Davetiye Takas

ozkankaya_3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena tr davetiyesi karşılığında turktorrent gönderbilirim hadi lütfen biri ilgilensin gönderin artık şu arenayı 4 gündür uğraşıyorum:(

--- Mesaj Güncellendi ---

arena tr davetiyesi karşılığında turktorrent gönderbilirim hadi lütfen biri ilgilensin gönderin artık şu arenayı 4 gündür uğraşıyorum:(
ozkan_1201@hotmail.com

hatta torrencell torrent ultra istersen vereyim yeterki arena tr lazım hadi kırmayın:(

ya lütfeeeeen:(

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Elimde Arena-tr, Turktorrent, Bit-Hdtv, İptorrent, Freshon.tv, davetiyeleri var. Yakın zamanda Awesome-hd, Hdtorrents, Broadcasthenet, filelist,bitgamer, torrentleech davetiyeleride gecer.Ayrıca kullanmadıgım bir tane zamunda hesabımda var.

Benım aradııgım ise Hdclub, Sceneacceess ve Chdbits biraz zor bılıyorum ama birden fazla davetiye ve verebılırım. Elınde olan varsa lütfen irtibata gecsın yoksa başka ıstedıgım site yok.

ozkankaya_3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş yalan sölersem ayıp olur istediklerin yok açıkcası ama turktorrent.eu var:(
lütfen kabul et arena.tr lazım gönderebilir misin:(

kardeş yalan sölersem ayıp olur istediklerin yok açıkcası ama turktorrent.eu var:(
ozkan_1201@hotmail.com

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9

ozkan_1201@hotmail.com

Gönderdim.

serioususeUswir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar elimde 1 adet bitturk davetiyesi mevcut arena-tr ile takas edebilirim elinde olan varsa takas etmek isteyen olursa sevinirim

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
çakal benimlede takas yapacaktı ama kendini çok zeki sanıyor tabiki göndermedim doğrudur ne yazıkki böyle şerefsizlerde var

badboy-katana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar arena-tr davetiyesi olan varsa gönderebilir mi?
Türk-torrent ve bittürk üyeliğim var ratiolar sağlam sıkıntı olmaz

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Varsa bende alabilirmiyim leechturk.com davetiyesi yada üyeliği.. Üyeliğimi bannlamışlar :S
jasius@live.com
teşekkürler.

McFreeder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde türktorrent davetiye var torrnetleech arıyorum olanlar msaj atın....İsterseniz kendi bittürk ve leechturk hesaplarım var onlarıda verebilirim...

bu arada torrent-day davetiyemde mevcut....bilginize

McFreeder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar söyliyeyimde kimse darılmasın şimdi.

Herkes R10 Torrentleech zamunda vs gibi kaliteli sitelere davetiye istiyo karşılığında elimdeki tüm davetiyeleri gönderirim diyor.

Peki soruyorum size elinde böyle site davetiyesi olan biri ne diye size versinki davetiyeyi, yani önerdiğiniz davetiyeler eften püften şeyler 2 dk uğraşsam hepsinden üyelik alırım.

Bence davetiye takas isteklerinizi mantıklı yapın.Kaliteli siteye karşı sizde kaliteli bi site davetiyesi sunun.

ya kardeş doğru söylüyonda....Yok neyapalım güzelce istiyoz elimizde olan bu verip vermemek davetiye sahibine kalmış.Büyük sitelerin üyelikleri zar zor açılıyo.Açıldığı zaman yakalamak ta zor.Kimseden zorla bişey almıyoruz....

McFreeder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
varısa bir tane torrentleech hesabı alabilirmiyim:D

elimde türkttorrent davetiye var.İSterseniz bittürkhesabımıda torrentleech karşılığında verebilirim...
oktay92@gmail.com

davetiye:D

sedatunluturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Arena-tr karşılığında TurkDepo davetiyesi veriyorum. İlgilenenler mail yoluyla (sedatunluturk@hotmail.com) iletişime geçsinler.

Looost26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena tr davetıye 10 adet kaldı ısteyen arkadaslara gonderebılırım

SharingaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-TR,Bittürk.net,Turktorrent.biz davetiyeleri mevcut.
IPTo
rrents ve Torrentleech davetiyeleri arıyorum.

private2sell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar, IPT & TL ikiside bende mevcut.Ancak bunlara karşılık bende yabancı torrent davetiyeleri arıyorum.Örneğin Karagarga olabilir.

aliakrep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
mrb demonoid davetiyem var r10 ile takas etmeyi düşünmek isteyenler

aliakrep@msn.com iletişime geçebilirmi TEŞEKKÜRLER

esenadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
leechturk davetiyesi arıyorum. Karşılığında scenerush davetiyesi gönderebilirim.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
SCC davetiyesi arıyorum.

Elimde Bit-hdtv, Freshon.tv, Awesome-Hd, Bit-Gamer, TorrentLeech, Arena tr, Turktorrent.eu, LeechTurk davetiyeleri var ayrıca what.cd, Waffle da da hesabı verebılırım.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
GFT karşılığı scc davetiyesi verebilirim.