Amanda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Mod Not : Video Paylaşmıyoruz
0:55'e dikkat !
0:55'e dikkat !
Evet , son albümünden..Yeni klibi mi bu?
01:55 olcaktı yanlış yazmışım0:55 ne oluyor çok anlayamadım
İlluminati![]()
Hayır sekse bağlı değil illimunati yüzünden ...Espri mi bilmiyorum ama sekse bağlayıp bol bol sembollerini kullanıyorlar..
Tek gözü bilmeyen yoktur sanırım..
Hayır sekse bağlı değil illimunati yüzünden ...
Bundan cinselliğe nasıl geçtiğini anlamadım ben şimdi ?Bundan bahsetmiyorum arkadaşım. İnsan beyni cinselliğe yoğunlaştığında biraz daha çabuk bilinç altı mesajlara uygun oluyor. Bu nedenle cinselliği kendilerine bir nevi perde olarak kullanıyolar.
Bundan cinselliğe nasıl geçtiğini anlamadım ben şimdi ?
nasıl anlamadın yaa kadının her hareketi cinselliği çağrıştırıyor bence bu kadının kliplerini 16+ sınırı koyulmalıBundan cinselliğe nasıl geçtiğini anlamadım ben şimdi ?
Tamam sonradan dank etti benim jeton paraşütle iniyor Gossipcimnasıl anlamadın yaa kadının her hareketi cinselliği çağrıştırıyor bence bu kadının kliplerini 16+ sınırı koyulmalı
Tamam sonradan dank etti benim jeton paraşütle iniyor Gossipcim![]()
Bundan bahsetmiyorum arkadaşım. İnsan beyni cinselliğe yoğunlaştığında biraz daha çabuk bilinç altı mesajlara uygun oluyor. Bu nedenle cinselliği kendilerine bir nevi perde olarak kullanıyolar.
éveTtt pHeNn rgén!mM xD
éveTtt pHeNn rgén!mM xD
éveTtt pHeNn rgén!mM xD
Arkadaşım zaten bu şaka amaçlıydı![]()
Lütfen türkçemizi düzgün ve doğru kullanmaya gayret edelim.
SenindeChoq peLLi rqeN Olduqun xP
Arkadaşım zaten bu şaka amaçlıydı![]()
Resim mi ?Anladık canım. Zaten şakadan yaptığını anlamasam o resmi koyarmıydım o cevaba.
Demekki her cümlemin sonuna smile koymalıyım ki insanlar beni yanlış anlamasın. En azından neyi şakadan neyi ciddi dediğimi anlasınlar![]()
Tamam şimdi gördüm küçük emrah halt etmiş yalnız bunun yanındacaps mı demem lazımdı illa![]()
"Video paylaşmıyoruz" saçmalığını açıklarmısınız ne den böyle ?
Açıklama için Teşekkürler.Saçmalıktan kastın nedir ?
Sürekli takip ediyorsun forumu sanıyorum , yasak video paylaşımı pesimist açıkladı zaten ; izin gelsin açıklama yapılacak ..
Şimdilik sadece bu kadarını söyleyebilirim ...