Soru En son hangi filmi izlediniz?

tunga.ece_alper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
tamam ghajini sanırım ama ben ama ben warrior yazıyor falan diye hatırlıyordum :/

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Step Up 2: The Streets (2008) İmbd 5.7 : Step Up 1'in aksine 2 yi hiç beğenmedim. Belki Briana Evigan 'ı beğenmediğim içindir. Bana hiç güzel gelmedi + ortada aşk falan yoktu. Bir öncekide başta sıkıcı geliyordu ama Channing Tatum ve Jenna Dewan ikilisinin konuşmaları , kareografileri izlerken çok keyif alıyordum. Bu filmde kızı beğenmedim , Başroldeki diğer eleman çok pasif kaldı , konu çok zorlama olmuş.
Tek iyi diyebileceğim son 20 dakikaydı. En sonunda güzel bir dans kapışması vardı bi orasını beğendim.
Açıkcası tavsiye etmem

MV5BMTc0NzYxOTgxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTgxMjc1MQ@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

--- Mesaj Güncellendi ---

Arifin gölünü ararken farklı yerlere gelen adam gibi oldum step up ' u ararken kendimi bu kadına bakarken buldm:)

emilia_clarke_in_hbo_game_of_thrones-1440x900.jpg

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@topalsolucan yaw 1 gecede 1.sezonu izledim , Şuan 2. sezon 4'üde izledim. Adamlar geleneği bozmamış ilk bölümlerde herşey çok yavaş ilerliyor Muhteşem Yüzyıl gibi savaş yok bişi yok arada birileri kesiliyor. Neyse büyük bir sabırla devamını bekliyorum. Senin bi ara yaptığn yoruma katlıyorum , Filme o kadar çok farklı açılardan ,karakterlerden , hayatlardan baklılıyorki Hayran kalmamak elde bile değil.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
The_Expendables_Team_by_rehsup.png

IMDB 6,5/10

Sinemalar 8,9/10

​Yapım: 2010 - ABD​

Tür:
Aksiyon, Gerilim, Macera, Suç,

Süre: 103 dakika

Yönetmen: Sylvester Stallone

Oyuncular

Jason Statham, Bruce Willis, Jet Li, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Steve Austin, Eric Roberts, Terry Crews, Charisma Carpenter, David Zayas, Lauren Jones, Gary Daniels, Giselle ıtié, Randy Couture, David Speed, Paul Vasquez, John Smith, Gino Galento, Jade Michael LaFont, Ravi Shankar, Tze Yep, Aaron Aguilera, Senyo Amoaku, James Hébert, John Baran, Jonathan Nogueira, Luiz Henrique Nogueira, Topher Jones, Paulo Gustavo Bastos, Michael August, Don Cano, James Logan, Alexander Asefa, Ross Francis, Matt Medrano, Van White, Johann Benét, Marcio Rosario, Amin Joseph, David Joseph Martinez, Jose L. Vasquez, Hank Amos

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
@madmex aboo :D Game of Thrones'u daha yeni mi izliyorsun demek ki bu zamana kadar yaşamıyordun xD ya da bir yerlerde hapiste falan internetin yoktu:)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
@madmex aboo :D Game of Thrones'u daha yeni mi izliyorsun demek ki bu zamana kadar yaşamıyordun xD ya da bir yerlerde hapiste falan internetin yoktu:)

Sean Penn'i pek seven bir adam değilim daha çok kötü karakterlerde gördüğüm için iyi haline pek alışamadım hala. Konusunu falanda biliyordum açıkcası pek ilgilimi çekmedi. Onu izleyene kadar teen wolf, walking dead gibi dizileri ve 50+ film izledim aslında bi bakıma hapiste gibiydim film hapsi :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
cover_ip_man_2_fr.jpg

İLk filmi gibi devamı da harikaydı 10 / 8

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
4wwfr.jpg

Taare Zameen Par 2007 Hindistan

Bu film için ne desem az kalır. Tek cümle holywood b.kunu yesin bunun gibi bolywood filimlerinin. İzleyin. İzlemeden ölmeyin.

Tek kötü yanı süresinin uzunluğu. Eee o kadar kusur kadı kızındada olur.

Notum : 8,5/10 (izlemeden ölürseniz gözünüz açık gider benden uyarması)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Saklı Ruh - Hidden 3D imbd 3.3 : Sanırım yaşlanıyorum artık , Filminilk 30dk sını 4 ay önce izlemiştim vktim yoktu tesadüfen bugün yine denk geldim devamını getirip bitirdim. Oldum olası sevmişimdir bu tür filmleri. Psikopat doktor insanlar üzerinde bitür deneyler yapıyor. İnsanların bağımlılıklarını , kötü yanlarını tümör haline dönüştürüyor ve ve tümöre dokunmayıp bir çocuk gibi doğmasına sbep oluyor tabi mutasyona uğramış tuhaf yaratıklar haline dönüşüyorlar. Buraya kadar herşey normal 7-8 kişilik grubuda deneylerin yapıldığı hastanede kapalı kalıyorlar buraya kadarda normal. Ama şu olan bitenler anlatılana kadar 1saat 22 dk olan filmin 1 saati geçmiş oluyor. Korku öğeleri güzel sinemada 3d olarak nasıl tepki yarattığını az çok tahmin edebiliyorum. Ama kısa film. Girişe ayrılan zamanın yarısından daha azını gelişme ve sonç bölümüne ayırmışlar. Doktor psikopat kadın bişiler anlatıyor pentium 1 işlemcili pclerde 17inch tüplü elektrikler kesiliyor pc bozuluyor yine tam anlamıyorsun konuyu . Konuyu anladığında film bitmiş oluyor. Çok çok daha iyi yapılabilirdi ama bana göre zaman kaybı değil. Tavsiye ederim.

MV5BMjIzODk1MjIwNl5BMl5BanBnXkFtZTcwODE2Njk5Ng@@._V1._SY314_CR128,0,214,314_.jpg

images

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION]

Hollywood bitti Hindulara mı geldi sıra :P : )

Bu akşam ben de izleyeceğim bu film....dediğin gibi film süreleri 3 saat neredeyse çok uzun...yinede izlenebilecek çok iyi filmleri var...ben alıştım artık :P

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Taare Zameen Par 2007 Hindistan

Bu film için ne desem az kalır. Tek cümle holywood b.kunu yesin bunun gibi bolywood filimlerinin. İzleyin. İzlemeden ölmeyin.

Tek kötü yanı süresinin uzunluğu. Eee o kadar kusur kadı kızındada olur.

Notum : 8,5/10 (izlemeden ölürseniz gözünüz açık gider benden uyarması)

muhteşem bir film...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
@WebNick

Hollywood bitti Hindulara mı geldi sıra :P : )

Bu akşam ben de izleyeceğim bu film....dediğin gibi film süreleri 3 saat neredeyse çok uzun...yinede izlenebilecek çok iyi filmleri var...ben alıştım artık :P

Senin yüzünden. Bakıyorum hergün seyrediyorsun bir tane bende özendim. :D

[video=youtube;B9qfTdOQVcM]http://www.youtube.com/watch?v=B9qfTdOQVcM&feature=fvwrel[/video]

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=254339]WebNick[/MENTION]

Paylaştığın parçayı mp3'e çevirmiştim, araba da çok güzel gidiyor :D

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Daha izlemedim şimdi indiriyorum... :)

berlinkaplan.jpg

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Eminim çoğunuz izlemişsinizdir, güzel olmuş film ama ilk filmi daha güzel daha attraksiyonluydu bence :)

6835.jpg