- Reaksiyon puanı
- 510
Sabahtan beri net belirli aralıklarla kopuyor hayret bişey yaa işimiz gücümüz var kardeşim..
Tam sürüm piyasaya çıkınca daha iyi olacağı kanaatindeyim şimdi cidden kullanılmıyorPfff hay Windows 8 gibi var ya. Adamı zorla Windows 7'ye döndürüyorlar. Neyse. Download bitsin de kurayım....
Tam sürüm piyasaya çıkınca daha iyi olacağı kanaatindeyim şimdi cidden kullanılmıyor![]()
Driverlar sıkıntılı çok kasılmaya başladı makine. İş yapamaz oldum. Makineyi kullanasım gelmiyor. En iyisi şimdilik Windows 7'ye dönmek...
Bende de nokia suite sorunlu telefonu bir görüyor bir görmüyor ama windows 7 ye dönmem onun için.
Bir de touchpad sorunu var kullanmadığım için denetim masasından kapadım gitti![]()
Eski olmasından dolayıdır o.Benim işimi etkileyecek kıvamda. Biraz da bilgisayarımın eski olması ile ilgili sanırım. Laptopum 5 senelik. Normal sanırım![]()
Forumda yine bazı konuları dolandırıcılık sitesi diye engelliyor kaspersky.
Daha öncede böyle olmuştu uzun zamandır olmamıştı uzun zaman sonra bu ilk.aynen kardeş ben de uyarı alıp duruyorum bugün
Kapımız sonuna kadar açık abi![]()
are you there chelsea mi gönder ekleyeyimEyvallahya baktım 8gblık birşey hemen biter diye vazgeçtim
![]()