Pc den android uygulamayı veya oyun

ataparkli61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pc den andıroid olan bir prıgramı nasıl telefonumuza yükleyecegiz... anlatamadım ama sıkıntımı....

yani andıroid uygulamayı pc ye yükledigim zamn nedn andıroid uygulamasını neden göremiyorum.... yarım edermisiniz

Jibbs

Doçent
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar pc den andıroid olan bir prıgramı nasıl telefonumuza yükleyecegiz... anlatamadım ama sıkıntımı....

yani andıroid uygulamayı pc ye yükledigim zamn nedn andıroid uygulamasını neden göremiyorum.... yarım edermisiniz
merhabalar sıkıntınzı anladım dilimin döndüğü ve bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım
öncelikle https://play.google.com/store?hl=tr girip üyelik alman gerekiyor eger telefonunda google playde üyeligin varsa aynı üyelikle kullandıgım bilgisayardan girip oyunları internet üzernden yukleye bilirsin ama kullandıgın telefonunda internet wifi yada kendi baglantısı acık olması gerekiyor

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ben buradaki olayı anlamadım ??

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Anlayan arkadaşımızı "Jibbs" tebrik ederim

murat0288

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlayanda pek anlamışa benzemiyor gibi görünüyor. anlattıkları doğru ama sorunun cevabı değil bi kere.
soranda gerçi kendi kabul etmiş anlatamadığını ama daha net sorabilirdi.
1- pc ye indirdiğin uygulamaları kablo ile telefona atabilirsin, yada wifi bağlantılı programlarla.
2- pc ye indirdiğin programlar windows ortamında başlı başına diğer setupla kurulan programlar gibi çalışmaz, android emülatörü yada bluestacks programı kurarak çalışır....:clap::clap::clap: