K2 Battı, Knight Online Mgame ile geri dönüyor!

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ve Merakla Beklenen Davanın Sonuçları Açıklandı.. İşte Beklenen Sonuçlar

Gamersfirst hesabına kayıtlı olduğunuz maille girip "Spam" ( Gereksiz) Kutusuna Bakın.
RESMİ Sitede Açıklama Yapıldı. Forumda Oracle ve Korlash 'da bu e-maillerin doğru olduğunu söyledi.

Hepimiz İçin Hayırlısı Olsun
RESMİ SİTE:http://www.gamersfirst.com/knightonlineworld/?q=tr/haberler&nID=1392

Oracle: 'Gelen mailler doğrudur.Ancak detaylı bilgi bizede verilmedi.Siz ne kadar biliyorsanız, şuan için bizde o kadar biliyoruz.Oyun kaç gün kapanacak,yeni firma kimdir,nasıl bir oyun bizleri bekliyor hiçbir fikrimiz yok.'
GamersFirst KAYNAK:http://forums.gamersfirst.com/topic/275618-k2-ve-mgame-davas-sonuclandm/page__st__180

gelen mail
5qksl.png

MAİL
Bu hesap güncelleme mesajıdır. Bu uyarı Knight Online hesabınızla ilgilidir.

K2 Network ve Mgame, Knight Online işletme lisansıyla ilgili karşılıklı anlaşmaya vardılar. Bu anlaşmayla Knight Online datalarınız ( karakter bilgileri, premium zamanları, Noah ve oyun içi eşyaları) garanti altına alıncak ve Mgame’ın yöneteceği yeni servise transfer olacaktır.

May 13 at 06:00 EET / 04:00 GMT tarihine kadar oyunu bütün özellikleriyle oynamaya devam edebilirsiniz. Bu tarihten sonra K2 Network oyunu durduracak ve komple database yedeklemesi yapacaktır.

Data yedekleme işlemi tamamlandığında, K2 Network geçici süreyle oyunu bazı fonksiyonlarını kullanıma kısıtlı ( Power Up Store, oyun içi takas, canavar öldürme ve PVP kullanılamayacaktır) olacak şekilde açacaktır. Bu sure içinde Mgame transferi başlamış olacaktır.

Bütün datalar transfer edildikten sonra, Knight Online kaldığı yerden yeni yayımcı firmanın servisiyle devam edecektir. Servis transferiyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen Official Knight Online website bağlantısını ziyaret ediniz.

Oyun geçişi sağlanırken, diğer free2play® oyunlarımız olan APB Reloaded, Fallen Earth ve Sword 2 oyunlarından zevk alacağınızı umuyoruz ve Cali Maestro’la (eski KOL producer’ı) birlikte Hailan Rising eventine http://www.gamersfirst.com/hailanrising/ linkinden katılabilirsiniz.

Knight Online oyununu oynadığınız ve bizim değerli üyemiz olduğunuz için teşekkür ederiz.

-K2 Network

K2 Network | 14252 Culver Drive, Suite A-355 | Irvine, California 92604

RESMİ AÇIKLAMA:
Network ve Mgame, Knight Online işletme lisansıyla ilgili karşılıklı anlaşmaya vardılar. Bu anlaşmayla
Knight Online datalarınız ( karakter bilgileri, premium zamanları, Noah ve oyun içi eşyaları) garanti altına alıncak ve Mgame’ın yöneteceği yeni servise transfer olacaktır.
Bütün Knight Online oyuncuları 8PM PDT tarihine kadar oyunu bütün özellikleriyle oynamaya devam edebilirsiniz. Bu tarihten sonra K2 Network oyunu durduracak ve komple database yedeklemesi yapacaktır. Data yedekleme işlemi tamamlandığında, K2 Network geçici süreyle oyunu bazı fonksiyonlarını kullanıma kısıtlı ( Power Up Store, oyun içi takas, canavar öldürme ve PVP kullanılamayacaktır) olacak şekilde açacaktır. Bu sure içinde Mgame transferi başlamış olacaktır.
Knight Online oyununu oynadığınız ve bizim değerli üyemiz olduğunuz için teşekkür ederiz. Eğer bu geçişle ilgili daha fazla sorunuz varsa lütfen forumlarımızı buradan ziyaret ediniz:
http://forums.gamersfirst.com/forum...nline-forums/page__setlanguage__1__langid__en

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ölenle ölünmüyor, batanla yüzülmüyor. Önümüzde ki oyunlara bakacaz.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inşallah başına iş gelirde bizim milletimiz bırakır bu oyunu.
6 yıldır oynadım hep boşa gitti vaktim...
başka birşeye uğraşsaydım kesin uzman olmuştum.........

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
K2 Network bunu çoktan haketti yıllardır playerları sömürdüler 6 sene kadar knight online oynamıştım bırakalı 1,5 seneyi geçmiştir. Sonuçta para için yapmıyacakları yoktu artık istediklerini yapsınlar.
Geçmiş Olsun.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Knight Online ya tamamen bitecek ya da MGame ile yeniden can bulacak. Ama sonuç ne olursa olsun benim için bir bağımlılık olmayacak asla. Buradan KO oynayan arkadaşlar varsa şunu söylemek istiyorum ki; KO ile öldürdüğüm zamana acıyorum.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nasıl battı yani neler olup bitti. Bir ara yakın takibe almıştım. Forumlardan takip ediyordum oyunu kişileri vs.

Ne oldu da battı K2 ?

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
K2 nin battığı falan yok. Sadece kinght online lisansını kaybettiler. Diğer oyunları hala açık ve para basmaya devam ediyorlar.

Knight online akıbetine gelince mgame büyük ihtimalle db yi komple silip oyunu baştan başlatıcak. Çünkü k2 network oyunun db sine son 2 yıldır çok büyük zararlar verdi. (usulsuz eşyalar, orantısız drop rate, platinium premium.....) Kısaca mgame şuan oyunu oynamakta olan kitlenin büyük bir kısmını kaybedicek ama daha önce oyunu oynayıp k2 i yüzünden bırakan birçok kişiyi kazanacak.

Sonuç olarak mgame para basmaya başlayacak :)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
K2 nin battığı falan yok. Sadece kinght online lisansını kaybettiler. Diğer oyunları hala açık ve para basmaya devam ediyorlar.

Knight online akıbetine gelince mgame büyük ihtimalle db yi komple silip oyunu baştan başlatıcak. Çünkü k2 network oyunun db sine son 2 yıldır çok büyük zararlar verdi. (usulsuz eşyalar, orantısız drop rate, platinium premium.....) Kısaca mgame şuan oyunu oynamakta olan kitlenin büyük bir kısmını kaybedicek ama daha önce oyunu oynayıp k2 i yüzünden bırakan birçok kişiyi kazanıcak.

Bir şekilde eski oyuncuları teselli etmeleri gerek.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
çok üzüldüm benim için bir çeşit "boş adam turnosol kağıdı" vazifesi görüyordu. yaptıkları oyunlar kahvede okey oynamakla aynı etkiye sahip.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Valla dediğin gibi olursa ben başlayabilirim :D Son 2 sene dediğin gibi perişan hale getirdiler. Hf ler koxplar zırla gidiyor.

Eğer 0'dan başlatırlarsa bakmayın siz önce çok büyük şikayet edecek herkes. Çünkü inanılmaz paralar dönüyor oyun içi ıtem satışlarıyla vs. Herkes noluyo ne bu falan gibisinden tepkiler verecek fakat bakacaklar ki yeni oyun çok iyi çok daha fazla para kazanacağından eminim.

Hile olmasın, saçma sapan itemler olmasın çok çook daha fazla user oyuna dönecektir.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Knight online akıbetine gelince mgame büyük ihtimalle db yi komple silip oyunu baştan başlatıcak. Çünkü k2 network oyunun db sine son 2 yıldır çok büyük zararlar verdi. (usulsuz eşyalar, orantısız drop rate, platinium premium.....) Kısaca mgame şuan oyunu oynamakta olan kitlenin büyük bir kısmını kaybedicek ama daha önce oyunu oynayıp k2 i yüzünden bırakan birçok kişiyi kazanacak.

ben sanmıyorum dbyi sıfırlayacaklarını o kadar emekleril var milletin mantıklı değil.
ha ama oyunda düzenlemeler olursa bilmiyorum eskisi kadar oynanırmı ama oynanmaz gibi... artık dağıldı millet pvp oynuyor kimisi europe oynuyor vsvs

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
KO oynayıpta emek harcayan insanların sayısı bu koxp hf vs gibi illegal prog. kullananların yarısı bile etmez, sıfırlanırsa sadece 1 - 2 ay sıkıntı çekerler ve süper bir şekilde geri dönüş olur diye düşünüyorum. Çok kişi illegal şeyler yüzünden bıraktı bu lanet oyunu.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şimdi batan eski şirket oyundaki açıkları bildiği için gider oyunda bugla birşeyler yapıp yine para kazanabilir oyun üzerinden :D

Nyrvana

Asistan
Reaksiyon puanı
2
çok üzüldüm benim için bir çeşit "boş adam turnosol kağıdı" vazifesi görüyordu. yaptıkları oyunlar kahvede okey oynamakla aynı etkiye sahip.
Kesinlikle ya. Ya adam akıllı oyun çıkarmalılar yada çıkaracakları en iyi oyunu yapmalılar .

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Cok iyi olmuş başka oyun mu yok başka oyunlara bakcaz artık..

cashpoint

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Size özlem giderebileceğiniz bir myko server adı vereyim bug hile koxp herşey fixli
level çok zor 2 aydır açık ve üst serverı 6 aydır falan acık girip görmek isteyen ' oldstyleko ' olarak araştırma yapabilir pişman olmazsınız,
ilk 1 ay 700 userı vardı şu an ise level kasamadıkları için 150 kişi falan online level sınırı 70 ben canım sıkıldığında girip oynamama rağmen 60 level'im canı sıkılan varsa buyursun.