Cedriic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 15
Tamam o zaman şimdiden anlaşalım
Opera T-Shirt senin usb benim![]()
Eyw.

Tamam o zaman şimdiden anlaşalım
Opera T-Shirt senin usb benim![]()
2 GB Mi ? Valla Tahmin Bile ETmemCimri Bu Opera
İnsan Bi 16 GB Yapar
![]()
Siz yine de tahmine katılın. Çıkmaz demeyin siz de deneyinKatılmadım, çünkü biliyorum çıkmaz abi bana
![]()
:thumbup:Önemli olan hediye. Kimde var Opera Usb bellek? Karizması yeter.
Hediyenin hediyesi olmaz. bu dediğin olursa ben araya girerim söz sana...büyük ihtimalle benim tahmin ettiğim tarih yada 1 hafta sonrasında çıkacak gibibana çıkarsa sana hediye olarak yollayacağım abi
![]()
Neymiş onlar bakayım. Hem her şey ticaret değilİstediğim Opera ürünleri var ama alamıyoruz, anca böyle yarışmalarla elimize geçiyor![]()
Nasıl olduğu değil, olması yeterli![]()
Bak buna ben de güldüm.:biggrin:Seneye anca çıkar herhalde![]()
Valla Twitter'dan yolladım tahminimi.Bakalım bu sefer şeytanın bacağını kıracak mıyız ?))
Hediyeler orijinaldir. Opera Software'dan geltirilmiştir. Kapasiteleri konusunda ben de katılıyorum ama malum şu an muhtemelen Türkiye'de hiç kimse de yok bunlardan. Ben hariç elbette
Opera biraz cimri davranmış ama siz yine de yapın bir tahmin, ben size yollarım 16 lık sorun değil
--- Mesaj Güncellendi ---
Arkadaşlar kusura bakmazsanız birçoğunuza aynı anda cevap vereyim ben
Not: Katılımda bulunmayı unutmayın...
Siz yine de tahmine katılın. Çıkmaz demeyin siz de deneyin
:thumbup:
Hediyenin hediyesi olmaz. bu dediğin olursa ben araya girerim söz sana...
Neymiş onlar bakayım. Hem her şey ticaret değil
Bak buna ben de güldüm.:biggrin:
Bu sefer derken![]()
araya girerim derken?Hediyenin hediyesi olmaz. bu dediğin olursa ben araya girerim söz sana...![]()
Anladın sen onu...Sen kazanırsan onu hediye etme yani.araya girerim derken?![]()
Aynen, eminimÖzel bir isteğim olursa iletirim ben![]()
Yılmak yok, acı yok devam....Kadim bir Operacı olarak önceki bir veya iki yarışmaya daha katılmıştım.Onlar olmadı da ondan dedim))))