Arkadaşlar vodafone tab10 hakkında

cewoke4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aslında zenithink c92 upgrade nin çıkmasını bekleyip onu alacaktım fakat sizden etkilenerek vodafone tab10 almaya karar verdim benim arkadaşımın telefonunda anroid 2.4.3 yüklü o bedava uygulamaları indirirken hiçbir ücret vermiyordu fakat benim izlediğim bir videoda vodafone smart tab10 bedava uygulamaları izlerken ücret alıyormuş bu doğrumu bide

Vodafoneden arama , mesajlaşma yapılıyormu acil cevaplarını bekliyorum benim tablet hastalığım tuttu :hammer:

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar aslında zenithink c92 upgrade nin çıkmasını bekleyip onu alacaktım fakat sizden etkilenerek vodafone tab10 almaya karar verdim benim arkadaşımın telefonunda anroid 2.4.3 yüklü o bedava uygulamaları indirirken hiçbir ücret vermiyordu fakat benim izlediğim bir videoda vodafone smart tab10 bedava uygulamaları izlerken ücret alıyormuş bu doğrumu bide

Vodafoneden arama , mesajlaşma yapılıyormu acil cevaplarını bekliyorum benim tablet hastalığım tuttu :hammer:
Mesajlaşma var arama yok. Ücretsiz uygulamalara hiçbir zaman para ödemezsiniz. İlk alanlardanım cidden parasını hak ediyor. Rootlamadım hemen hemen hertürlü oyunu 0 kasma ile oynuyorum. Şiddetle tavsiye ederim
24 oyun , 30 program yüklü hiçbir sorunum yok :) Cidden parasını hakeden tabletlerden biri. Sadece size söylemem gereken bazı karalayan insanlar var onlar rootlayıp bir hata yapıyor vs. yada arzalı cihazlar mevcut oluyor. Tek kelimeyle vodofone shopa git derim. Yakında güncellemede yolda.Arama isterseniz her operatörden daha ucuz bir servis var oda skype.

cewoke4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya benim alacağım tablet bol bol uygulamalı olmalı bu tablet kaldırırmı bol bol uygulama

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ya benim alacağım tablet bol bol uygulamalı olmalı bu tablet kaldırırmı bol bol uygulama
Hocam okumadınız galiba :) 30u aşkın uygulama varç 16 gb kendi hafızası var zaten . 30 uygulama yüklü ve büyük uygulamalar . Dragon adlı bir çekirdeği bile yeterliyken çift çekirdekli bir tablet. İstediğinizi yaparsınız.Dandik bir tablet değil.