Bence de 32 bit artık bitmeli. 64 bit hem ram desteği açısından, hemde pc'deki performans açısından özellikle yeni kurulum yapılacaklar bilgisayar için en gereklisidir.
Uzun zaman evvel bir konferansta (Microsoft'un) XP'ye 2014 yılında desteklerinin çekileceğini söylemişlerdi. Sanırım tarihi erkene çekiyorlar![]()
hala daha 64 bitin 32 bit programları çalıştırdığını bilmeyenler var... 64 bit 32 bitide,16 bitide, 8 bide destekler sadece tam performans alamazsınız. ayrıca 64 bit şuan içni fazlasıyla yeterlidir. şuan video işleme firmalarında bile 32 gb ram kullanılıyor yani bizim onların seviyesine gelmemize 15-20 sene var. iddia ediyorum buraya yazanların hiçbirisinde 64 gb ram yoktur
Sen olayı yanlış anladın herhalde. 64 bit demek 64gb ram demek değil. Çok bilmiş gibi konuşmana rağmen tamamen farklı konu hakkında yazmışsın.
İşletim sistemini 32bit 64 bit olmasından bahsediliyor bu konuda. Sen ise ramleri anlatmışsınya ne demek söylede bilelim?
Orasını da kullanıcı düşünsün.tek güzel yanı sorunsuz olacaktır. ya 64 bit desteklenmeyen pcler ?
İşletim sistemini 32bit 64 bit olmasından bahsediliyor bu konuda. Sen ise ramleri anlatmışsın![]()
Orasını da kullanıcı düşünsün.