HTC One X - Turkcell'e geliyor!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

saruman_me

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haydaa ben xe için ücret iadesi isteyip o parayla da kayıtsız one x almayı düşünüyordum. Bunda da toz sorunu varsa yuh artık, gerek de yok iade istemeye.
Fotoğraf koyar mısınız bi?[/QUOT
resimlerde belli olmuyor kardeş denedim beyaz ekran olduğunda belirsiz ama film izlerken ekran gece sahnesine geldiğinde işte o an kopuyoruz bariz tozlar görünüyo tik oldu ha bire siliyorum ama htc bundan sonra değil 4 14 işlemcili tlf çıkarsa alırsam namerdim..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bunda ekrana toz kaçacağını sanmam çünkü direk yapışık bir şekilde montaj yapılmış.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Adam yalan mı söylüyor şimdi, buna da toz giriyor belli ki. Üç ayda benim xenin ekranına da üstten girdi. Yarın htcyi aramak aklıma gelirse direkt ücret iadesi isteyecem.

saruman_me

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunda ekrana toz kaçacağını sanmam çünkü direk yapışık bir şekilde montaj yapılmış.

hocam ben bu cihazı almadan önce xe yi baz alarak aldım hadi ona girdiyse bunun yapısı daha sık girmesi olanaksız diye düşündüm hep o korku vardı sonuç ortada bunada girdi sultanbeylinde bi yer buldum oraya götürücem büyük olasılıkla söküp temizleticem ve hemen satıcam belki benim cihazda bir sorun var belkide tüm one x lerde bilmiyorum ama ben soğudum hemde inanılmaz..

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Telefona gelmemesi gereken birinci şey sıvı, ikincisi de toz. Birinci şey geldi mi olay biter zaten, ama toz ne yahu? Telefonda işi ne, eskide kaldı o kapaklı olup içine toz giren ve herkesin temizleyebildiği telefonlar.
Ben ciddi ciddi almayı düşünüyordum bakalım, htcye bi yazı yazacam artık ne yaparlarsa.
Telefonu tamamen iade etmek veya farkıyla one x i almak, hiç olmasa garantili.

saruman_me

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefona gelmemesi gereken birinci şey sıvı, ikincisi de toz. Birinci şey geldi mi olay biter zaten, ama toz ne yahu? Telefonda işi ne, eskide kaldı o kapaklı olup içine toz giren ve herkesin temizleyebildiği telefonlar.
Ben ciddi ciddi almayı düşünüyordum bakalım, htcye bi yazı yazacam artık ne yaparlarsa.
Telefonu tamamen iade etmek veya farkıyla one x i almak, hiç olmasa garantili.

kardeş sen sen ol garantili cihazdan şaşma götürdüğüm tamirci ben bunu sökemem hocam dedi garantili olmuş olsaydı her tülü bunun telafisi olurdu 3 kuruş fazla olsun bence güvenilir olsun..

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Aklım o konuda karışık ya zaten, ya kayıt sorunu çıkar ya kapanırsa felan.
Siz direkt teleserviceye verin.

saruman_me

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sahibinden .com da bi çocukla xperia s le takasa gittim çocuk kabul etti tozu önemsemedi ama 2 tlf ekran kalitesini gözönüne aldım da htc çok çok ağır basıyor zaten diğer özeliklerini sölemem gerek yok fazlasıyla üstün..:(

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yurtdışından alınan htc cihazınızda uluslararası garanti belgesi varsa Türkiye de garantiden faydalanabiliyorsunuz bilginiz olsun bizzat aradım sordum :)

dratislaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm yakın zamanda yazacaksan benide bildilendirirmisin bende bu telefonu almayı düşünüyordum