Sony ericson xperia neo v hakkında

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
ya geçen darty de baktm neo v ye ekran çok küçük geldi :D

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
sana göre farklı olabilir bana öyle geldi

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar 4.04 yenı sürüm bu telefonlara ne zman gelcek bılen varmı?
ayrıca nedendır bılmıyorum zaman zaman telefonumda kasılmalar oluyor
bırde teelfonuma oyun program falan yuklemek ıstıyorum.fakat google playdan ındırmek ıstedığımde hesabımla oturum açmamı ıstıyor.fakat böyle oluncada yıne telefonumda kullandığım netın kotasından gıdıyor.yanı yüklemeyı direk telefonuma yapıyor.ben bunu bılgısayara ındırıp ordan telefonuma yuklemek ıstıyorum.bunu nasıl yapabılırım?

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Neo V için 4.04 çıktı. PC companion üzerinden yükleyebilirsin. Ama 4.0'da daha fazla görsellik olduğu için genellikle programlardan çıkınca kasmalar olabilir. Yüklemeden önce iyi karar vermek lazım.
Program yüklerken telefonu mümkünse wifi ile bağla. O zaman kotadan yemez. Diğer yöntemle de yüklenir ama biraz uğraştırır.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Neo V için 4.04 çıktı. PC companion üzerinden yükleyebilirsin. Ama 4.0'da daha fazla görsellik olduğu için genellikle programlardan çıkınca kasmalar olabilir. Yüklemeden önce iyi karar vermek lazım.
Program yüklerken telefonu mümkünse wifi ile bağla. O zaman kotadan yemez. Diğer yöntemle de yüklenir ama biraz uğraştırır.
yeni sürümde şarj sorunu giderılmış dıye duydum
wifi ıle bağlamam ıçın kablosuz modem olması gerekmez mı
benım kullandığım kablolu modem

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
yeni sürümde şarj sorunu giderılmış dıye duydum
wifi ıle bağlamam ıçın kablosuz modem olması gerekmez mı
benım kullandığım kablolu modem

Kablosuz modem vardır diye söylemiştim.
Ne gibi bir şarj sorunu var bilmiyorum ama 3G açıksa şarj süresi baya kısalıyor. Mobil ağlar-Ağ modu'nda Yalnızca GSM seçili olursa sadece 2G bağlantı (daha yavaş internet) seçilmiş olur.
Bu arada mesaja aldandım, gelen güncelleme versiyonu 4.0.3

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bende geçtim bayağa oldu, kasılmalar oldu telefonda. Eskisinden yavaşlamaya başladı. Eski sürüme belki döner diye format attım ama dönmedi. İyiki de dönmedi çünkü fabrika ayarlarına çevirince telefon kendine geldi, 1 haftadır kasılmalar yok, menüler daha hızlı açılıyor. Sanırım güncellemeden sonra format atmak gerekiyor (:

Bu arada telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayıp PC companion programıyla yeni sürümü yükleyebilirsin. En sağlıklısı.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Kablosuz modem vardır diye söylemiştim.
Ne gibi bir şarj sorunu var bilmiyorum ama 3G açıksa şarj süresi baya kısalıyor. Mobil ağlar-Ağ modu'nda Yalnızca GSM seçili olursa sadece 2G bağlantı (daha yavaş internet) seçilmiş olur.
Bu arada mesaja aldandım, gelen güncelleme versiyonu 4.0.3
yenı sürümle şarj süresı uzatılmış falan denılıyor.yanı hemen bıtmıyormuş
şuan bende derleme numarası 4.0.2 gözukuyor
androıd sürümde 2.3.4
ınternetı yavaş olmasını ıstemıorum.bunun ıçın ne yapmalıyım?
pil kullanımında en çok ekran yuzde 56 ve telefon beklemesı yuzde 17 ve teelfon boşta yüzde14 ...ekranı azaltamam çünkü dışarda güneşte telefon ekranıu hıç anlaşılmıyor.diğerlerını nasıl düşürebılırım
uygulamaları pcden yuklemem ıçın ne yapmalıyım

--- Mesaj Güncellendi ---

Bende geçtim bayağa oldu, kasılmalar oldu telefonda. Eskisinden yavaşlamaya başladı. Eski sürüme belki döner diye format attım ama dönmedi. İyiki de dönmedi çünkü fabrika ayarlarına çevirince telefon kendine geldi, 1 haftadır kasılmalar yok, menüler daha hızlı açılıyor. Sanırım güncellemeden sonra format atmak gerekiyor (:

