deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
demekki böyler paylaşım serbest. bizim de sıramız gelince biz de paylaşırız...
O gün gelsin de, bakalım neler paylaşacağız

demekki böyler paylaşım serbest. bizim de sıramız gelince biz de paylaşırız...
O gün gelsin de, bakalım neler paylaşacağızO gün hiç bir Fenerbahçeli forumda olmazsa sevinirim
![]()
Hocam yenildiklerinde gıkları çıkmıyor zaten emrenin ceza aldığı konuya bakarsanız bir iki tane fenerli var oyuncularını böyle destekliyorlar![]()
Hocam çok sevdiğim bir söz vardır,
Herkes takım tutar ama her takım tutan TARAFTAR değildir.
Forumdaki taraftarlar belli.O yüzden sıkıntı yok![]()
Tartışmalara bu sebepten girmiyorum zaten, adamın ne olduğu belli.(Taraftarlık konusunda)
Aynen hocam haklısın onlar konuşur konuşur susarlarBu sene tff feneri şampiyon yapamadı bari oyuncularına yazık etemsin demiştir
O kadar timsah yürüyüşü yapan taraftarda dahil
![]()
katılıyorum. bu adam kadroyu taşıyamıyor. ben de bilirim işi taurasinin üzerine yıkmayı...
bilip bilmeden çok konuşan var ya. yaşları kaç acaba
elimizde şahane kadro var ama sayı yükü hep 1-2 kişinin üzerinde. taurasinin üçlüklerine bakıyoruz. bugün de ilk 3 periyotta o üçlükler girdi, fark attık. son periyotta taurasi düştü, takım bitti.Taurasi yi de kullanamıyo ki,süresini ayarlayamıyo hiç dinlendirmiyo
Arkadaşlar, beklenen gün yaklaşıyor, malum en kritik maç bizi bekliyor pazar günü.
Sonuç ne olursa olsun forumda sakin olalım, bugün gördük basit bir konudan bile tartışma çıkacaktı.O yüzden pek tartışmaya girmeyelim derim.
Yoksa "ban" kaçınılmaz olur.
hocam sana tavsiyem rakip takımlar ile ilgili konu açma. sen centilmenlik olsun diye konu açıp tebrik ediyorsun; sonra bir takım kendini bilmezler saçma sapan mesajlar yazıp konuyu raydan çıkartıyor. sonunda da yine bizi suçluyorlar.Arkadaşlar, beklenen gün yaklaşıyor, malum en kritik maç bizi bekliyor pazar günü.
Sonuç ne olursa olsun forumda sakin olalım, bugün gördük basit bir konudan bile tartışma çıkacaktı.O yüzden pek tartışmaya girmeyelim derim.
Yoksa "ban" kaçınılmaz olur.
hocam sana tavsiyem rakip takımlar ile ilgili konu açma. sen centilmenlik olsun diye konu açıp tebrik ediyorsun; sonra bir takım kendini bilmezler saçma sapan mesajlar yazıp konuyu raydan çıkartıyor. sonunda da yine bizi suçluyorlar.
bırak kendileri çalıp kendileri oynasınlar...
onlarda yok maalesef.Karşı taraf saygılı olsa, biz Galatasaray'lı olduğumuz halde, yenildiğimiz maçın konusunu açıp, tebrik ettiğimizi görseler,
kendi yazdıklarından utanırlar.
Ben pazar günü işe gideceğim maça bakamıcam:crying:Herkese günaydın Aslan kardeşlerim.Maça kaldı son 2 gün .Herkes pazar maçı izlesin ve kareografi görsün diyorum baska da bişey demiyorum
Ben pazar günü işe gideceğim maça bakamıcam:crying:
Hayal PenVolkan Demirel:"Şampiyonluğa inanıyoruz"
Ben inandıklarımı söylesem, ban yerim![]()
Hayal Pen![]()