• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

En iyi Forum siteleri ?

Benimde var dh üyeliğim,bayağıda eski üyeyim oraya.
Ama çok karmaşa var orada,buradaki düzen,arkadaşlık yok orada.

yaw sorma bir ihtiyacım olsa burdan bulduğum cevapların daha çoğunu orda buluyorum ama karmaşık bir arayüzü var heryerden reklamlar fırlıyor onu kapat bunu kapat derken 5dk kaybediyorsun:)

--- Mesaj Güncellendi ---

teknoseyir.com çok güzel incelemeleri var, SDN den de beklemiyor değiliz, 10dk cihazı incelemek yerine 20 25 dk adam gibi incelenmesini tercih ederim.

sdn ilk başta sonrada arada bir forumdonanım a giriyom

Başka forum ismi vermeye neden korkuyorsunuz ?
Donanımhaber,Forumqs,Fulloyun(forum bölümü),

SDN
forumtr
Maxicep
Izafet
Webhatti
Formistan
Yorumla
Uslanmam
Tatlıaşkım

Webmasterler için ise r10

Irc kullanıcıları için ircforumları

Forum siteleri ikiye ayrılır SDN ve digerleri :)

DHyide takip ediyorum ama aktif üyeligim yok :)

Forum deyince tabiki SDN akla gelir..
Ayrıca
Chip forum
Pcnet forum
Takip ettiğim ve üyeliğim bulunan forumlar..

Buradan başka aktif takıldığım yok, ama keşke olsa sıkılıyorum burada bazen.

Aynen hocam uzun zamandır sdn'deyim sevdiğim bir forum lakin son zamanlar eskisi gibi tat alamıyorum. Bazı olaylar Sdn'nin kalitesini gittikçe düşürüyor bence her neyse inşallah eski günlerine döner diye umut ediyorum çünkü bu forumu seviyorum.

Birde şöyle bi sıkıntım var DH hakkında..
Donanım Haberin öyle berbat bi tasarımı varkii yıllardır üye olmaya çalışıyorum bilgilerimi giriyorum bu kullanıcı ismi ve eposta kullanımda diye beni kabul etmiyor.. Halbuki 5 yıldır farklı farklı isimler ve eposta adresleriyle deniyorum üye olamadım gitti o siteye artık olmak istemiyorum lanet olsun..

SDN oldukça fazla konuda canlı olması nedeniyle bence bir numara. güncel ajans haberleri için ayrı bir bölüm açılır ve forum-haber sitesi entegrasyonu daha iyi bir seviyeye getirilirse bir öncü olması mümkün.

donanımhaber'de teknik açıdan benzersiz makaleler var. donanımla ilgili konularda hala bir numaralar.

hosting ve benzeri işlerde r10.net'in bariz üstünlüğü var. davetiye sistemi ile üye alımını kısıtlamalırına rağmen eski günlerdeki içerik kalitesi yok. ama yinede alanında çok güçlü.

cep telefonu yazılımları konusunda tartışmasız xda developers.

sdndigits.png

Birde şöyle bi sıkıntım var DH hakkında..
Donanım Haberin öyle berbat bi tasarımı varkii yıllardır üye olmaya çalışıyorum bilgilerimi giriyorum bu kullanıcı ismi ve eposta kullanımda diye beni kabul etmiyor.. Halbuki 5 yıldır farklı farklı isimler ve eposta adresleriyle deniyorum üye olamadım gitti o siteye artık olmak istemiyorum lanet olsun..

Çok feyk hesap açmışsın. :D

Samimi olmak gerekirse yeni de olsam sanki yaşayan site SDN .. benim şahsi oyum burası .. İdare işin temeli ,, ego önde olmadan çalışan bir forum, tespitler yerli yerinde .. üye yapısı üst kalite .. nererdeyse her gün girmeye başladım. Zamanla sağlam bir şey ne paylaşabilirim diye sorumlu hissediyor insan ..

Ne kadar soğutulmaya çalışılsada yinede SDN hala 1. Numara benim için.

SDN forum
Chip forum
Pcnet forum

ve

PES Yama ve spiker için Pesbox

SDN
Chip
Donanımhaber
Yasalprogram
Wardom
Depodepo
Msxlabs.org