Bu arada telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayıp PC companion programıyla yeni sürümü yükleyebilirsin. En sağlıklısı.
bende fabrıka ayarlarına dönersem hızlanırmı
yenı sürümu nerden yukleyebılırım.lınk varmı

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Usb kablosu ile telefonu bilgisayara bağla, telefonda bi yazılım kurulsunmu diyecek, kur de, o program bilgisayra kurulunca, oradan menüleri izleyerek güncelleme yapabilirsin.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Usb kablosu ile telefonu bilgisayara bağla, telefonda bi yazılım kurulsunmu diyecek, kur de, o program bilgisayra kurulunca, oradan menüleri izleyerek güncelleme yapabilirsin.

kabloyu takınca sadece PHONE CARD çıkıyor

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bende bugün aldım telefonu gayet memnunum şuanda sitelerdeki videoları hiç donmadan oynatıyor gerekli ayarları yapmak lazım mesaj o kadar zor değil dikey yaptım çünkü klavyeli şeklinde tek harf değil temasını felan ayarladım mı birde oyun ve uygulamalar yükledim mi tamamdır bu iş yardımcı olacağım bir konu varsa olablirim ? :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Şu programı indir pc'ye kur telefonu pc'ye bağla seni yeni sürüm var diye uyaracak adımları izlemen yeterli olacaktır.
pekı oyun ve programları nasıl yuklucem.yanı pc de ındırıp ordan telefona atmayı düşünuyorum

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
pekı oyun ve programları nasıl yuklucem.yanı pc de ındırıp ordan telefona atmayı düşünuyorum

Güncelleme ile yüklü oyun ve uygulamalar kaybolmaz. Yeni oyun ve uygulamarı google play uygulamasını kullanarak indirmek daha doğru olacaktır.

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar birçok Kullanıcı sony Ericson Xpreia Neo V yi Android 4.0 versiyonuna yükledikten sonra yavaşladığını düşünüyor.size geçen gün karşılaştığım bir olayı anlatayım.
Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri> Geçiş Animasyonları ve Pencere Animasyonları isimli 2 seçenek var eski andorid versiyonunda bunlar yoktu.güncellemeden sonra bu 2 değer telefonunuzda 1.5x şeklinde geliyor.ben bunu 0.5x yaparak telefonda gözle görülür derecede hızlanma tespit ettim isteyen deneyebilir.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
güncelleme yaparken böyle bır sayfa çıkıyor .ve devam tuşu aktıf gözukmuyor.ne yapmam lazım

[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://b1205.hizliresim.com/x/p/6dq0v.png[/URL][/IMG]

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Allta cevabı vermıs zaten o lınke tıkladıgında devam butonu aktıf olacaktır....

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar birçok Kullanıcı sony Ericson Xpreia Neo V yi Android 4.0 versiyonuna yükledikten sonra yavaşladığını düşünüyor.size geçen gün karşılaştığım bir olayı anlatayım.
Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri> Geçiş Animasyonları ve Pencere Animasyonları isimli 2 seçenek var eski andorid versiyonunda bunlar yoktu.güncellemeden sonra bu 2 değer telefonunuzda 1.5x şeklinde geliyor.ben bunu 0.5x yaparak telefonda gözle görülür derecede hızlanma tespit ettim isteyen deneyebilir.

Bunu bir tek ben biliyorum zannederdim :)

Rom yükleme işine başladığımdan beri, her yeni rom yüklediğimde ilk işim o iki seçeneği 0.5x yapmak :D Birde işlemci saat hızı ayarları var, bilmiyorum sizin cihazlarda var mı? İşlemci hızını arttırıp azaltabiliyorsunuz. Hızlı çalışması gerekmediği durumlarda saat hızını azaltarak şarj süresini arttırabilmek mümkün.

Sizin bilgisayar laptop değilmiydi? Sanki öyle hatırlıyorum ben...

Modeminiz kablolu olsa da, laptoptan kablosuz internet yayını yapabilirsiniz. Telefonunuzu Wi - Fi moduna alıp bağlandıktan sonra istediğiniz uygulamayı oyunu yükleyebilirsiniz.

Telefon Wi - Fi ile bağlandığı anda mobil internet devre dışı kalır.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
tanıtımı inceledin mi hiç?
yok ıncelemedım
Allta cevabı vermıs zaten o lınke tıkladıgında devam butonu aktıf olacaktır....
malesef tıkladım değişen bırşey olmadı
Bunu bir tek ben biliyorum zannederdim :)

Sizin bilgisayar laptop değilmiydi? Sanki öyle hatırlıyorum ben...

Modeminiz kablolu olsa da, laptoptan kablosuz internet yayını yapabilirsiniz. Telefonunuzu Wi - Fi moduna alıp bağlandıktan sonra istediğiniz uygulamayı oyunu yükleyebilirsiniz.

Telefon Wi - Fi ile bağlandığı anda mobil internet devre dışı kalır.
bakıyorum hafızanız bayağa kuvvetlıymış:)ama laptopun gerçek sahıbı kardeşım:)şu sıralar aramız bıraz bozuk.ondan kullanamıyorum:)benım gerçek bılgsayarım toplama masaüstü.ama başka secenek kalmazsa haberı ollmadan mecburen kullanabılırm :D

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bakıyorum hafızanız bayağa kuvvetlıymış:)ama laptopun gerçek sahıbı kardeşım:)şu sıralar aramız bıraz bozuk.ondan kullanamıyorum:)benım gerçek bılgsayarım toplama masaüstü.ama başka secenek kalmazsa haberı ollmadan mecburen kullanabılırm :D

Seçenek çok aslında, en kolay ve mantıklı çözümde kablosuz modem :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar yenı sürümü nıhayet teelfonuma yükleyebıldım.:)şımdılık güzel gözukuyor.yalnız web sayfalarında buyutmek ıçın sol alt köşede bulunana + ve - işaretlerı daha gözukmuyor.buna laışmıştım.şımdı yazıları okumak zor oluyor

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar yenı sürümü nıhayet teelfonuma yükleyebıldım.şımdılık güzel gözukuyor.yalnız web sayfalarında buyutmek ıçın sol alt köşede bulunana + ve - işaretlerı daha gözukmuyor.buna laışmıştım.şımdı yazıları okumak zor oluyor
yalnız galerıde kayıtlı olan resım ve vıdeolarımı usb ıle bi türlü pc ye atamıyorum.yanı teelfonu bağladığım zaman sd kartta bi türlü bulamıyorum.yardım edermısınız?

Pcde 'Bilgisayarım' da olması lazım sd kart :S

Birde web sayfasında gezinirken yaklaşmak stediğinizde ekrana biir kaç kere üst üste bastığınızda yaklaşması lazım.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Pcde 'Bilgisayarım' da olması lazım sd kart :S

Birde web sayfasında gezinirken yaklaşmak stediğinizde ekrana biir kaç kere üst üste bastığınızda yaklaşması lazım.

yenı sürüme yukselttıkten sonra tekrar baktım dosyalarımı gördum.zaten mesajımı da sonradan edıtledım :)
ıkı parmağımla yazıları büyütüyorum fakat sağa ve sola yazıları sığdırmak zor oluyor.bılmem anlatabıldım mı?

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yenı sürüme yukselttıkten sonra tekrar baktım dosyalarımı gördum.zaten mesajımı da sonradan edıtledım :)
ıkı parmağımla yazıları büyütüyorum fakat sağa ve sola yazıları sığdırmak zor oluyor.bılmem anlatabıldım mı?

Alla Alla Anlamadım desem :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
190 uygulamayı elden geçiriyormuş bu güncelleme ile, şimdi yüklüyor bakalım ufak kasma olayları düzelmiş mi?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27

Tarayıcı ayarlarında sayfayı otomatik sığdır seçeneği var. ( Yanında kutucuk olabilir. ) Aktif hale getirirseniz yazıları büyüttüğünüz zaman otomatik olarak sağa ve sola taşmaları engeller. Böylece sayfayı bir sağa, bir sola kaydırmanıza da gerek kalmaz.

Ayrıca hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama markette bir çok tarayıcı var. Chrome, Opera, Dolphin HD gibi...

Hepsi güzel ama Chrome başka. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bilgisayarınızda da Chrome kullanıyorsanız çok çok daha iyi :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Tarayıcı ayarlarında sayfayı otomatik sığdır seçeneği var. ( Yanında kutucuk olabilir. ) Aktif hale getirirseniz yazıları büyüttüğünüz zaman otomatik olarak sağa ve sola taşmaları engeller. Böylece sayfayı bir sağa, bir sola kaydırmanıza da gerek kalmaz.

Ayrıca hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama markette bir çok tarayıcı var. Chrome, Opera, Dolphin HD gibi...

Hepsi güzel ama Chrome başka. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bilgisayarınızda da Chrome kullanıyorsanız çok çok daha iyi :)

kendım marketden hıçbır tarayıcı ındırmedım.teelfonu aldığımda nete bağlanmak ıçın teelfonun kendı tarayıcısını kullanıyorum.tahmınım ie dır
bılgısayardan telefonuma uygulama nasıl yukleyeceğım hala onu çözemedım.bu arada kablosuz modemım olmadığını tekrardan hatırlatmak ısterım:D