İphone Jailbreak Cydia Hatası

coreysekiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar telefonum iphone4s'e jailbreak yaptım ve cydia'dan birşey indirirken resimdeki hatayı alıyorum yardım ederseniz sevinirim bu arada çözüm olarak refresh demişlerdi refresh yapıyorum yukarıda html error gibi birşey yazıyorum ve yükleme bitmiyor
6rc7h.png

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çözümü yazmışsınız zaten. Yenileme olayı düzgünce tamamlanmadan sorununuz çözülmez. Şu anda yaşadığınız sorunun en büyük sebebi jailbreakin yeni çıkmış olması. Birkaç güne düzelir. Her jailbreak çıktığında karşılaşılan bir durum.

turab

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 adet iphone 4s ayri ayri 3 bilgisayarda jailbreak yaptim
ayni hatayi bende aliyorum herseferinde ayni uyari , ne yaptiysam olmuyor su anda bir caresi yok gibi heralde
beklemekten baska elden birsey gelmez. ve itunestan hicbir ipa yukleyemedim..

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Jailbreak açıklayacak birisi var mı forumda ne işe yarıyor :)

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=260190]Dexter35[/MENTION]

Yüklemeye çalıştığın uygulama o repoda yokmuş. Öneri ise başka repolara bakman ;)

Ohh be sonunda aldım cevabı :D

Aslında tam cevabı bu değildir :)

Jailbreak cihazın kontrolünün tamamen senin elinde olmasıdır. System dosyalarından tut, lockscreen yazısına kadar her şeyi değiştirebilirsin.

Jailbreak yapıp orijinal uygulama yükleyen onlarca insanda var :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yani şimdi bu Jailbreak iyi bir şey ve iphone için vazgeçilmez ama yasal değil. Kafam iyice karıştı :)

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Yani şimdi bu Jailbreak iyi bir şey ve iphone için vazgeçilmez ama yasal değil. Kafam iyice karıştı :)

Jailbreak kişiye göre değişen bir şey :)

Örneğin ben telefonumu daha renkli ve elimi attığım yerde istediğim şeyin olmasını isterim.

Tema için Winterboard, Dreamboard gibi uygulamalar kullanırım. Diğer şeyler içinde tweakler.(Örn: SBSettings vb.)

Bildiğim kadarıyla ABD'de yasallaştırma işlemi içindeydiler :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben düşündüm de sanırım pek gerek görmüyorum. Sonuçta App Store de bir çok uygulama zaten ücretsiz ücretli olanlarda çok cüzi bir miktarda. Ola ki fiyatlar yükselir o zaman jailbreak akar :)

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ben düşündüm de sanırım pek gerek görmüyorum. Sonuçta App Store de bir çok uygulama zaten ücretsiz ücretli olanlarda çok cüzi bir miktarda. Ola ki fiyatlar yükselir o zaman jailbreak akar :)

Tabi ki orası da size kalmış bir şey neticesinde :)

JB her zaman mevcuttur ;) Biraz gecikse de :D