Cedriic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Nerede çalışıyorsun ki?
Matbaa da Grafikerlik Yapıyorum.
Nerede çalışıyorsun ki?
Sıkma canını biraz gayret edip kpss sınavına gir memurluklar için başvur Rabbim bir kapıyı kapar diğerini açar unutma.İşlerden Bunaldım Dostum. Tatilimiz Yok. Hergün Çalışıyoruz. Evde Bile İş Yapıyorum Artık. Aldığım Ücret 700 TL. Burada Hiç İş Yapmayanlar Bile 700 TL Alıyor. Bu Mu Adalet? Mesaiye Kalıyorum Mesai Ücreti Yok. Müşteri Tasarım Beğenmiyor Onunla Uğraş.. Ne Bu ? Ben Parasında Değilim Bu İşin. Ama Emeğimin Karşılığını Alamıyorum. Maaşlar Tam Zamanında Yatmıyor. Tatil Yapmak İstiyorum İzin Yok. İşi Bırakıp Gitmek İstiyorum Başka İş Yok. Ne Yapcam Onu Anlamadım. Stresten Ağlıyorum. Elim Ayağım Titriyor Dostum. Başka Hiç Birşeyden Değil...
Sıkma canını biraz gayret edip kpss sınavına gir memurluklar için başvur Rabbim bir kapıyı kapar diğerini açar unutma.
Neye kızdında kendi isteğinle gittin:confused1:Eveet.
Gidiyorum. Herşey İçin Tşk. Bi Daha Hastaneye Yatmak İstemiyorum.
Görüşürüz..
ohh be yaklaşık 36 saat süren akk çilem az önce sona erdi. Önceden 6 mbit sabit hızım vardı onuda 8 e çekmişler.ohhh . darısı akk çilesi çekmeye devam edenlerin başına.
Keşke Game of thrones tan önce biteydide 720p dizi yi 3,5 saat beklemeyedim.![]()
Dikkatli kullan ay başı bitirme hemen![]()
:crying:![]()
Gül sen hocam gül sen kotanı 50 gb yap ben görecem seni ondan sonraHemen sömürmeye başladım.Önümüzdeki 6 saati çok iyi kullanıp karlı çıkmak istiyorum
--- Mesaj Güncellendi ---
Allah kurtarsın![]()
Kota dostu filmler indirHemen sömürmeye başladım.Önümüzdeki 6 saati çok iyi kullanıp karlı çıkmak istiyorum
--- Mesaj Güncellendi ---
Allah kurtarsın![]()
Galatasaraylı biri olaraktan Emre Belezoğlu'nu artık Seviyorum ...
Bilmeyerek bana yaptığın iyilikten Cennete gidersin inşallah![]()
Beşiktaşımızı Gönülden Destekler , Yarın ki maçta ,Başarılar Dilerimmm![]()
Kara Kartalım Benim İnşallah Galibiyetle sonuçlar![]()
Galatasaraylı biri olaraktan Emre Belezoğlu'nu artık Seviyorum ...
Bilmeyerek bana yaptığın iyilikten Cennete gidersin inşallah![]()
Hangisisin sen ?![]()
Aklıma Neyzen Teyfik ve Nazım Hikmet'in yazıları geliyor, Gs ve Galatasaraylılar hakkında. Sizi böyle gördükçe o yazılar aklıma geliyor. Büyük keyif verici.Fenerbahçeyi sevmiyorum , haricindeki hangi takım olursa olsun onları seviyorum BJK , TS , fark etmiyo .
Galatasaraylıyım ,
Eğer okumuş isen farkında olmadan bana yaptığı iyilik için emreyi artık seviyorum dedim .
Beni arama kendini bul sen :sleep: