırdı :lol:

Buda böyle bir anımdır. Arkadaşlar okursa kesin çıkarırlar artık beni :D

Şimdi dağılabilirsiniz arkadaşlar :D

benimde şöyle bir anım var; serinin ikinci filmini izlemek için her zaman olduğu gibi tek başıma salonda yerimi almıştım. en arka ve en köşede ancak yer bulabildim, salon nerdeyse ayakta izleyici alacak:). hemen yanımda benden 2-3 yaş kadar küçük bir eleman beni yaşıtı görüp gözüne kestirdi ve resmen rehin aldı. film vizyona gireli 3 gün falan olmuştu ve eleman 3'ncü kez geliyormuş, neredeyse 10 dk da filmin herşeyini anlattı. saniye susmuyor. dedim ayvayı yedik bu çocuk film boyunca susmaz, film bana zehir oldu.

filmin başlamasına 5 dk kala bir adam geldi ve çocuğun oturduğu koltuğun kendisine ait olduğunu söyledi. biletleri kontrol ettiler falan, çocuğun bileti meğer yan salonmuş. filmi keyifle izledim :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
mümkünse bu konuya daha yorum yazma. hatta seriyi izlemeden hiç bir konuya yazma :D

benimde şöyle bir anım var; serinin ikinci filmini izlemek için her zaman olduğu gibi tek başıma salonda yerimi almıştım. en arka ve en köşede ancak yer bulabildim, salon nerdeyse ayakta izleyici alacak:). hemen yanımda benden 2-3 yaş kadar küçük bir eleman beni yaşıtı görüp gözüne kestirdi ve resmen rehin aldı. film vizyona gireli 3 gün falan olmuştu ve eleman 3'ncü kez geliyormuş, neredeyse 10 dk da filmin herşeyini anlattı. saniye susmuyor. dedim ayvayı yedik bu çocuk film boyunca susmaz, film bana zehir oldu.

filmin başlamasına 5 dk kala bir adam geldi ve çocuğun oturduğu koltuğun kendisine ait olduğunu söyledi. biletleri kontrol ettiler falan, çocuğun bileti meğer yan salonmuş. filmi keyifle izledim :D

Ucuz atlatmışsın. Hiç sevmem öyle filmi anlatıp seyir zevkimin içine edenleri :)

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] o mesajımı görürse beni yaşatmaz dediydim zaten. :D

Tamam bu son mesajımdı.: '(

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
[MENTION=120282]Alnair Alsad[/MENTION]
sonra da diyorlar öğretmenlere neden google yasaklanıyor. SDN'de yasaklanmalı :P:D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]: İndirmeye başladım, hem de 1080p, tamam mı? Canımı bağışla. :P

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Adı bağlaç ya, kelimeye bağlanır sanıyorlar, yapacak bir şey yok :D
[MENTION=105455]elmalisoda[/MENTION] olaydı burda hocam, anında müdehale ederdi. O yokken [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] çok boşladı bu mühim meseleyi. :D
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]: Zorrrla affettin ya, neyse. :D

Reaksiyon puanı
2,148
Machete'yi izledim. Bi daha da bayan arkadaşlarla film izlersem, sürekli ileri sarmaktan birşey anlamadım. Gerçi film bişeye benzemiyordu düşünen varsa izlemesin.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
madem yaşadığından haberdarsın, foruma neden uğramıyor önce onu sor :P

Yolladığı cevabı aynen yazıyorum:

:D Düğüne daha var ama nişan yakın. :D
Ne unutcam, çok hızlı yaşıyodum ondan biraz kayboldum ama bu aralar biraz hız kestim, yakında aranızdayım. :P
Herkese çok selam.
Mucxxx ( Bu kısım sadece bana. :D)