WebNick
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 12
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] geçmiş olsun. Halı saha filan diyordun. Maçtamı oldu.?
Geçmiş oLsun : )
Geçmiş olsun kardeşim.![]()
3 İdiots filmini indirdim bende. İnternete 3 idiots izle yazdım parça parça çıkıyor ya. İdm ile indirdim. AKKdan dolayı 1mbite düştüyse hızınız böyle yapın bence. Bu şekilde film indirmek yavaş gelmiyor. Genellikle 20 dakikalık arçalar oluyor. Birini izlerken diyerleri iniyor zatenChronicle.2012.Director's.Cut.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD
Son 21 saat![]()
Partlar benim hayatıma aykırı bir durum.3 İdiots filmini indirdim bende. İnternete 3 idiots izle yazdım parça parça çıkıyor ya. İdm ile indirdim. AKKdan dolayı 1mbite düştüyse hızınız böyle yapın bence. Bu şekilde film indirmek yavaş gelmiyor. Genellikle 20 dakikalık arçalar oluyor. Birini izlerken diyerleri iniyor zaten![]()
1Mbitle anca bu çareyi bulduk hocam. Bende bluray indirirken akkya yakalanmıştım.11 GB İniyor 1 gb kaldı 1 saat 10 dakikası kaldıPartlar benim hayatıma aykırı bir durum.![]()
Yalan oldu ttnet sorun neydi acaba meraklar içerisindeyimSonunda geldi internet
Yalan oldu ttnet sorun neydi acaba meraklar içerisindeyim![]()
Seni sinirli gördüm kardeşimBir gün elektrik gider başka bir gün internet kesilir.Dağda yaşıyoruz sanki.
Akşamları rahatımın bozulmasından hoşlanmam. Sağolsunlar dün akşam elektirği kestiler bugünde interneti.Seni sinirli gördüm kardeşim![]()
Abooooo ben bu kadar haklı bir yorum görmedim yalnızBir gün elektrik gider başka bir gün internet kesilir.Dağda yaşıyoruz sanki.
ie çok güzelmiş uiyyyyyFirefox u çıldırtan tarayıcılar tilkiyi kızdırmışlar..
[SDNTV]http://cdn.tamindir.com/v/2/670/firefoxu-delirten-tarayicilar.mp4[/SDNTV]
şu dizi muhabbetine bi giriyim mi diye düşünüyorum, yabanci dizilere..
1 ay once evime giren sevgili hirsiz;
ickilerimi alacagina elektrik supurgesini alsaydin ya.. hic degilse dua edilirdi senin icin....