VincentVega
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
forumda yazdıklarımız mitoz bölünme geçirip çifter çifter çıkıyor neden acaba
Aynen ne oluyor diyorum bendeforumda yazdıklarımız mitoz bölünme geçirip çifter çifter çıkıyor neden acaba
Aç gözlü çünküneden insanlar ellerindeki ile yetinemiyor acaba?
Aç gözlü çünkü![]()
Aç gözlü çünkü![]()
Aç gözlü çünkü![]()
Pilav; Yapması kolay, öğrenmesi oldukça zor bir yemek çeşididir. (gene kıvamı tutturamadık)
bir kuru fasulye yapmışım ... off ... hiçbir öğrenci evi böyle yemek görmemiştir
bir kuru fasulye yapmışım ... off ... hiçbir öğrenci evi böyle yemek görmemiştir
Az önce bi bulgur pilavı yapmışız tek olur tekk![]()
Az önce bi bulgur pilavı yapmışız tek olur tekk![]()
abi nedir bu yav olan var olmayan vargerçi ben sütlacın dibine vurmuşum yanında top on listemin zirvesi lor dolması var amaa yinedeee olan var olmayan var eve baskın yemeyelim durduk yere
![]()
Biraz daha zorla macpro al![]()
Bugün benim arkadaş 300 yaprak fotokopi aldı 7,5 liraYüzlerce sayfa fotokopi![]()
Bugün benim arkadaş 300 yaprak fotokopi aldı 7,5 liraYüzlerce sayfa fotokopi![]()
Bugün benim arkadaş 300 yaprak fotokopi aldı 7,5 lira![]()
Yok tek yaprakta 4 sayfa var küçük kitap gibi. :mrgreen:Aynı mesaj iki kere yazılmıyorForumda sorun var gibi.
**
25 kuruş iyi çektirmiş![]()
uzun bir süredir tf2 takıldığım için artık forum sıkcı geldide bildirim falan geldimi diye bi bakayım dedim.Galatasaray şampiyon oldu 100 milyon doları cebe indirecek, bizde saf gibi cepte birbirine sürtünen 2 kuruş yok bide heyecandan kalp krizi geçirip pisi pisine ölüyoruz. @salak adam özledik seni.