- Reaksiyon puanı
- 2,148
İşe yaradı hızım 250-300 arası oluyor. Eyvallah![]()
Çok az yaw, ben 800'ü görmezsem değiştiriyorum başka değer giriyorum ya da modemi resetliyorum 300de bırakamam yani

İşe yaradı hızım 250-300 arası oluyor. Eyvallah![]()
Çok az yaw, ben 800'ü görmezsem değiştiriyorum başka değer giriyorum ya da modemi resetliyorum 300de bırakamam yani![]()
Şuan saatte 100 km hız yapabilecek kadar sinirliyim................................
Bugün iş başvurusu yaptım özdilekte umarım sinema ya da mango ikisinden biri tutar ya
Sağol annem hayırlısı herşeyinhayırlısı olsun annem
İyi geceler beyler bayanlar...
![]()
Hangi bölüm hocamAlttan dersim olmasa şimdiye Türkiye'ye dönmüştüm. Tıkıldım kaldım burada. Hay lanet...
Hangi bölüm hocam![]()
Türkiye'deki üniversiteler gibi tek ders yada yaz okulu yokmuBulgaristan / Sofia'da Bilgisayar Mühendisliği. Bu dönemin derslerinde full çektim de 1. sınıftan kalan bir ders yüzünden buraya tıkıldım kaldım. Olup olmayacağı da kesin değil. Yarın ola hayır ola...
Türkiye'deki üniversiteler gibi tek ders yada yaz okulu yokmu![]()
İnşallah hocam biran önce verip gelirsin oralardan baya sıkılmışın anlaşılanVar; hatta fazlası bile var ama benim derdim dersi verip kurtulmak. Bir daha uğraşmak istemiyorum. Sorun, hocayı bulamıyorum. Yok gıcık karı. Zaten bıyıklı-mıyıklı bişey, kadın olduğundan da emin değilim...
İnşallah hocam biran önce verip gelirsin oralardan baya sıkılmışın anlaşılan![]()
Karşımızdakileri kendimiz gibi sanmamız hayal kırıklığı yaşatıyor menfaat 1.sırayı çoktan almış.Aslında burada hayatımdan memnunum da insanlar beni sıkmaya başladı. Birazcık hava değişikliği şart oldu. Sahte insanlar görmek beni bunalttı...
Karşımızdakileri kendimiz gibi sanmamız hayal kırıklığı yaşatıyor menfaat 1.sırayı çoktan almış.
Bazen "çocuklarla" uğraşmak insanın canını sıkıyor.
dizi indirerek internet kotamızı bayağı bir aşan, bundan dolayı şuan bana saçımını başımı yoldurttan sevgili kardeşime sevgilerimi gönderiyorum![]()
Bazen "çocuklarla" uğraşmak insanın canını sıkıyor.