Mavi ekran hatası yardım

mertasil33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu 1-2 haftadır masaüstü bilgisayarım mavi ekran hatası veriyor:cursing:. Acaba nedeni nedir:confused1:?Nasıl düzeltebilirim? YARDIM EDERMİSİNİZ LÜTFEN:crying:

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Mavi ekran hatası aldığınızda ekranın alt kısmında hata kodu vardır, 0x diye başlar, onu verebilirseniz hatanın hangi nedenden dolayı kaynaklandığını daha sağlıklı bir biçimde söyleyebiliriz.

mertasil33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mavi ekran hatası aldığınızda ekranın alt kısmında hata kodu vardır, 0x diye başlar, onu verebilirseniz hatanın hangi nedenden dolayı kaynaklandığını daha sağlıklı bir biçimde söyleyebiliriz.
bilmiyorum belkide yanliş söyledim böyle birden ekran bozuluyor böyle bölge bölge mavi oluyor. Yani yazi mazi olmuyor. Bide bi dün ekran dediğim gibi oldu reset attim sisytm32 silinmiş htasi verdi. Bugünse bilgisayar açiliyor fakat 5dk da bir dediğim gibi oluyor.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
bsod-saver.jpg

Bu fotoğraftaki gibi mi?

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bilgisayarına güzel bir donanım bakımı zamanı gelmiş te geçmiş.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Sanırım ekran kartı probleminiz var.

mertasil33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Format attırırken güzelce bir temizlik yapın. Tüm fanları kontrol edin, imkan varsa değiştirin. İşlemci soğutucusunun altındaki pastayı tazeleyin. Özellikle ekran kartı fanını es geçmeyin. (Genelde gözden kaçar)

mertasil33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
format attırırken güzelce bir temizlik yapın. Tüm fanları kontrol edin, imkan varsa değiştirin. Işlemci soğutucusunun altındaki pastayı tazeleyin. özellikle ekran kartı fanını es geçmeyin. (genelde gözden kaçar)
bilgisayari iyice temizledim bayağa bir toz yuttum bilgisayari açtim şimdide bu yaziyor: Windows aşağidaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatilamadi :
\windows\system32\config\system
şimdide bu sorun çikti dünde bu sorun çikmişti bilgisayari bakaptim bugün açtiğimda bu sorun çikmadi... :d

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Harddisk in Sata kablolarını bir çıkartıp yeniden tak. Ide kablolara nazaran daha çabuk bozulup oynama yapabiliyor.

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Büyük bir ihtimal işletim sisteminizin dosyalarında bir sorun var veya bir virüs tarafından silinmiş olabilir ben format öneriyorum açıkcası

Root-Sistemci

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İşletim Sistemini Değiştir.Sorun çözülür. veya denetim masasında program ekle kaldırdan ekran kartı driverini kaldır. ekran kartı modelini buray yaz sana güncel driverin linkini atayım.chipset güncellemesi yaparsan oda anakart modeline göre bulursun. kolay gelsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blink:Goley oynarken mavi ekran hatası veriyor.2 kez format attım değişen bir şey olmadı.