Soru En son hangi filmi izlediniz?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Film izlemeyeli neredeyse bir ay oluyor, bir ara sağlam kişilerden bir liste rica edeceğim :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
KNvELH3DPU.jpg

ghajini müthişti. :) şu kadar diyorum aamir khan adamsın yahu, 3 filmini izledim ve mükemmel ötesi hepsi birbirinden ayrı güzellikte.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
@zoki : Taare Zameen Par'ı izledin mi?
evde indirmiştim onu ilk 20 dakika da bırakmak zorunda kaldım maalesef :)
üniversite için geldim burada da ghajini yi indirdim onu izledim ama kesinlikle aamir khan ın diğer filmlerini de izlemek istiyorum, mükemmel bir oyuncu :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
taarezameenpar.jpg

Çok güzeldi film,hint sineması gözümde büyüyor iyice. 10 / 8

Bu sahne çok hoşuma gitti : )

[video=youtube;cT2DqHixfSk]http://www.youtube.com/watch?v=cT2DqHixfSk[/video]

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Çok güzeldi bu film. Filmi izlerken aşırı su kaybediyor vücut yalnız, dikkat! (Ya da ben çok sulugözüm.)

Reaksiyon puanı
31
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] izlediğin filmleri koymanı bekliyoruz :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Singham 2011 :):):)

Dövüş Sahneleri Saçma Ancak Anlatılana Bakarsanız Daha Fazla Şey Görebilirsiniz Emin Olunn :):) Anlatılan Polisin Herşeyden Güçlü Olduğudur Cumhurbaşkanından Bile :):)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Boş vakitte sıkmaz :D 6.5/10

O değil de ben hayatımda görmediğim 6600 reklamını bu filmde gördüm. :D

KwYaI.jpg

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Uzak doğu'dan bir gelin getirecekmiş zaten çinli japon karması:P :D:D
Çinli Japon karması değil, direkt Koreli. :P :D

Konuyu sabote etmekten ve mahremimle dalga geçmekten 10'ar şınav çekin bakim.:dirol::)

Şu an bu konu 709. sayfasında, yarın uyandığımda 4 basamaklı sayılara geçmiş olur topalsolucan yazarsa. :P
izlediğin filmleri koymanı bekliyoruz :D

Genelde izlediğim filmleri elimden geldiğince yorum yazarak eklediğim için, yokluğumda izlediğim filmleri oturup tek tek ele alamayacağım. zaman içersinde aklıma geldikçe eklerim artık. sizlerde yokuz diye film işini iyice boşlamışsınız heralde:angry::)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
s03924323.jpg

Turkish Gambit (2005)

Hiç sıkılmadan izlediğim, harika bir Rus filmi. Filmde Türkler'i övmüşler desem yeri var. herkese tavsiye ediyorum. (sherlock holmes tarzı bir havası var) 7.5/10

Nikmikyok

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sen Kimsin 2012 DVDRip XviD :)

pek okadar beğenmedim güldüğüm espirileri oldu genede..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Yenilmezler iyiydi, bayağa komik sahneler vardı. Görsel efekt zaten muazzam.

Korsan çekemedim, HD hesap makinesini evde unutmuşum :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
649v4.jpg

Sorority Row (Kızlar Tarikatında Cinayet) 2009 ABD

Gene olmamış dedirten birçok güzel ve aptal kızın bir arada olduğu gerilim-korku yapıtı. Film bir şakanın kaka olmasından sonra gelişen korku dolu olayları konu alıyor. Hani kızlara bakmak için seyrediyorsunuz ama hepsi bu kadar. Filmde başka seyredilecek birşey yok.

Film içerisinde +16 sahneler bulunduğunu ve aile ve sevdiklerinizle, çocuklarınızla seyrederken bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ettikten sonra notumuzu verelim.

Notum 4/10 ( Bu filmi seyretmezseniz hiçbir kaybınız olmaz fakat korku türü müdavimlerindenseniz seyredin sonra izlemedim dememiş olursunuz. Son olarak seyredecekseniz mutlaka orjinal dilde seyredin. Bizimkiler resmen dublajla filmin içine etmişler. Kötü bir film bizimkilerin kötü dublajı ile katmerli kötü film olmuş :D )

64bhw.jpg

The Avengers (Yenilmezler) 2012 ABD

Bu filmin konusunu bilmeyen kalmamıştır herhalde. Şu son zamanların en popüler filmi.

Yine bir dolu yenilmez :) amerikan kahramanının dünyayı uzaylılardan kurtarma macerası. Bu amerika olmasa ne yapardık mazallah :D

Filmi uzun zamandır bekliyordum ve hakkında fazlasıyla övgü dolu yorumlar okudum. Bu sebepten paraya kıydım sinemada seyrettim bu filmi. Bu film için kesinlikle kötü denemez ama öyle abartılacak kadarda mükemmel değil. İçerisinde fazla klişe bulunduruyor ve kendi içinde bazı mantık hataları var. Tüm bunlara rağmen size güzel bir seyir zevki sunuyor ve paranızı hakediyor.

Notum 7,5/10 (Seyredin tavsiye ederim. Ama ya sinemada seyredin yada kaliteli 720p-1080p versiyonları seyredin. Şu an net semalarında gezen HDcam sinema çekimi korsana bulaşmayın :) Zaten güzel filmlerin sayısı giderek düşüyor. Bu güzel filmi de heyecanlanıp bu şekilde heba etmeyin.)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
safe-ver3-xlg.jpg

Safe,

Bugün bu filmi sinema da izledim (Torrent düşmedi sanıırm daha ).

Genel olarak güzeldi.Johan Statham'a her zaman gibi harika oynadı.

Ama, filmin abartılmış sahneleri çok fazla."Yok artık" dediğiniz sahnelerle dolu :)

Özellikle, johan'ın trene binmesi vs, kumarhaneyi basmaları.

Sonuç olarak, izlenebilir bir film, 7/10.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Komedi filmi önersi olan varmı 3 idios olmasında :D İzledim çünkü :D