deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Bir gün daha bitti.
Bir gün daha bitti.
İyi geceler arkadaşlar![]()
RenkLi bir şekilde bitirdin hadi iyisinHayırlı olsun.
İyi gecelerİyi geceler arkadaşlar![]()
İi madem herkes gidiyor bende gideyim. Herkese iyi geceler. Tatlı rüyalar. Rüyanızda TTnet akk ye son verdiğini görün mutlu olun![]()
Fiberi 50 Tl yapsın bence![]()
Hocam farkındamısın 1 saattir çıkamadık forumdanİi madem herkes gidiyor bende gideyim. Herkese iyi geceler. Tatlı rüyalar. Rüyanızda TTnet akk ye son verdiğini görün mutlu olun![]()
Hocam farkındamısın 1 saattir çıkamadık forumdan![]()
Hocam farkındamısın 1 saattir çıkamadık forumdan![]()
Hatunlar elimizde patlayıp bizi forumdan sürmeseler bariŞu hatuna da bakayım şuna da bakayım derken çıkamamıştır![]()
Hatunlar elimizde patlayıp bizi forumdan sürmeseler bari![]()
Bu sefer gerçekten çıkıyorm. Size iyi geceler.
Bu kızlar adamı uykusuz bırakırlar vallaha haa :drool::tt1::mrgreen:
Ben de gideyom, steam'i de ayarladık indirmeye başladı artık yatabilirim
Hayırlı geceler.
Mod'um bakıyorumda bizi takip ediyorsunİyi geceler arkadaşlar, rüyanızda paylaştığınız kızlar görün![]()
Mod'um bakıyorumda bizi takip ediyorsun![]()
Takip edilecek konularda takılıyorsunuz![]()
Üstü kapalı kovuyorsun yani tamam çıktım bende artık gidip yatayım"tutucak başlığı gözünden tanırım" gibi birşey oldu bu ama akşam akşam acayip bi ihsiyat uyandırdı, bu işinde prof'u kendine zarar galiba...
--- Mesaj Güncellendi ---
Ayrıca ne olur artık rahat durun, sağ mesaj bandını takip etmekten bende bi türlü aylardır beklediğim filmi izlemeye geçemedim, bakıyorum üstadım bi konuya yazıyor, başka üstadım üzerinde görüş bildiriyor falan.
gidiniz yatınız efendim..!![]()
Az önce yine sallandık. Depremden bıktım artık.
Son deprem Ege'de Simav Kütahya 2,8. http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/Geçmiş olsun, hangi il?
Son deprem Ege'de Simav Kütahya 2,8. http://www.koeri.boun.edu.tr/sismo/
Sabah Kuşadasın'da olmuş şimdi Simav'da.