Granikos
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 13
ya geçen darty de baktm neo v ye ekran çok küçük geldi 

eminmisin hocam ?ya geçen darty de baktm neo v ye ekran çok küçük geldi![]()
yeni sürümde şarj sorunu giderılmış dıye duydumNeo V için 4.04 çıktı. PC companion üzerinden yükleyebilirsin. Ama 4.0'da daha fazla görsellik olduğu için genellikle programlardan çıkınca kasmalar olabilir. Yüklemeden önce iyi karar vermek lazım.
Program yüklerken telefonu mümkünse wifi ile bağla. O zaman kotadan yemez. Diğer yöntemle de yüklenir ama biraz uğraştırır.
yeni sürümde şarj sorunu giderılmış dıye duydum
wifi ıle bağlamam ıçın kablosuz modem olması gerekmez mı
benım kullandığım kablolu modem
yenı sürümle şarj süresı uzatılmış falan denılıyor.yanı hemen bıtmıyormuşKablosuz modem vardır diye söylemiştim.
Ne gibi bir şarj sorunu var bilmiyorum ama 3G açıksa şarj süresi baya kısalıyor. Mobil ağlar-Ağ modu'nda Yalnızca GSM seçili olursa sadece 2G bağlantı (daha yavaş internet) seçilmiş olur.
Bu arada mesaja aldandım, gelen güncelleme versiyonu 4.0.3
bende fabrıka ayarlarına dönersem hızlanırmıBende geçtim bayağa oldu, kasılmalar oldu telefonda. Eskisinden yavaşlamaya başladı. Eski sürüme belki döner diye format attım ama dönmedi. İyiki de dönmedi çünkü fabrika ayarlarına çevirince telefon kendine geldi, 1 haftadır kasılmalar yok, menüler daha hızlı açılıyor. Sanırım güncellemeden sonra format atmak gerekiyor
Bu arada telefonu usb kablosu ile bilgisayara bağlayıp PC companion programıyla yeni sürümü yükleyebilirsin. En sağlıklısı.
Usb kablosu ile telefonu bilgisayara bağla, telefonda bi yazılım kurulsunmu diyecek, kur de, o program bilgisayra kurulunca, oradan menüleri izleyerek güncelleme yapabilirsin.
kabloyu takınca sadece PHONE CARD çıkıyor
pekı oyun ve programları nasıl yuklucem.yanı pc de ındırıp ordan telefona atmayı düşünuyorumŞu programı indir pc'ye kur telefonu pc'ye bağla seni yeni sürüm var diye uyaracak adımları izlemen yeterli olacaktır.
pekı oyun ve programları nasıl yuklucem.yanı pc de ındırıp ordan telefona atmayı düşünuyorum
Arkadaşlar birçok Kullanıcı sony Ericson Xpreia Neo V yi Android 4.0 versiyonuna yükledikten sonra yavaşladığını düşünüyor.size geçen gün karşılaştığım bir olayı anlatayım.
Ayarlar> Geliştirici Seçenekleri> Geçiş Animasyonları ve Pencere Animasyonları isimli 2 seçenek var eski andorid versiyonunda bunlar yoktu.güncellemeden sonra bu 2 değer telefonunuzda 1.5x şeklinde geliyor.ben bunu 0.5x yaparak telefonda gözle görülür derecede hızlanma tespit ettim isteyen deneyebilir.
pekı oyun ve programları nasıl yuklucem.yanı pc de ındırıp ordan telefona atmayı düşünuyorum
yok ıncelemedımtanıtımı inceledin mi hiç?
malesef tıkladım değişen bırşey olmadıAllta cevabı vermıs zaten o lınke tıkladıgında devam butonu aktıf olacaktır....
bakıyorum hafızanız bayağa kuvvetlıymışBunu bir tek ben biliyorum zannederdim
--- Mesaj Güncellendi ---
Sizin bilgisayar laptop değilmiydi? Sanki öyle hatırlıyorum ben...
Modeminiz kablolu olsa da, laptoptan kablosuz internet yayını yapabilirsiniz. Telefonunuzu Wi - Fi moduna alıp bağlandıktan sonra istediğiniz uygulamayı oyunu yükleyebilirsiniz.
Telefon Wi - Fi ile bağlandığı anda mobil internet devre dışı kalır.
bakıyorum hafızanız bayağa kuvvetlıymışama laptopun gerçek sahıbı kardeşım
şu sıralar aramız bıraz bozuk.ondan kullanamıyorum
benım gerçek bılgsayarım toplama masaüstü.ama başka secenek kalmazsa haberı ollmadan mecburen kullanabılırm
![]()
arkadaşlar yenı sürümü nıhayet teelfonuma yükleyebıldım.şımdılık güzel gözukuyor.yalnız web sayfalarında buyutmek ıçın sol alt köşede bulunana + ve - işaretlerı daha gözukmuyor.buna laışmıştım.şımdı yazıları okumak zor oluyor
yalnız galerıde kayıtlı olan resım ve vıdeolarımı usb ıle bi türlü pc ye atamıyorum.yanı teelfonu bağladığım zaman sd kartta bi türlü bulamıyorum.yardım edermısınız?
Pcde 'Bilgisayarım' da olması lazım sd kart :S
Birde web sayfasında gezinirken yaklaşmak stediğinizde ekrana biir kaç kere üst üste bastığınızda yaklaşması lazım.
yenı sürüme yukselttıkten sonra tekrar baktım dosyalarımı gördum.zaten mesajımı da sonradan edıtledım
ıkı parmağımla yazıları büyütüyorum fakat sağa ve sola yazıları sığdırmak zor oluyor.bılmem anlatabıldım mı?
Alla Alla Anlamadım desem![]()
ıkı parmağımla yazıları büyütüyorum fakat sağa ve sola yazıları sığdırmak zor oluyor.bılmem anlatabıldım mı?
Tarayıcı ayarlarında sayfayı otomatik sığdır seçeneği var. ( Yanında kutucuk olabilir. ) Aktif hale getirirseniz yazıları büyüttüğünüz zaman otomatik olarak sağa ve sola taşmaları engeller. Böylece sayfayı bir sağa, bir sola kaydırmanıza da gerek kalmaz.
Ayrıca hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama markette bir çok tarayıcı var. Chrome, Opera, Dolphin HD gibi...
Hepsi güzel ama Chrome başka. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum. Bilgisayarınızda da Chrome kullanıyorsanız çok çok daha iyi![]()