Silence
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 49
[MENTION=167734]ua23ua[/MENTION] nereye gittin pikniğe 

![]()
Johan Elmander GSTV'ye Konuştu
Galatasaray'ın İsveçli yıldızı Johan Elmander GSTV'ye açıklamalarda bulundu.
Elmander Fenerbahçe derbisinde çok şanssız olduklarını belirterek her şeye rağmen avantajın kendi ellerinde olduğunu söyledi. Galatasaray Televizyonuna konuşan Elmander şunları söyledi: "Fenerbahçe maçı beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Kazanmayı hak eden bizdik, ancak futbol böyle bir oyun. Bazen çok iyi oynasanız da kaybedebilirsiniz. Bence takım olarak çok iyi savaştık ancak sadece topu kaleye sokamadık. Trabzonspor karşısında çok zor bir maç bizi bekliyor. Trabzonspor çok iyi bir takım. Oynadıkları futbolla bunu gösterdiler. Bu nedenle zor bir maç olacak. Bizim Fenerbahçe karşısında oynadığımız futbolu ortaya koymamız ama bu sefer golü de bulmamız gerekiyor. Fenerbahçe ile aramızda hala 2 puanlık bir fark var ve her şey hala bizim elimizde."
Galatasaray.com
Ayy canım Elmanderimm fenerliler seni parçalicak diye çok korktum ben yaa.
Günaydınnn
Elmandere bişey olmaz![]()
Adam top kaybediyor.Geliyor alıyor pres yapıyo yatıyo kalkıo zıplıoadamda herşey mevcut
Eğer Allahın izni ile şampiyon olursak bu fenerlileri iyi bi rezil etmek gerekiyor anlaşılan. Bunlar bu hareketleri ile bunu hakketti.[h=1]TOPUZ'DAN TERİM'E: GOYDUK EĞLENİYORUZ![/h]![]()
Spor - 25 Nisan 2012 08:56
Derbi galibiyeti sonrası Fenerbahçenin koridordaki sevincine müdahale eden Fatih Terim, Mehmet Topuzun yanıtıyla şaşkınlık yaşadı...
Fenerbahçe'nin Türk Telekom Arena'daki galibiyeti sonrası soyunma odası koridorlarında yaşanan bir olay, Ali Can imzasıyla Vatan gazetesinde yer aldı.
Habere göre 2-1lik zaferi sahada yaptığı 'Kangal' taklidiyle kutlayan Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topuz, soyunma odası koridorlarının da yıldızıydı.
Mutluluktan adeta havalara uçan tecrübeli futbolcu, sevinci fazla abartınca karşısında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terimi buldu. Fenerbahçeli futbolculara Bak burada Galatasaraylılar da var. Ne yapıyorsunuz? diyen Fatih Terim, Kayserili şivesiyle konuşan Topuzdan hiç beklemediği şu yanıtı aldı:
"Ne mi yapıyoruz? Goyduk eğleniyoruz."
Terim bu cevap karşısında şok olaarak söylene söylene takımın soyunma odasına doğru yönelirken, araya Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman girdi. Futbolcularına, "İçeriye girin, kapıyı kapatın ve orada sevinin" diyen Kocaman, yaşanması muhtemel gerginliğin önüne geçti.
Saçma sapan şeyler yazarsanız yorumda silinir cezada alınırsınız. Hala da devam ediyorsun beyazayeb.
Yaptığınız şey için madalya mı bekliyorsunuz taktir mi bilemiyorum!
Şurada saygı çerçevesi içinde tartışmak fikir alış verişinde bulunmak varken bu sinir harbi niye?
Allahaşkına sakin olun biraz.
Siz Mehmet topuz un Fatih Terim e öyle bişey diyebileceğine inanıyo musunuz hele bi de fırça yemişken,kusura bakmayın da sıkar o biraz
Cezada alabilirim yorumumda silinebilir ancak yazdıklarımın saçma sapan olduğunu düşünmüyorum..
Madalya yada takdir beklentim yok.
Bir konu hakkında fikrimi belirttim mesajım silindi. mesajımın silinmesinide haksız buldum bunuda dile getirdim.
Çocuk azarlar gibi konuşmana gerek yok ses sus diyince susacak değilim.
Bundan sonra yazdıklarıma dikkat ederim kimsenin kalbini kırmak istemem.
İyi forumlar..
Azarlama gibi bir şey değildi sadece ısrarla oyuncunun ismini manalı bir şekilde yazmaya devam ettiğin için sinirlendim.
Azarlama gibi algıladıysan özür dilerim.
Mesajımıda spor konularında aşırı gergin arkadaşları baz alarak yazdığımı belirtmek isterim.
Rica ederim. Ama bildiğiniz gibi makine değil insanız bizde. Sinirlenmemiz de gayet normal. Ama bunu moderasyona yansıtmıyoruzFatih Terime o şekilde saygısızlık yaptığı idda edilen arkadaşa benim bir tepkimdi. Bunun bir sorun olabileceğini düşünmedim. Onun için mesajın silindiğinide anlamadım. Yoksa tekrar aynı şekilde yazmazdım.
Bu arada sizin sinirlenmeye hakkınız yok daha soğukkanlı olmak zorundasınız..
Anlayışınız için Teşekkür ederim..