BeyaZayeB
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
Nihayet gelebildin.:hammer:forumumuzun başına gelenleri duydum, kötü zamanda yanında olmak zorunda olduğumu hissettim. en azından ilgili konuda bir mesajımız bulunsun. zaten başka ne katkımız var ki![]()
150 bin kişi birleşip neye girsek acaba?
150 bin kişi birleşip adambaşı 1 er liradan BMW 3 serisine girilir artık![]()
forumumuzun başına gelenleri duydum, kötü zamanda yanında olmak zorunda olduğumu hissettim. en azından ilgili konuda bir mesajımız bulunsun. zaten başka ne katkımız var ki![]()
Tabi tabiSenin için Fesat![]()
Zuhaha tırsma oldu heraldeYazdım ama pişman oldum hocam
BY efsane göreve![]()
Zuhaha tırsma oldu heralde![]()
O açıdan diyorsanız doğru ama komik, lafın en iyisini hakediyorlar sonuçta. Bize de bulaşırlar Allah bilir.yok be ne tırsması..
Çokta klayvırt
Ancak ayıp oldu yazdığım.
Az önce Türk Telekom tarafında bir yanlış anlaşılma oldu mahkeme uyarısı göründü.
Şu anda o sorun da giderildi. Kurban kesicem artık![]()
@Troy Az önce Avea Jet ile denedim Anasayfaya giriyor ancak foruma girmeye çalıştığımda sanki internetim yokmuş gibi sayfa görüntülenemiyor. Gerçi Avea'nın internetinde tuhaflıklar var ama sdn ile ilgili ilk defa problem oldu.
Evet sayfayı yeniliyorum en az bi 20sn .. Neden böle?forum 2 gündür ciddi manaa yavaş çalışıyor bazı bölümlerde cevapla diyorum cevap gidiyor fakat gelişmiş bölümüne yönlendiriyor aynı zaman da![]()
data center'dan bilgi geldi arkadaşlar saldırı olmuş.
Bir topice giri cevap kısmına bile tıklamadığım halde "Geri" click yaptığımda;
'Changes made in the editor will be lost.
Bu sayfadan ayrılmak istediğinize emin misiniz?'
diye uyarı çıkıyor,bence bir bakıma laınması lazım.
saygılarımla